Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsdadsd

Pakozetka Pakosińskiej na TVN Style KLAPA

Polecane posty

Gość asdsdadsd

Niestety, ale Pakosińska okazała się bardzo słabą prowadzącą. Własne talk show w takiej formie jednak nie ejst dla niej. Jakie są wasze odczucia?

Gość lokokokospoko
jaki wywiad masz na mysli ? z najsztubem?

Gość lokokokospoko
jak dotychczas tylko ten widzialam. Jeżeli akurat ten masz na mysli, to zauwaz jakim trudnym rozmowcą jest Najsztub.

Gość asdsdadsd
Tak, z Najsztubem. Nie przepadam za nim, jest dla mnie takim trochę pseudo intelektualistą, ale mimo to widać było, że Pakosińska sobie nie radzi. Widać było, że jest zestresowana. Obejrzę jeszcze jeden, może dwa programy, aby zweryfikować swoje zdanie. Wywiad mi się nie podobał.

Gość lokokokospoko
dla mnie tez nie było tam czuc polotu, ani zadnych emocji emanujacych "w powietrzu". Połozył sie jak lorenc na kanapie i "owalił" swoja robote. Takie mialam wrazenie.

Gość lokokokospoko
Nie mniej jednak wolę ją niz PIEŃKOWSKĄ :[ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość asdsdadsd
No tak, Pieńkowska to już w ogóle cięzki przypadek :) Do Pakosińskiej nic nie mam ale niestety widać było totalną amatorszczyznę, jakby 5 minut wcześniej ktoś powiedział jej, że będzie prowadzić wywiad

Gość lokokokospoko
TVN chce ją chyba wypromować i stąd takie zainteresowanie Pako. Ona bardziej nadawałaby sie do czegos rozrywkowego. Dorotka Welman jest git ;)

Gość lokokokospoko
A oglądasz Przepis na Życie ;)?

Gość asdsdadsd
Oglądałam, ale przegapiłam ostatnie 3 albo 4 odcinki ;) I jakoś nie mam parcia do nadrobienia zaległości :D

Gość lokokokospoko
no to ja mam to samo ;) przesyciłam sie juz ym serialem

Gość lokokokospoko
w ogole, tvn powinien juz zrobic przerwe z tym nieszczesnym W11 i wrzucic cos swiezego, bo wieczorami jest tam tak nedznie

Gość asdsdadsd
Ja do niedawna oglądałam też Na Wspólnej :D A od jakiegoś miesiąca TVNu nie oglądam w ogóle... Kiedyś śledziłam X-Factor, teraz nie widziałam nawet minuty tego programu. Widziałam natomiast polską wersję "Perfekcyjnej Pani Domu" i w moim odczuciu jest mega słaba. Poza tymi pozycjami nie orientuję się w ramówce TVN :D