Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszszszszszszzsz99999999999

Proszę wszystkich którzy mieli kontakt z Sebastianem z Kafeterii o rozmowę

Polecane posty

Gość Elem18
Pisałam z Sebastianem w lutym i teraz w lipcu. Jeśli mam być szczera to nie wiem co o tym sądzić. Nagle przestał się odzywać a ja tak na niego liczyłam. Zostawił mnie samą z problemami, ze smutkami ale raczej się do niego już nie odezwę. Nie zasługuje na to.

Stało się tak, bo nie pisałaś z Sebastianem tak naprawdę, a z jego kolegą, bądź o to z tu udzielającą się niewiastą w ciąży. Dlaczego? Juź mówię- Sebastian nie ma stałego dostępu do internetu, założył @ u kolegi, który okazał się wcale nie być kolegą, gdyż potem w jego imieniu tworzył tu nowe tematy i odpisywał na maile w jego imieniu. Ot, cała filozofia.

Gość Elem18
Czyli to wszystko były kłamstwa? Te smsy, emaile? Przecież z nim rozmawiałam a jeśli nie z nim to z kim? Zaufałam temu komuś.

Gość Elem18
511****12 z tym numerem miałam kontakt w lipcu.

Gość Elem18
Znasz ten numer?

Gość Elem18
To czyj ten numer jest?

No właśnie, do ter pory sądziłam iż to nie jest jego nr, ale kogoś z jego otoczenia, wyjaśnię sprawę, na pewno jest na to jakieś wytłumaczenie, Sebastian nie jest oszustem.

Gość Nieźle naprawdę
Nieźle. Sebastian pisał tu z nie jedną dziewczyna -i przez telefon swój. I wmowil ci że to nie on . Tylko kolega. Niestety.taka prawda.

Gość Elem18
Nie wiem co już o tym myśleć.

Gość Nieźle naprawdę
Niestety taka prawda kasiu. Niestety . Twój kochany uroczy sebastianek tak naprawdę nie jest taki uczciwy

Gość Nieźle naprawdę
Kochana nie jestem żadna sylwia, tylko asia. Tak na marginesie . Weszłam w temat przypadkiem czy chodzi o tego samego sebastianją

Gość Elem18
Przepraszam ale nie jestem żadną Sylwią.

Gość Nieźle naprawdę
Ja też nie jestem żadna sylwia. Widzę tutaj obraz dziewczyny kompletnie zapatrzonej w faceta, i ślepo mu udajacej. Smutne

Gość Elem18
A ja dalej mam wszystkie jego smsy, te miłe słówka...

Gość Elem18
Chciałabym tylko wiedzieć czy to on był ich autorem

Gość Nieźle naprawdę
Oj dziewczyno dziewczyno. Widzę że nieźle masz. Mogę ch przyzec że nie jestem żadna sylwia czy jakąś inna . Nawet nie wiem jaką sylwia. Sebastiana znam z pisania z nim . Więc daruj sobie bo to ty się tak naprawdę kompromitujesz tutaj . Nigdzie nie pisałam z innego nicku tylko tutaj teraz weszłam jakbyś chciała wiedzieć przeglądając tematy na forum

Gość Nieźle naprawdę
Oj dziewczyno dziewczyno. Widzę że nieźle masz. Mogę ch przyzec że nie jestem żadna sylwia czy jakąś inna . Nawet nie wiem jaką sylwia. Sebastiana znam z pisania z nim . Więc daruj sobie bo to ty się tak naprawdę kompromitujesz tutaj . Nigdzie nie pisałam z innego nicku tylko tutaj teraz weszłam jakbyś chciała wiedzieć przeglądając tematy na forum

Gość Elem18
Nazywam się Paulina i mam 18 lat a nie jakaś Sylwia. W ogóle to nie wiem kim ona jest tak samo nie znam Ciebie i nie rozumiem tego, że tak się do mnie odnosisz. Ja tylko podzieliłam się moją historią

Gość Nieźle naprawdę
Ta dziewczyna oskarżająca nas że jesteśmy wszystkie sylwiami widocznie sama broni się przed prawda. Z zapisków widać że ma na imię kasia. Zatem kasiu dla ciebie mogę być nawet stanisławem. Nie zmienisz faktu że jesteś z kłamca i fałszywym gnojem . Taka smutna aczkolwiek szczera prawda. Ja jestem asia i mam 22 lata.

Gość Elem18
Czyli jest nas więcej znających Sebastiana.

Gość Nieźle naprawdę
I napewno nie jesteśmy to tylko my dwie. Ta całą kasia przejrzy na oczy wkońcu.

Gość Elem18
Pewnie masz rację.

Gość dołacze lex czy tam jakoś
jestem postronna osoba z kafe, przejrzyj stare tematy z kafe, przewinął mi sie parę razy temat tego pana. Wiem , bo czytałam na topach, że wysyłał swoje zdjęcia, potem była jakaś jatka też dwóch lasek ,o prawo własności do niego. Poszukaj w starych topach dla swojego dobra. A wy dziewczyny przemyślcie czy warto sie kłócić o takiego faceta.

Gość Elem18
Asia - jestem ciekawa czy każdej z nas mówił te same historyjki. Pewnie nieźle bawił się naszym kosztem.