Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [poppp]

Panowie, partner proponuje trójkąt- kocha???

Polecane posty

Gość [poppp]

Wczoraj dowiedziałam się, że partner traktuje nasz związek bardzo poważnie i myśli o zaręczynach. Potem poruszył temat seksu. Oznajmił, że jeżeli ( w przyszłości) będzie sytuacja, że będę miała ochotę na innego faceta to on chce o tym wiedzieć. Tzn. chce przy tym być, widzieć że z mojej strony to tylko fizyczność a nie zaangażowanie emocjonalne. To samo tyczy się jego osoby i innej kobiety. Powiedział, że to jego fantazja seksualna. Nie chce żeby w naszym związku byli kochankowie/kochanki. Myślicie, że facet który proponuje coś takiego kocha swoją kobietę???

Gość [poppp]
A może ktoś z Was coś takiego doświadcza obecnie lub doświadczyło??? Jak to wyglądało??? czy się kochaliście, czy Wasz związek dalej trwa???

Gość [poppp]
a dlaczego nie? ja nie mówie nie, tylko zastanawiam się czy jezeli męzczyzna mowi cos takiego, proponuje to czy naprawde kocha???

Gość qrjer
Ja uważam, że nie kocha. Nie wyobrażam sobie patrzeć jak ktoś posuwa moją kobietę :o

Gość właśnie problem polega na tym
że jak ktoś sobie nie wyobraża siebie to z góry zakłada, że tamten ktoś jeśli ma jakieś preferencje inne to od razu jest kutas i bydlę, a tak nie jest, może kochać i może mieć inne wyobrażenie o sferze sexualnej

Gość [poppp]
Tzn. powiedział, że nie chciałby aby w naszym związku były jakieś sytuację, że znikamy na noc, jakieś dziwne tel, kłamstwa itp. Jeżeli już będę miała ochote na jakiegoś faceta, to on chce o tym wiedzieć. Widziec, że nie zakochuje się w innym. To samo tyczy się jego. Inne osoby mają być dla nas urozmaiceniem i taką maskotką do łózka. zastanawiam się nad przyszlościa z nim, czy to ma sens i przetrwa.

Gość [poppp]
I tu pytanie do Was Panowie. Czy zaproponowalibyście coś takiego kobiecie ,którą kochacie????

Gość KasiaCzekasia
kochana,dajac ci taka furtke robi sobie dobrze,bo jak ty bzykasz innych to on tez moze,cwany ten twoj koles

Gość jeszcze raz ci napiszę
że miłość i preferencje w sexie to sa sprawy rozłączne, nie pytaj czy on cie kocha tylko zapytaj siebie czy ci takie coś odpowiada czy nie

Gość mańka.dzik
ja kocham męża i też bym nie chciała żeby miał kochanki ale wiem że podobał by mu się sex z dwoma kobietami, ja bym nie chciała ale myślę o tym żeby mu kiedyś wynająć 2 panie a niech sobie poużywa to tylko sex

Gość mańka.dzik
jeśli on o tym mówi przed ślubem to uważam że mu się to chwali że cię nie oszukuje i myślę że kocha i szanuje tylko teraz ty się zastanów czy chcesz takiego związku i sexu jeśli nie powiedz mu o tym.on jest szczery ty też powinnaś

Gość o jaaaaaaaaa
heheehe i dlatego NIGDY WIĘCEJ żadnego faceta !!!!!!!! potem są tylko problemy : on tamto on sramto, on się tam patrzył, on mi tak powiedział, on mnie tak traktuje bla bla bla :-P wolę być sama, realizować się. Nigdy więcej nie będę w związku :)

Gość hiuyt
i gdzie ty go znalazlas:O ja chce z laska trojkata a moj sie kategorycznie NIEZGADZA! mowi ze odejdzie:(

Gość [poppp]
hiuyt a kochasz swojego faceta??? dlaczego chcesz spróbowac?

Gość [poppp]
up

To ty już powinnaś wiedzieć, czy kocha, czy nie. Ludzie to różne freaki i tak na prawdę, żeby zgłębić umysł ludzki nie trzeba wielkiego zachodu. To, że ma sobie taką fantazje, to ok. Dobrze też, że jest szczery. Ogólnie rzecz biorąc człowiek nie jest osobnikiem monogamicznym i jakieś swoje fantazje tam ma - nie ważne czy jest w związku, czy też nie. Każdy jednak inaczej podchodzi do seksu. Jedni się kochają, tylko po to, żeby się zwierzęco zaspokoić, drudzy szukają podłoży emocjonalnych i bez tego nie mogą inaczej. Trójkąty i takie tam inne w związku? Czemu nie. Warunki jednak są takie, że obydwoje tego muszą chcieć i być pewni swojego uczucia do siebie nawzajem. Po drugie, najlepiej z obcą osobą:) Wśród znajomych to by było dość dziwne i większe prawdopodobieństwo psychicznego zaiskrzenia. Jednak propozycja twojego faceta jest trochę dziwna. Trudno stwierdzić co nim kieruje. Czy może ktoś go zdradził kiedyś i nie chce aby znowu doszło do okłamywania i nieporozumień. Może on ma skłonności do przygodnego seksu. A może po prostu chodzi mu tylko o tego trójkąta. Pogadaj z nim.

Gość [poppp]
Mroczna Wulkanizacja dzieki za wpis ogolnie to zostal kiedys zdradzony przez dziewczyne i moze wlasnie to wynikac z tego

No i widzisz. Sprawa wyjaśniona. Ja wiem, bo mój też został i też były takie poważne rozmowy. Więc wynikało by z tego, że kocha, ale ma uraz. A trójkąt to tylko fantazja.

Gość papauj69
PEWEX że kocha xD

Gość Analny Krzysztof
Wyluzuj eks - gała to nie seks! xD