blackberry_88 0 Napisano Maj 21, 2012 melduje sie laseczki pokrecilam troche moze z 20 min bo moj przyszedl i musielismy pare spraw zalatwic... owsianka super, chyba na kolacje ja bede jesc jak nie bede miala nic przygotowane tresciwszego tzn np. jakiegos mieska i warzywek :) albo zupki:) red lady - ty powinnas kuliarnego bloga zalozyc hehe:) ja tam do gotowania sie nie nadaje ale uwielbiam piec ciasta :D motylku - musisz krecic codzinnie i dojdziesz do wprawy :) dziewczyny ja mieszcze sie w tych 1.5 l ale troszke to za malo, tak mysle... rano 300 ml soku pomaranczowego z miąższem , w pracy okolo litra wypijam wody i wieczorkiem znowu sok pomaranczowy :) uciekam pod prysznic.. milej nocki wam zycze jutro jak zawsze bede sie z rana meldowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 21, 2012 Chcialam tylko napisac ze wrocilam ze spaceru ;) teraz to nawet ja rozgrzeszylam sie juz za te babeczke ;-) teraz ide spac..do uslyszenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 Witajcie z rana kobietki :) Właśnie niedawno wstałam i pije poranną kawkę a na śniadanie zaplanowałam owsiankę :) hmm tak patrzę na tą wagę która stoi w łazience że już mógłby być czwartek, no ale trzeba wytrzymać :) Za oknem ślicznie, tak jak wczoraj wiec koniecznie z moją perełką na spacer muszę iść :) Na obiadek chyba zjem zupkę kalafiorową, ale to jeszcze dam znać :) A jak tam Wasz jadłospis na dziś ? Pogoda dopisuje? :) Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 Kurcze ale dzisiaj duszno i gorąco ;) ja na śniadanie zjadłam chleb żytni z serkiem szczypiorkiem i pomidorkiem..na drugie śniadanie pewnie jogurt.. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Hejka laski U mnie na sn musli + mleko Lunch - jogurt do picia i jablko Podwieczorek- owoc jakis A dalej nie wiem :) Jestem max zła! Straszne korki sa i już jestem dawno spozniona... Oj wy to macie super w taka pogode :D bo u mnie wszedzie chmury.. Nicy ma być 26 st ale nie chcę wierzyc mi się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 A tak apropo korci mnie żeby wejsc na wage... Ciekawa jestem czy cos ubylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 jest tak gorąco że nie idzie wytrzymać.. Na spacer to się chyba wybiorę dopiero po poludniu bo do 12 nie ma szans.. duchota i zero wiatru . Witajcie dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 blackberry - nie wchodz :) W czwartek bedzie wieksza radość :) A na obiad kupilam płat ryby i zrobię sobie jednak rybke zamiast zupy :) w vegecie na elektrycznym grillu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 A ja zle sie dzisiaj czuje ;/ brzuch mnie boli..jest tak nabrzmialy jak balon.. ;( blackbery-jak u ciebie taka brzydka pogoda to wracaj do polski..tu jest slonecznie od samego rana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylek- współczuje złego samopoczucia. Ja natomiast jestem słaba przez tą duchotę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 a na II śn jogurt naturalny z 1 łyżką musli i 1 łyżką rodzynek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Red lady - mam nadzieje że bedzie wieksza radosc i zobacze 6 z przodu hehe :D Motylku - chetnie bym wrocila:D ale jeszcze nie teraz musimy nasz domek skonczyc :) Czy wy też tak macie? Bo ja jak zjem sniadanie po 6 rano i wypije szklanke soku pomaranczowego to nie jestem glodna do godziny 12 czasami 13.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 Ja na drugie śniadanie zjadłam bułkę sojową i serek wiejski.. a na obiad mam zupę brokułową.. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylek jak się czujesz? Lepiej już? :) Wreszcie się rozpogodzilo i slonko wyszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 Ja jak zjem ok 8 to - sniadanie +kawa i herbata to głodna jestem o 11 akurat na II śn :) My już po spacerku :) teraz zabieram sie za rybke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylek czuje sie raz tak a raz tak.. Powinnam dostac @ i by wszystko gralo.. Ja po obiadku.. Jesli chodzi o mnie i o apetyt to zalezy od dnia..czasami jestem glodna od posilku do posilku a czasami najedzona tak ze bym nie musiala jesc..ja ogolnie wcale nie pije kawy..a wy pijecie przed posilkiem do posilku czy po posilku? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylek - a co na obiadek? Ja też właśnie po mojej rybce i sałacie zielonej jestem :) A co do kawy - zazwyczaj przed śniadaniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 Zupa brokulowa..potem zjem jogurt a na kolacje owsianke ;) a jakie wy macie plany na dalsze posilki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylek nie mam pojęcia. Koniec miesiąca wiec krucho z kasa żeby kupować to i owo do diety wiec na podwieczorek zjem 2 mandarynki i kisiel - słodki kubek a na kolacje waze z twarożkiem i szynką.. Wszystkie warzywa jogurty i owoce zaczynają się kończyć.. będę musiała kombinować jakoś niestety, ale dam radę :) póki co na zakupy się nie wybieram bo brak gotówki do 31. