Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokojowoInaluzie

na luzie - za jaką partią jesteście/niejesteście?

Polecane posty

Gość pokojowoInaluzie

ja jestem przeciw POPIS a za jaką jeszcze nie wiem poczekam te 4 lata

Gość sdfgear
ja sie nie znam, ale PO Z TĄ PRACĄ DO 67 PRZEGIĘLI- NIE ZAGLOSUJE NA NICH!!!!!!!

Gość litosci :(((
za korwinem jezdem

Gość gość
Tylko PO. Nie ma innej alternatywy. Niestety.

Gość sdfvd
korwin to utopia.

Gość Apasz24
Ja jestem z PO :)

Gość szaaaloma
zadna kuwa zadna.. przydał by sie tu nam sad skorupkowy

Gość miecz damoklesa
bojówki PO znów opłacone?

Gość Apasz24
I wiedziałem, że jakiś PiSior się doczepi :)... każdy ma prawo wyboru

Gość PO o opcja niemiecka
a dodatkowo zakamuflowana ocja żydowska :classic_cool: sprawdźcie na wikipedii dziadka Rostowskiego - 100% Żyd, a Vincent zadłuzył nasz kraj w 4 lata na 390 miliardów i skończymy jak Grecja bo kryzys w Grecji wziął się wlaśnie z zadłużania kraju.

Gość tylko że Grecja
ma długi trzy rtazy większe niż Polska. i nie ma takich ocen jak ta: ""Frankfurter Allgemeine Zeitung" pisze o ekonomicznych osiągnięciach Polski. W artykule pt. "W Europie Wschodniej istnieją duże różnice" autor podkreśla wyjątkowo dobrą pozycję Polski w porównaniu z pozostałymi rynkami. Ekspert ds. wschodzących rynków w Europie w wiedeńskim instytucie Raiffeinsen Research Peter Brenzischek ocenia, że Polska jest jednym z najbardziej niedowartościowanych rynków i atrakcyjnych celów inwestycyjnych w całym regionie. Zdaniem Brenzischka Polska podjęła właściwe kroki, kiedy w Europie wybuchł kryzys i dzięki temu jako jedyny kraj członkowski UE nie doświadczyła w 2009 roku recesji. Brenzischek chwali politykę fiskalną Polski oraz uważa, że za pięć lat strefa euro będzie wyglądała inaczej niż dzisiaj. "Zakładam, że cierpliwość wyborców w krajach-płatnikach się skończy i to doprowadzi do wystąpień ze strefy takich krajów jak Grecja" - uważa ekspert." Całość: http://tnij.org/qnsl

Gość pokojowoInaluzie
jak dla mnie mogą rządzić żydzi, geje, czarni czy azjaci byle robili to dobrze :)

Gość EQRE
ludzie! Dlaczego jestescie za po? jeszcze za malo wam narobili?

Gość PO o opcja niemiecka
popatrz na licznik długu, jak Tusk obejmował rządy było tego 527 miliardów, na teraz jest już 811 miliardów + od 100 do 300 tego co Vincent ukrył kreatywna księgowością (słowa profesora Rybińskiego). Rocznie płacimy już 41 miliardów samych odsetek od tego długu i on nas przydusi a później zadusi. wnuczek wermachrowca Tusk i wnuczek Żyda Rostowski za to odpowiadają, i ja nie wierzę że oni nie widza co robią, zadłużony kraj jest słaby i jest ak masa upadłosciowa która można przejąć za parę eurocentów, to że PO weszła na Śląsku w koalicje z Ruchem Autonomii Śląska też jest znamienne i te "nasze" ćwiczenia lotnicze w Izraelu o czym trabią dziś media Niemiec z Żydem piją cocktail "Teraz Polska"

Gość poczytaj to
10:59 [zgłoś do usunięcia] tylko że Grecja

Gość pokojowoInaluzie
mam prośbę nie wrzucajcie gotowych przygotowanych tekstów bo odrazu widać, że jesteście działaczami partyjnymi :)

