Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

aż się poryczałem....

Polecane posty

mówi się trudno - serce nie sługa i mnie dziś nie posłuchało...

Gość Paskudny
MU nie zdobył mistrzostwa Anglii

Gość mmmiau?
Kiedyś byłeś fajny, można było z Tobą normalnie pogadać, a od pewnego, dłuższego czasu jesteś zimnym, cynicznym draniem :O Ach... te stare czasy...

" Kiedyś byłeś fajny, można było z Tobą normalnie pogadać, a od pewnego, dłuższego czasu jesteś zimnym, cynicznym draniem" Albo złudzenie minęło ;)

Gość jebalem twoja matke
ile masz lat cioto?

Wilczyca, nie mówmy o tym... :D Jak przyjdą wyniki, to się "pochwalę", bo teraz mam same katastroficzne wizje. :P

no też tak myślę Wilczyco:P a ustny był tylko polski na razie, angielski jeszcze przede mną. xd w ogóle to mi się nudzi koszmarnie, teraz 3 miechy wolnego, a ja nie wiem co z tym zrobić ;D

uczucia są często zbędne i niepotrzebne - przez nie, człowiek musi się czuć zbyt nieludzko ....

różowa prawie zemdlałem....już miałem wybiec z domu na zewnątrz z radości , a teraz schowałem się w pokoju - jednak zaczęło mi być słabo...

Pantera, zlecą bardzo szybko:P Ja żałuję, że za stażem się wtedy nie rozejrzałam. Fakt, pieniądze żadne, ale zawsze jakieś doświadczenie czarno na białym udowodnione masz;) Nie zapowietrz się rev przypadkiem z nadmiaru tych uczuć. Osoby nienawykłe do nich mogą mieć problem...

uu, widzę że niejaki revolver ma tutaj opinię człowieka bez uczuć (ciekawe czemu) :P a wiesz Wilczyca, że wybieram się do pracy za około 1,5 tygodnia, będę układać jakieś towary w sklepie. xd

juhcawrukb przez babę nie da się nawet ryczeć ...no co ty... wilczyca sam nawykłaś do nadmiaru uczuć , więc ich "nadmiar" odstrasza innych

Pracować pracowałam:P Ale niezbyt legalnie;) "sam nawykłaś do nadmiaru uczuć , więc ich "nadmiar" odstrasza innych " Ależ oczywiście. Dla osób zimnych i wyrachowanych jakakolwiek większa ilość uczuć jest nadmiarem.

Gość ostatnia pozycja
straszne masz chyba na szyjce szaliczek, wiec otrzyj łezki, wylacz telewizorek i chodz, na kolanka biedny pozniej sie napijesz i zapomnisz o tych biegajacych chlopcach w przykrotkich spodeneczkach

ostatnia pozycja mozesz się powyżywać - masz tę chwilę satysfakcji...w końcu nie zdarzyło mi się przeżyć czegoś takiego jeszcze , wiec nawet moja struna pierdolnęła...tak bywa...muszę widocznie jeszcze smakować ważonego przez siebie i i innych piwa...

" zapomnisz o tych biegajacych chlopcach w przykrotkich spodeneczkach" Niektóre piękne i umięśnione udka ciężko jest zapomnieć :classic_cool:

Ależ oczywiście. Dla osób zimnych i wyrachowanych jakakolwiek większa ilość uczuć jest nadmiarem. widocznie musisz sie zmienić - trochę więcej wiary w innych , siebie i czasem nawet w Tobie struna pęknie...

Gość ostatnia pozycja
nie peirwsza to ma chwila :classic_cool: i mam nadzieje, ze nie ostatnia wiem. boli, ale ból jak wszystko mija :P

Gość ostatnia pozycja
kto Mu pojezdza ? lubie strzebelke denerwowac nic osobistego :classic_cool: