Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie nie rozumiem tego

JAK WY MOZECIE MIESZKAC W TYM KRAJU?????? NIE BOICIE SIE O PRZYSZLOSC?

Polecane posty

Gość Milutki........
W sumie za 7 miesięcy ma być KONIEC ŚWIATA więc co my sie przejmujemy? żyć nie umierać

Gość _Malutka_
,,a jakieś dziesięć lat temu żebracy na głównych ulicach byli normalnością a teraz? gdzie oni?" Na przykładzie mojej okolicy powiem ci gdzie: pod ziemią- poumierali

Gość zebraja w UK albo
w holandii, tam kraja sbaja nawet o naszych zebrakow

Gość normalnie nie rozumiem tego
bo lepiej byc zebrakiem w normalnym kraju, niz uczciwym robotnikiem w Polsce.

Gość rewrwrwerwe
znikneli żebracy i emeryci grzebiący po śmietnikach a to ciekawe, bo ja widze coś kompletnie odwrotnego... :p Chyba że w twoim miescie po prostu powymierali z głodu. Albo w przeddzień euro ich zamknięto gdzieś... W Poznaniu najlepiej przejsc się Wilda w godzinach jak normalni pracuja, jacyś obszarpańcy, ktoś nawet z hakiem zamiast ręki, pijacy, żule, pryszczate bezrobotne wyrostki, szook.

Gość _Malutka_
U mnie poumierali z głodu,chorób i pijaństwa.

Gość Jak się wkurwie
To zrobie tak: Otworze własny biznes na trzy miesiące by w trzecim zajjść w ciążę Opłacę najwyższe składki (8000zł w skali trzech miesięcy)w zusie by potem siedzieć przez 8miesięcy na L4 i inkasować od nich 6000 co miesiąc a potem 5miesięcy macierzyńskiego potem wychowawczy i kolejne dziecko i kolejne i kolejne i tak kurwa niech mi płacą a co! Wy nie chcecie zusu wykończyć to ja to zrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za resztę kupię sobie dom!

Gość Milutki........
"jacyś obszarpańcy, ktoś nawet z hakiem zamiast ręki, pijacy, żule, pryszczate bezrobotne wyrostki, szook." za kazdym z nich stoi kobieta, która ich urodziła, pytanie czy miało to sens

Gość martynikaaa
Jak się wkurwie To ty się jeszcze nie wkurwiłaś??? Z czego ty masz nerwy???

Gość Milutki........
to po 3 miesiącach nabedziesz te uprawnienia?

Gość Jak się wkurwie
Uprawnienia nabywa się po 90dniach!

Gość _Malutka_
Ale żaden lekarz nie da ci tak długo zwolnienia

Gość _Malutka_
Bodajże po 3 mcach idziesz na Komisję

Gość Jak się wkurwie
No wiadomo ale co miesiąc daje L4 i to wystarczy Zus się ociąga troche robią swoje zasrane kontrole,ale w końcu muszą wypłacic i na koncie pojawia sie cała sumka Jedna ciąża 78tysięcy czy coś koło tego itd itd Ruchać ZUS!

Gość Milutki........
lekarze są różni hehe

Gość Milutki........
Jak się wkurwię to ile składki społecznej chcesz płacić?

Gość Jak się wkurwie
NIECH BY KAŻDA TAKI NUMER WYWINEŁA I MOŻE BY W KOŃCU PADŁA TA PIEPRZONA INSTYTUCJA A BANKI CHĘTNIEJ BY KREDYTY DAWAŁY!

Gość jak żyję to w ojczyźnie
no ja jestem uczciwym robotnikiem i nie narzekam wszystkiego dorobiłem się swoją pracą, uczciwą i bez znajomości! od zera a mam dopiero 34 lata mój majątek to jakieś 0,7 mln teraz zmieniłem pracę ciągle to samo znudziło mi się poszedłem do pracy w polu płaca gorsza tylko trzy na miesiąc przy zbiorach będzie akord chodziło mi o odmianę i odpiczynek psychiczny dzięki niej i mam co chciałem popracuję tak do następnej wiosny i wracam do zawodu ładuję baterie a pierwszy raz pracuję w tej branży ja mam doświadczenie z pracowania a nie z dziedziny i starczy chwalą mnie :) rozsądny człowiek radzi sobie i przystosowuje się w każdych warunkach ludzie u których robię to milionerzy zwykli gospospodarze zapierdalamy razem ja mam ileś przepracować i wolne a oni robią dalej jemy razem i jeszcze mi donoszą jedzenie kto nie pracuje ciężko ten narzeka zamiast cieszyć się z owoców swej pracy

Gość _Malutka_
Komisja Lekarska decyduje po zbadaniu ciebie na ile słuszne są te zwolnienia. To nie takie proste, bardzo szybko można stanąć przed Sądem za wyłudzenia.

Gość Jak się wkurwie
lEKARZA SIĘ BIERZE PRYWATNEGO! lEKARZ MÓWI ŻE KOBIETA WCIĄŻY MUSI BYC HAPPY I DAJE L4 Z POCAŁOWANIEM RĘKI!

Gość Jak się wkurwie
CIĄŻA NIE PODLEGA KOMISJOM -BYŁAŚ W CIĄZY? KOMBINOWAŁAŚ? JA TAK WIĘC WIEM CO I JAK.

Gość Jak się wkurwie
WYŁUDZENIA-HELLOŁ KTO MÓWI O WYŁUDZENIACH MÓWIMY O PRAWIE JAKIE PRZYSŁUGUJE CIĘŻARNEJ NIE O WYŁUDZENIACH ALE Z WAS ....CHOLERA NIE CHCE WAS OBRAŻAĆ NO ALE SIĘ OGARNIJCIE BŁAGAM!

Gość Jak się wkurwie
CO TAK UCICHŁO?

Gość _Malutka_
Byłam, a bo to raz :-) ale zawsze pracowałam. Przerwa na poród tylko.

Gość Jak się wkurwie
TO WOJNA NIE ZYCIE!

Gość Jak się wkurwie
Ja miałam sytuacje nadzwyczajną i nie zrobiłam tak jak pisze Ale jak się wkurwie to rozmnoże rodzinę wezmę kasę i wyjadę z tego kraju na zawsze!

Gość Jak się wkurwie
W tym kraju się tylko kradnie w imię prawa A przykład z góry idzie więc skoro tu na samym dnie jest możliwość to solidarnie każdy powinien ją wykorzystać

Gość lorpeowqwq
niestety to wina ludzi, że kupują klity zadłużając się na całe życie, podejmują pracę za 1200 i całują w dupę pracodawcę. Polacy to durny naród, ofiarny i niewymagający, ciągle porównują wszystko z komuną, w ogóle nie wyjeżdżają za granicę , jakby raz wyjechali to by przejrzeli na oczy jak nisko się cenią. Są odważni tylko wtedy jak chcą oplombować net, albo nie daj boże wprowadzili prohibicję, ale jak nie ma kasy na leki dla chorych na raka to oglądają xfactory i mają wyjebane

Gość lorpeowqwq
jak się wkurwię a jaki będzie miała dochód twoja firma? bo gówno zdziałasz bez dochodu

Gość Jak się wkurwie
Tak a jak im pokaża sondaż w którym pytają niezainteresowanych sportem anglików:gdzie będzie euro w 2012roku ? I anglicy nie wiedzą to polacy się dołują ! Polak jest nauczony żyć w biedzie Komuna to była bieda dla wszystkich Polak się nie wychyla bo nauczony jest że za wychylanie się dostawał w czapę i gnębiono mu rodzinę Polak to taka zakomleksiona ciemna masa