Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almost for.ever

kochane sukienka do oceny

Polecane posty

Gość almost for.ever
upp?

Gość sdsdsds
na tamtym zdjeciu wygladalas świetnie i napisalam ze jestes sliczna niestety musze zmienic zdanie... tamto zdjecie bylo z daleka :O dziewczyno przesadzilas z solarą i masz całą twarz zniszczoną ile ty masz lat

sukienka mi sie nie podoba. Poza tym wybacz ale musze to napisac ani te buty ani tym bardziej torebka nie pasuja do tej sukienki. Do jakiejkolwiek innej buty plus torebka razem tez nie pasuja... A ktora z tych rzeczy sprzedajesz lub chcesz kupic?

czego oni sie kurwa czepaija tej sukienki?est w modnym miętowym klorze,super zestawienie,piękna dziewczyna,zgrabna,ale wracajac do sukienki naprawde swietna.ogladam codziennie programy modowe i wlasnie jest duzo podobnych.tak trzymaj i nie sluchaj sie zazdrosnikow!!!!

Monistkam kazdy ma inny gust i dla kogos moze byc nawet ohydna ta sukienka - nie spinaj sie tak bo to niezdrowo :o

ja pierdziele ale chamy sie wypowiadaja na tym forum....zazdroszcza ci urody i maja problem.jaka solara?????a moze opalona ..to lepiej niz blady ryj..

Gość possetka
Lżejsze butki i mniejsza torebka i będzie git :)

Gość ej mychaaa
ohydne to ty masz buty ,ja bym w takich się wstydziła w takich po domu chodzić ,na prawde

Gość Żeberko
Znakomita figura, świetne włosy, kiecka słaba.

mycha dla mnie poprostu nie znacie sie na modzie bo ta sukienka jest mega modna...dziewczyna swietna(nie jestem lesbijka:)

Pawełło jak tam twój mikro-fiut 6cm w porywach ma??? :classic_cool: wiesz że taka dziewczyna jak na fotce nigdy nie będzie twoja ;)

przypominam ze w modzie aktualnie rządzi minimalizm a nie cekiny i inne kicze wiec o co wam kaman?

Gość karolcia bez
mnie się wszystko podoba nawet podłoga:) ale w tych butach wyglądasz jakbyś w gówno weszła do takiej sukienki proponuje lżejszy bucik masz szczupłe nogi coś na paskach i szpilce będzie świetnie do Ciebie pasowało:)

Oczywiscie.. nikt sie nie zna na modzie oprocz Ciebie. Dziekuje za te informacje :) ps. wzoruj sie wiec na czyms bardziej wygorowanym niz bazarowe sprzedawczynie :) Co do butow - nie lubie pospolitych, szaroburych i nudnych. No i takich bazarowych tez nie lubie ;)

Gość ja ci powiem jestem babą
piekna sukienka, ladna dziewczyna, Juz sie odezwaly zazdrosnice po 150 kg i krytykuja dziewczyne.

bo te twoja mycha są lepsze :D :D :D hahaha to mnie rozbawiłaś gówniaro, która musi się mądrować w każdym temacie, nie znając się :D np w temacie o Kindergeld :classic_cool:

Nie lubię koronek, bo uważam, że postarzają. Ale ładnie się prezentujesz w tej sukience, chociaż sama sukienka słaba. Ciekawe jak wygląda z tyłu.

Gość a jjaaaa
Sukienka ładna , tylko no nie mogę pominąć tej torebki na pierwszym planie , która akurat tutaj nie pasuje.

Gość ej mychaaa
mycha twoje buty są mega bazorowe założe się ze nie kosztowały więcej niż 80zl

Gość ja ci powiem jestem babą
pawellllllooooooooooooo czy jak ty tam sie nazywasz. Wioche to ty pokazujesz, nie autorka. z twarzy przypominasz wisniewskiego, czerwone wlosy i nikt was nie odrozni! :D bedziesz mogl dorabiac na festynach, podajac sie za niego :D haha

mycha a może ty jestes jakas kurpiuną i lubisz bordowe cekiny z żółtymi motylkami?albo ważysz 100 kg?radzę Ci:śledz najnowsze trendy,bo ten krój i kolor jaki zostałzapreezentowany na zdjęciu to 100% moda,obecna moda

mycha nie kupuje butów tańszych niż 200 euro co do butow, nie ma co się dziwić, ten niemiecki gust :o

Gość nie noś jej
Nie kupuj tej sukienki, jeżeli taki masz zamiar. Jesteś bardzo szczupła, fason czyni cię zupełnie bezkształtną. Poszukaj czegoś innego, ta koronkowa góra jest tandetna a spódnica źle się układa. Poszukaj fasonu, który podkreśli smukłą sylwetkę, z czymś na gorsie, żeby optycznie powiększyć biust

Gość rgrgtwgrw
buty tragiczne, a la mychol :D

spinam się bo znam sie na modzie ,a chudej właściwie wszystko pasuje,poprostu będe broniła tej stylizacji i juz i lubie sie spinac