Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubal1369

Lubię gdy moja kobieta jest nieświeża...

Polecane posty

Gość Bubal1369

Lubię wąchać i lizać jej odbyt, jak jest spocona tak po 5-8 godzinach ... mmmm.... czy jestem normalny? Ten post to nie żart...

Skoro to nie żart, to jesteś nienormalny. :( Już nie chciałem napisać dosłownie że jesteś pojebany ale to przecież widać , słychać i czuć.

mam to samo i nie wiem czemu mnie to podnieca. lubie naturalny smak cipki a nie mydła

nie no ja nie mowie ze lubie jak smierdzi po prostu lubie zapach cipki a nie mydła czy zelu. ale ogolnie higiena musi byc

Gość niemogesie nadziwic
Po co skoro autor lubi nieświeże :P

Gość trolololol
niemogesie nadziwic - > hahah dobre

Gość malefic
ponieważ Ten jest nowy w mieście się nie dziwę jego poglądom; jest ze wsi, innym, nienowym w mieście zalecam konsultację z klasyką, czyli np. listy króla Jana S. do jego prawowitej niejakiej Marysieńki. Jeśli wolicie mydło i deodorant to się z nimi pieprzcie. Dla mnie to jest właśnie nienaturalne. natomiast nie mówimy o tym że ktoś się nie myje jak bezdomny;)

Gość karolcia 288
brak słów:O

Gość malefic
sorrrreeelllllaa, pedantko, nie ujmuj rzeczy absolutnie;) nie wiesz że zbyt częste mycie powoduje usuwanie naturalnego natłuszczania i w efekcie przedwczesne zmarszczki tudzież suchość bądź swędzenie pochwy? a potem zarabiają na tobie ci od tych pierniczonych laktacytów?;) podejrzewam że utożsamiasz modnie atrakcyjność kobity z jej fałszywym zapachem wywołanym nawet nie perfumami ale różnymi psiukaczami, kremami, pudrami, i tym wszystkim co nie pozwala samcowi cię instynktownie wywąchać, i co gorsza, jak się dowiesz z tv o deo z feromonami, to też polecisz ze stadem innych owiec do rossmanna aby czym prędzej spryskać tym swoją cipę, zamiast po prostu pozwolić jej naturalnie podziałać jej zapachem który się nie wziął od garniera...ufff...

Sorella ja nie napisałem żeby kobiety się nie myly,tylko nie bezpośrednio przed tym jak będę zanuzał swój języczek w jej cipce:-Pa higiena musi być jak najbardziej

Gość goguek123
sorella ty czysciocho wyperfumowana

Gość malefic
sssooorrrelllla, chciałbyś żebym odpowiedział na twoje pytanie podczas gdy ty już sobie na nie zapewne umyśliłaś pedantycznie odpowiedź;) śledź, czytając, użycie zaimków osobowych oraz ich fleksję;)

Gość goguek123
sorella tępa z ciebie dziffffka!!!

Gość malefic
zgadzam się z pszedmufcą choć staram się cały czas ujmować to w innej formie;)

Gość goguek123
bo takie dziffki jak ty powinno sie palic na stosie durna szmato!!!

Gość goguek123
Mimo wszystko jednak najbardziej lubię wecowanie mojego brązowego otworu przez moich czarnych przyjaciół z plemienia Tutsi.Choć tymi wielkoludami z Hutu też nie gardzę 🖐️

Gość goguek123
sorella zatkało kakao:classic_cool:

nic takiego nie ''powiedziałam'' co by Was tak rozłościło....nie rozumiem tego poruszenia wokół mojej osoby:O

Gość goguek123
bo nie lubimy takich tępych szmat:P

Gość goguek123
Wprawiam w irytację panią sędzinę, która ogłasza kolejny niekorzystny dla mnie wyrok, bezczelnie pokazując jej lewe jajo poprzez specjalnie spreparowaną dziurę w sztruksach :classic_cool:

sorella nie przejmuj sie nie odpisuj zajmni sie tematem ja nie mowie zebyscie sie nie myly ale nie przed sexem. bo wtedy caly zapach cipki zostaje zabity mydlem albo zelem..:)