Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszszszszszszzsz99999999999

Proszę wszystkich którzy mieli kontakt z Sebastianem z Kafeterii o rozmowę

Polecane posty

postaram się

Gość nikt wazny22
koles chcesz pogadac o tym sebastianie??mam wiele info o nim odezwij sie

tak, jestem. napisz mi prosze co posiadasz

Gość nikt wazny22
czego go tak strasznie tepisz on kocha julke a julka kocha go wiec o co ci chodzi

Gość nikt wazny22
co boisz sie napisac teraz kasiu?

Gość nikt wazny22
i co tam kasiu wyszlo ze to jednak twoj temat..boisz sie teraz odpisac???zrobil cie w huja i nie wiesz jak odzyskac kase co????

Gość NIE MOGĘ POJĄĆ?
Jak można być tak naiwną i wysyłać kasę jakiemuś nieznanemu głąbowi????? Dziewczyny czy Was Bóg opuscił? Mało się słyszy o naciągaczach,zapasowych kuzynach, wnuczkach itp.? Ten naciagacz ma szczęście że do mnie nie zwraca się po kasę.ZAŁATWIŁA BYM gnoja na AMEN! W moim bloku chodzily cyganichy z dywanami,jedna rozkładała dywan,druga prosiła właścicielkę mieszkania o szklanke wody.W tym czasie okradały co było pod ręką.Podobno były w kilku mieszkaniach? Jakoś mnie omijają!

Gość nikt wazny22
to dobry chlopak kocham go chciala mu pomoc to jej sprawa ale robienie z niego\ wyludzacza i podszywanie sie pod przyjaciela to chamstwo

Gość nikt wazny22
kasiu wiem ze tutaj jestes nie chcesz poznac prawdy?

Gość lexisssnexiss
Wiem Sylwio, że to Ty. Mam nadzieję;że jesteś z siebie zadowolona. Matka dzieciom, która nie ma lepszych zajęć niż intrygi na jakimś forum. Ty w życiu chyba nie robisz niczego innego, tylko tworzysz nowe chore sytuacje i knujesz. Przykre to, bo zamiast tego, powinnaś moim zdaniem szykować wyprawkę dla dziecka. Wiedz, że ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa. Ze mną się tak nie pogrywa, oczerniasz Sebastiana, on nie reaguje ,bo jest dobrym człowiekiem, ale nie myśl sobie, że to może trwać wiecznie. Twierdzisz, że kochasz tego mężczyznę, a doprowadzasz do tego, że Sebastian bierze przez Ciebie leki...zbyt dużo leków, które szkodzą jego zdrowiu. To jest ta Twoja miłość? Jeśli tak, to nie życzę takiej nikomu.

Gość nikt wazny22
co ty mozesz wiedziec o milosci ???zabierasz dziecku ojca i jeszcze mi grozisz???

Gość lexisssnexiss
a Ty jak wiele niby wiesz o miłości? To słowo funkcjonuje dla Ciebie w ogole w słowniku? Chyba nie, bo skoro zostawiłaś go trzy lata temu i zdradziłaś ze swoim lubym robiąc sobie z nim dziecko, to jeśli mowa o miłości to chyba tylko do ojca tego dziecka,...

Gość Bimbilimbi
tomaszszszszszszzsz99999999999 dziękuję że ktoś się odezwałmasz z nim jakiś kontakt teraz?wiesz gdzie jest?co robi? moja przyjaciółka ma poważne problemy z ktorych nie zdaje sobie nawet sprawy. poznała go tutaj, zakochała się, teraz ciągle wysyła mu pieniądze, część nawet pożyczała ode mnie(nie wiedziałem na jaki to cel) myślę że to już przekroczyło 5 tys. chcę ją chronić. a nie wiem jak, obawiam się że niedługo weźmie kredyt żeby mu wysyłać pieniądze. a to fajna młoda dziewczyna, studentka. naprawdę mądra-więc nie wiem czemu tak postępuje tzn wiem-miłość. jestem jej przyjacielem chciałbym jakoś zapobiec większemu nieszczęściu jeszcze a nie wiem jak. - Ej jak zrobić, żeby mi kafeterianki wysyłały kasę? Czy twoja koleżanka jest gruba i zdesperowana?

Gość lexisssnexiss
To nie jest dziecko Sebastiana obie o tym wiemy, Seba jest dobrym człowiekiem.

Gość seba22
zdradzilam go3lata temu a teraz w ciazy jestem?to jego dziecko

Gość seba22
przestan podszywac sie pod moj nick!!!!! Kasia nie mam juz eskow nie odezwe sie juz dzis przepraszam Cie za wszystko kocham cie

Gość seba22
jeszcze raz napiszesz cos do Kasi to przysiegam pozalujesz glupia szmato

Gość nikt wazny22
on jest moj urodze jego dziecko czy ci sie podoba czy nie ile chcesz kasy by sie odpierdolic od niego co

Gość ohwfqof
WGl jaka tu patologia ;D Zycie kafeteryjne jak w jakimś serialu. Nikt się na żywo nie zna, a przeżywają miłości, zdrady, oszustwa. BRAWA DLA WAS !!! ;D Kocham za to kafeterie, ze zawsze z czegoś można się pośmiać.

Myślcie sobie co chcecie, nie interesuje mnie wasze zdanie. Zaczerniłam nick, żeby Ci do główki Sylwio nie przyszło się podszyć ponownie pod moją osobę

Gość nikt wazny22
mustsz byc barzdo brzydka ze szukasz milosci tu hahah

I nikt nie powiedział ze się z Sebastianem nie znamy:) Znamy się bardzo dobrze, także na żywo, nie znam tylko tej kobiety-i nie chcę jej poznać.

Za to Ty musisz być bardzo "mądra" skoro uwazasz, iż nie wyjdzie na jaw że to nie jest jego dziecko-są testy DNA więc sama wiesz że już to niedłuo potrwa ta cała farsa. Bo który to już miesiąc?Zaraz będziesz rodzić , nie? No chyba że to ciąża urojona.

Gość nikt wazny22
podla klamczucha nie jestescie razem wiec sie odpierdol

Gość nikt wazny22
i co mitomanko seba jest ze mna mieszka u mnie i kto jest gora???

Gość Jak glupim trzeba byc
Zeby pozyczac kase komus z neta?

Gość Jak glupim trzeba byc
Matki Polki ;) bijcie sie :) haha

Gość nikt wazny22
ide z nim wlasnie zobaczyc wozek dla naszego dziecka dzieki ze mu pomagalas teraz ja sie nim zaopiekuje