Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszszszszszszzsz99999999999

Proszę wszystkich którzy mieli kontakt z Sebastianem z Kafeterii o rozmowę

Polecane posty

na narkomana? nie wiem nie biorę prochów to się i nie znam-możliwe

Gość dominikaaaaa
Pisałam z nim smsy, telefocznie dwa razy. Chyba nawet raz kontaktowalam sie z Twoja przyjaciolka. Bo wyniknelo takie zamieszanie, ze ona poczula sie oszukana i Sebastian poprosil mnie bym cos okdrecila. Podal mi jej numer, ja napisalam do niej smsa. Aktualnie jednak nie mam kontaktu z sebastianem, numeru telefonu takze juz nie mam. To dzialo sie gdzies w lutym chyba wiec dosyc dawno.

a jak zdobędę do niego nr i napiszę tutaj to napiszesz mu tego smsa co słychać/? bo widzisz jak ja napiszę to będzie awantura...z dwóch stron...

Gość qqqqqqqqqj
Narkoman stanie na głowie by zdobyć pieniądze. Nie wyobrażam sobie jak normalny człowiek mógłby kogoś tak naciągać :o

najchętniej to bym do niego sam zadzwonił i wybadał co i jak zawsze po głosie przebiegu rozmowy łatwiej. ale wiesz jak jest... on powie mojej koleżance ona się wścieknie i zerwie kontakt i wtedy już nie bede miał nawet ręki na pulsie na tym wszystkim. z drugiej też strony co mu powiem? nie wiem jak jest naprawde nie mam pewności a on jeszcze pomyśli że to ona mnie nasłała... ale patrzeć na to bezczynnie też nie sposob...

Gość dominikaaaaa
"rozstalismy" sie w takich okolicznosciach, ze nie sadze by odpisal. Nie chce wznawiac tej znajomosci. Nic zresztra by to nie dalo, a tylko wprowadziloby sie niepotrzebne zamieszanie, bo sebastian moze by pomyslal, ze chce odnowic kontakt. A jest to niemozliwe juz.

no wlasnie ja rozmiem jest biedny, miał wydatki itd,pożyczyła ok-ale raz i on powinien oddać... a to tylko idzie w jedną stronę. niby wyjechał przecież za granicę do pracy to chyba coś zarabia... a nie odesłał jej nic... na początku ona powiedziala że odesłał potem zaczela się plątać i przyznała że nie, że mówił że odda jej w marcu(to co wysłała przed jego wyjazdem) ale jak widać jest już polowa maja i nic...

Gość dominikaaaaa
Z naszym rozmow wynikalo, ze jest bardzo pobozny, jak pisalam o moich problemach mowil, ze sie bedzie za mnie modlił. Pisal, tez, ze nie lubi alkoholu. Wiec czy bylby narkomanem? watpie.

aha czyli rozumiem że on utrzymując kontakt z tobą miał nadzieję na że tak powiem poszerzenie tej znajomości tak?

Gość dominikaaaaa
A Twoja przyjaciolka ma nadal z kontakt? czy sie urwal?

no ona ma nadal kontakt....smsowy. ale wiesz może jeszcze być opcja że wydoi ile może że tak powiem a potem się ulotni...

Gość dominikaaaaa
Rozumiał to, że jestem zajęta, ale zalezalo mu na bliskiej przyjaźni, a to wchodzilo w konflikt z moim facetem. Po prostu znajomosc z Sebastianem byla dla mnie dosc absorbujaca. I nie moglo to trwac dalej.

Rozumiem

nie wiem co myśleć ale wiem że jak czegoś nie zrobie to zajdzie jeszcze dalej.. niech sobie go i kocha ale nie popada przez to w kłopoty. Dziewczyna się uczy dziennie na ciężkich studiach sama ma problemy zdrowotne które wiażac sioę z tym że powinna prowadzić oszczedny tryb życia no i wykupienie do,.śc drogich leków(polowy z nich nie bierze bo nie ma na nie kasy gdy ż zrezygnowała z nich na poczet-jak się domyślam-Sebastiana) a mimo to bierze dorywcze prace, nocki w hotelach , barmanka, kelnerka itd... tak nie może być...

no i bądź tu mądry... ja już probowałem jej przemowić do rozsądku to jeszcze wyszło na to że nie chce jej szczęscia że jestem złośliwy.nie słucha. słucha tylko jego.

