Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerff

Mój chłopak nie żyje już 5 miesięcy,a ja nadal kocham, tęsknie , nie mogę się

Polecane posty

Gość smerff

z tym pogodzić. Ile mi to zajmie? :( Mam dosyć tego-nie jego, tylko tego co teraz przezywam.Wszystko wiąże się ze łzami.Nie moge dopuscic do swiadomosci ze go nie ma, szaleje za nim ;( Pomocy

Gość ack
a co mu sie stalo? kochana , trzymaj sie:**

Gość fekhurshuvhushueshfehsehseh
Ja ci powiem tylko tyle. Ja tak nie patrze na śmierć jak ty. Jak ktoś umrze, to przecież nie kończy sie jego życie. Jak on był dobrym człowiekiem to teraz jest w niebie. Musisz sie modlić za niego, cieszyć że jest w raju.

Gość smerff
dzięki..staram sie ale kurcze... slabo mi to wychodzi;( wypadek samochodowy.. fekhurshuvhushueshfehsehseh moze jeszcze nie odszedl od Ciebie nikt bliski i wazny dlatego tak myslisz. W takiej sytuacji nie da sie na to tak patrzec jak Ty to opisujesz

Gość gtyty
Pozwol sobie na zalobe , a nstepnie gdy poczujesz ,ze jestes gotowa , daj Mu odpoczywac w spokoju . On na pewno bedzie szczesliwy , gdzie kolwiek jest widzac Ciebie zadowolona i usmiechnieta . Musisz sie pogodzic z Jego smiercia , dla siebie samej , bo Ty zyjesz i tego nie zmienisz .

Gość gnvhjgugugu
mój maz nie zyje od dwoch miesiecy. daje rade jest ciezko jak cholera zwlszcza jak sie patrzy na dzieci