Gość takie kraje jak niemcy, usa
japonia są o wiele bardziej zadłużone niż polska w stosunku do pkb i jakoś nie upadają. pieniądz to towar służacy do rozwoju gospodarki

Gość miecz damoklesa
żaden pisior obiektywny obserwator -Polska chyba nigdy jeszcze nie miała gorszego ministra finansów -dostęp do służby zdrowia dla przeciętnego polaka przypomina chyba lata piecdziesiąte ( bo jak masz czekać 5 lat na operację to prędzej zdechniesz) -nepotyzm jest taki, że większośc urzędów samorządowych łącznie z centralnymi jednostkami powinno się zaorać i postawić w tym miejscu lotniska (przynajmniej komunikacja w kraju byłaby jako-taka) -Kraj wyprzedawany jest i rozwalany. To co zrobiono z pkp na przykład woła o pomstę - dziesiątki spółek (każda oczywiście ma swojaków w odrębnych zarządach i radach nadzorczych którzy ciągną z nich kasę) a stan infrastruktury kolejowej i jakości usług coraz gorszy. To samo można napisać o energetyce - ten sam schemat działania -ustway piszą chyba głuchoniewidomi brailem - bo żadno inne wytłumaczenie nie przychodzi mi do głowy

Gość do...........miecz damoklesa
czytałas to: ""Frankfurter Allgemeine Zeitung" pisze o ekonomicznych osiągnięciach Polski. W artykule pt. "W Europie Wschodniej istnieją duże różnice" autor podkreśla wyjątkowo dobrą pozycję Polski w porównaniu z pozostałymi rynkami. Ekspert ds. wschodzących rynków w Europie w wiedeńskim instytucie Raiffeinsen Research Peter Brenzischek ocenia, że Polska jest jednym z najbardziej niedowartościowanych rynków i atrakcyjnych celów inwestycyjnych w całym regionie. Zdaniem Brenzischka Polska podjęła właściwe kroki, kiedy w Europie wybuchł kryzys i dzięki temu jako jedyny kraj członkowski UE nie doświadczyła w 2009 roku recesji. Brenzischek chwali politykę fiskalną Polski oraz uważa, że za pięć lat strefa euro będzie wyglądała inaczej niż dzisiaj. "Zakładam, że cierpliwość wyborców w krajach-płatnikach się skończy i to doprowadzi do wystąpień ze strefy takich krajów jak Grecja" - uważa ekspert." Całość: http://tnij.org/qnsl

Gość pokojowoInaluzie
miecz damoklesa zgadzam się

Gość miecz damoklesa
do...........miecz damoklesa ja się wcalę nie dziwię, że Niemcy nas chwalą :D w czasie wojny jeden z niemieckich oficerów powiedział mojemu stryjowi: jaki ten Hitler głupi, po co tyle ludzi wysłał na wojnę. Polaków należało załatwic EKONOMICZNIE i w białych rękawiczkach co własnie się dzieje, za aprobatą ryżego zdrajcy

Gość to ciekawqe
user na forumie ma zupełnie inne zdanie niż specjalista od tego tematu. komu wierzyć?

Gość to ciekawqe
to nie niemcy tylko austryjacki specjalista od rynków wschodzących. najpierw należy przeczytac a potem pisać. odwrotnie wychodzi smiesznie jak w twoim wypadku.

Gość pokojowoInaluzie
ups komuś się nicki nie zmieniły BRAVO

Gość pisowczyki nie mogą znieść
tego że Polska się dobrze rozija, jest dobrze oceniana. bo wg nich im gorzej tym lepiej. a teraz ku ich złości jest dla nich odwrotnie

Gość to ciekawqe
do mnie mowa? mam ten sam nick cały czas.

Gość pokojowoInaluzie
nie o panie mieczu pisał sam do siebie :D

Gość miecz damoklesa
nie piszę sam do siebie :D mam tylko jeden nick pisowczyki nie mogą znieść interesujące... może zejdziesz z obłoków i pogadasz ze zwykłymi ludźmi ? albo posłuchasz tego co mówią w kolejkach w markecie na przykład?