Gość poczytalam troche
O matko,przeciez to jakis PSYCHOL!!! Zaskakujace jest to,jak bardzo niektore kobiety sa naiwne.Masakra.

ja naprawdę wolałbym żeby to było tak jak ona mówi-że on jest dobrym facetem tylko z probnlemami finansowo-zdrowotnymi ,żeby im się naprawdę udało żeby była szczęśliwa. ale boje się o nią i tyle....

Gość dominikaaaaa
Musisz zatem wybic jej to z glowy. Te pozyczki. Po za tym oni zawsze maja zamiar zyc w zwiazku wirtualnym tylko przez sms? moze nalezy ja namowic do spotkania z nim. Wtedy sie wyjasni czy jest oszustem i czy mozna mu ufac. Byc moze byc tak, ze on podaje sie za kogos zupelnie innego niz jest rozne niespodzianki przynosi zycie/

myśąlisz że nie próbowałem? jeszcze mu to powtórzyła i mało tego on się na nią o to obraził że "utrzsymuje kontakty z innymi facetami" i ona teraz nie za bardzo chce się ze mną kontaktować. nie wiem, ona mówi że narazie on jest w Anglii wiec spotkanie odpada.,..

Gość dominikaaaaa
hmmm wczesnije to ona sie obrazila, ze sebastian utrzymuje kontakty z innymi kobietami. Tu chodzilo o mnie, bo byla przekonana, ze tylko z nia pisal, a sie okazalo ze tez ze mna. I sie na forum zgadalysmy i tez sie o to poklocili ponoc. Ogolnie ci powiem, ze chyba sa siebie warci. Niech kazdy uczy sie na wlasnych bledach moze w koncu cos ja olsni, zrozumie. Poki co coz? wszyscy w kolo beda najgorsi mimo, ze staraja sie pomoc. To taki typ ludzi.

Gość ale masz durna kumpele chlopie
to juz patologia nie normalna kobieta czy facet

Nie, ja znam ją bardzo dobrze już kilka lat i to naprawdę świetna dziewczyna tylko odkąd go poznała robi jej wodę z mózgu:( generalnioe jest taka jak zawsze ale jak tylko poruszę jego temat ona dostaje białej gorączki. Widzisz, czyli ją okłamywał że pisze tylko z nią a pisał z Tobą i nie wiadomo z kim jeszcze. kolejny dowód na to że to jakiś frajer z nieczystymi intencjami:(

Gość aniczkaaaak
współczuję ci :( nie wiadomo co powinieneś zrobić :/

no własnie nie mam pojęcia. napisałem maila na ten adres-przyszedł mail zwrotny wieć on usunął swój adres...jest opcja że napisze do niego z jej tel w swoim imieniu ale obawiam się że wtedy on jej powtórzy a ona się wścieknie że się wtrącam

Gość jezeli zalezy ci na tej koleza
to jakos wybij jej go z glowy. Pokaz jej ta stronke, a najlepiej wydrukuj ten topik i jeszcze tematy zakladane przez tego leszcza. jezeli sie w niej nie bujasz to najzwyczajniej w swiecie olej to i zyj swoim zycie. kasy jej nie pozyczaj. nie ma 15 lat . skoro jest taka glupia ze zakochala sie przez kontakt wirtualny to jednym slowem twoja kolezanka do zbyt madrych nie nalezy. jak sie mozna w kims zakochac skoro sie go nie widzialo.

jak widać można. sam się dziwię bo to mądra dziewczyna-naprawdę rozgarnięta wygrywała różne konkursy, pisze do gazety, udziela korków studiouje prawo jeździ do Sejmu...nie nie bujam się w niej ale to moja najlepsza przyjaciółka jest dla mnie jak młodsza siostra. nie chcę żeby ją skrzywidził

niestety nie uchronisz jej przed tym. moze i naukowo rozgarnieta no ale zyciowo nie, czego dowodzi udzielajac pozyczek nie znajomemu. nawet najlepszych przyjaciol mozna stracic przez ich glupote. radze ci sie od niej odseparowac, bo pozniej obroci sie to przeciwko tobie. a i jeszcze jedno-studia nie zawsze dowodza o inteligencji. Z inteligencja czlowiek sie rodzi, jej sie nie da nauczyc tak jak rozdzialow z ksiazki.

nie chc ę się od niej odseparowac bo nie mogę zostrawić jej samej sobie z tym człowiekiem.

ale ona nie odbiera od cibie zadnych sygnalow ostrzegawczych, wiec bedziesz jej sie tak narzucal? na glupote nie ma rady, wiec nic z tym nie poradzisz. wydrukuj wszystko o tym kolesiu i jej pokaz