Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokojowoInaluzie

na luzie - za jaką partią jesteście/niejesteście?

Polecane posty

Gość Victoria Concordia Crescit
Nie warto wybierać mniejszego zła. Dopóki głupi lud będzie tak myśleć, będziecie mieć trochę lepiej. A może być bardzo dobrze.

Gość ncbxhj
wiecie co? to zarazem mnie dziwi, śmieszy i wkurza do granic. bo ludzie siedzą i jęczą, że żałosne zarobki, że przeżyć się nie da, że ceny ciągle w górę, że do 1go nie starcza, leki drogie, paliwo drogie, wegetacja nie życie itd. i ja nie wiem, czy wszyscy sa naprawdę tacy tępi, czy myśleć im się nie chce, czy tusk jakiś czar rzucił, czy jaki h...j się z nimi dzieje... każdy, no każdy, kto ma choć trochę rozumu i otwarte oczy dostrzeże, że za PIS było lepiej niż PO. zresztą, nieważny ten PIS, kto woli niech zamiast PISu wpisze sobie palikota, korwina czy kogokolwiek innego. wszystko lepsze niz PO. a ludzie jak ciemnota, narzekają, głodują, ale zaraz polecą na Tuska głosować. toż to ciemnogród jakiś

A dlaczego nie chcesz głosować na JKMa ? Znasz w ogóle jego postulaty? Czy tylko słuchasz starych babuń które mają proste myślenie korwin-utopia-korwin.

Gość ncbxhj
powiem szczerze, że jeśli chodzi o korwina to dokładnie sie nie orientuje. mozesz podeslac jakiegos linka?

Gość mentaI cut
@ ncbxhj no masz rację, u mnie prawie wszyscy w całej gminie głosowali na PO i pewnie w następnych wyborach niewielu się wyłamie. :o ja nawet nie wierzę, że te wybory są fałszowane, jeśli już to w niedużym stopniu, Polacy sami na nich głosują

Ja uważam że należy dochowywać tradycji narodowej: Kolejne wybory tradycyjnie wygra Platforma Obywatelska, a Prawo i Sprawiedliwość tradycyjnie je przegra. Dzięki temu odwieczny porządek rzeczy zostanie zachowany :)

master, głupcze nie bluźnij slowa tradycja. Nie masz prawa go używać skoro stosujesz go do polityki, tym bardziej zwyciężania PO w wyborach.

Gość astralka
W obecnej sytuacji tylko PiS może odsunąć niekompetentne PO od włądzy. Z bólem serca będę głosowała za PiS.

i znowu to samo :( szkoda, że tak naiwnie wierzycie sondażom ;) Czas na rządy Prawicy :)