Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesmialy_pawelek

Czy ja jestem normalny ?

Polecane posty

Do centrum handlowego chodzę po to, aby obserwować panie pod kątem tego czy mają ładne pupy Dziś też byłem. Dwie panie zwróciły moją uwagę. Pierwsza akurat się po coś schylała i z tego powodu wypięła pupe w moją stronę. Miała na sobie spodnie jeansowe. Pupa jej była ładnie ukształtowana. Podnieciłem się. Ona wypięła się prawdopodobnie po to aby w myślach do mnie powiedzieć (tak mi się wydaję) ,,Choć Tu mój milutki, stopniowo zsuń mi spodnie oraz majteczki i daj mi lanie (10 razy paskiem na gołą pupe) Potem dostrzegłem inną panią która miała na sobie jasne spodnie a pupe miała kształtną podobna do ładnej śliwki Podnieciłem się znów Czy ja jestem normalny czy zboczony ? Nieśmiały Pawełek, lat 40, kawaler, wyborca PiS (z 2011 roku) (o twarzy bardzo cnotliwej)

Gość _wkładeczka_
Ja myśle ze jesteś chory psychicznie i posunął byś nawet zwierzę w tyłek jak byś był spragniony !

Poza tym, że jesteś wyborcą PIS uważam, że wszystko z tobą jest jak najbardziej OK :classic_cool:

Pawełku mam nadzieję i życzę ci tego byś w końcu strzepnął nieśmiałość z grzywki i w końcu powędrował za pupą, która najbardziej ci się spodobała

Informacje o mnie Mam lat 40 moje zarobki netto około 3000 (stan na maj 2012) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie ? proszę o surową ocenę

Gość nufggrrdsdfhioigf
wielu ma podobnie ale chyba oprocz dymania

Gość były nancjan
no tak, sam do siebie gada, wyborca PIS. Nic dodać nic ująć:o

Dopierdoliłbym Ci ale właściwie to nie wiem za co. Naprawdę nie masz więcej wad ? :-o

Sam zobacz, nancjan już dostał paraliżu dłoni, co znaczy że z pod jego palców nie wyjdzie już nitz ciekawego. :(

Gość jeden z nieudolnych
to witaj na kafe jestes jednym z nas ludzi srednio udanych z tzw drugiego(akurat Ty z trzeciego) sortu:-D :-D

To nie jest paraliż dłoni. Raczej problem z nerwem twarzowym.

Za co nancjan ? Uspokój się , bo za szybko zjedziesz, lub puścisz bąka z wysiłku i ludzie się rozbiegną. :P

Gość yy...
"a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie " Mieszkasz z mamusią w dodatku

bezsensowna kafeteria i bezsensowne tematy i bezsensowni siedzący tu ludzie:o CO JA ROBIĘ TU! :o

Nowy --> Nie doceniłem Cię. Miałem nadzieję, przemknąć niezauważony ;)

I prawie Ci się udało :) vieviór :D 🖐️ ale teraz cicho, bo zjawiła się Foxy Lady i trzeba wybadać w jakim jest humorze. :P