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 red lady- a ty poza spacerkami też ćwiczysz?? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylku ja nie nawadze ćwiczyć wiec tylko spacerki z mala i tyle co przy malej aerobik i sprzątanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Melduje się ! :) Motylek - ja też mam tak przed @ boli mnie wyszystko, problemy z cera też mam zawsze przed @ wychodzi mi mnostwo krostek.. A do tego dochodzi PSM ! I bez kija nie podchodz hehe :) Kawe pije jedna dziennie zazwyczaj po godzinie 1, 2 ale to zalezy. Czasami wogole nie pije podczas dnia :) Ja nie mam pomyslu co na obiad, mojemu zrobilam flaki wczoraj ale nawet ich nie tkne :P narobilyscie mi smaka na brokulowa zupke, ale jak wroce to nie bedzie mi się chcialo gotowac a i brokolow nie mam (chyba że kupie po drodze) wiec chyba zrobie owsianke :D zjadlam po 1 jogurt pitny i jablbko, pewnie o 4 zjem pomarancze a do domu jak dojade to owsianke sobie zrobie :) a zupke nastawie wieczorkiem zebym miala już na jutro :) Ogolnie nie jem duzo w dzien... Przed dietka zawsze obrzeralam się na noc no i w weekendy.... A to wszystko odkladalo się wiec stad te niepotrzebne kilosy. Nie potrafilam odmowic slodyczy lodow czy pizzy w nocy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Do tego jeszcze zawsze przed tv chipsy albo paluszki.. I odkladalo się wszystko.. Ciesze się że zmienilam nawyki zywieniowe... Najwyzsza pora! :) Jaka wage mialyscie przed ciaza? Pewnie szczuple laski bylyscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 Ja przed ciaza wazylam ok 65 kg..i dobrze czulam sie w tej wadze..wtedy tez dazylam do 60 kg.ale jak test pokazal dwie kresi to mi marzenia przeszly heh ;)) a teraz znowu wzielam sie za siebie i sie nie poddam ;-) blackbery-ja na punkcie owsianki oszalalam.. ;)) bym ja mogla jesc i jesc i tak bez konca..a jaka byla twoja waga? Taka ktora najbardziej ci odpowiadala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Powiem wam że najwięcej wazylam 76 kg około półtora roku temu, schudlam do 66, oczywiście olalam dietki i siłownię (- bo chodzilam co 2, 3 dzień na siłownię i na basen)już wtedy jak zobaczyłam na wadze 66kg to zaczęłam jest normalnie, a później zaczęłam jest tak samo jak sprzed diety.. Czasami się ograniczalam, ale czasami.. Oczywiście jak jechała do pl to zawsze tyle jadlam że uszami mi wychodziło bo w domu tego sama nie zrobię tego co gotuje mama czy teściowa a mam na myśli pierogi kluski śląskie jakieś różne sosy mięsne, no i ciasta ... I zawsze gdy wracalam z polski na plusie było 2 kg czasami 3kg i tak już zostawalo.. Ale powiem wam że dosyć długo się nie wazylam teraz i jak waga pokazała mi ponad 70kg to po prostu nie mogłam uwierzyć że znów tyje i że będę wyglądać okropnie. A zauwazylam już po ciuchach że w tamto lato były za duże a teraz są dobre! I podjęłam decyzje że nie ma to tamto trzeba się wziasc za siebie ! :) a jeszcze jadlam czasami fast foods bleeee Czasami pisze w cały świat i jedno zdanie drugiego się nie trzyma sorki za to ale tak już czasem mam :) a i co napisze posta i wyśle go to co chwile coś nowego mi się przypomina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Motylku moja wymarzona waga to 60 -62 kg byla bym wniebowzieta jakbym wazyla tyle :) jak wazylam 66 też się czulam dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 ja chcialabym wazyc 60 to takie moje marzenie, ale pierwsze marzenie to 65 do wesela :-) oh jaka bylabym szczesliwa bez tych 10 kg :-) Przed ciaza wazylam 66 kg. Blackberry- nie przejmuj sie i pisz :-) Co do fast foodow i niezdrowego jedzenia tez mialam slabosc. Codziennie byly chipsy czasami 2 lub 3 lody cukierki snickersy i duzo innych slodyczy a jedzenie zamawialismy conajmniej raz w tyg... ale juz dawno z tym skonczylam i bardzo sie ciesze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 22, 2012 ja chcialabym wazyc 60 to takie moje marzenie, ale pierwsze marzenie to 65 do wesela :-) oh jaka bylabym szczesliwa bez tych 10 kg :-) Przed ciaza wazylam 66 kg. Blackberry- nie przejmuj sie i pisz :-) Co do fast foodow i niezdrowego jedzenia tez mialam slabosc. Codziennie byly chipsy czasami 2 lub 3 lody cukierki snickersy i duzo innych slodyczy a jedzenie zamawialismy conajmniej raz w tyg... ale juz dawno z tym skonczylam i bardzo sie ciesze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 22, 2012 Oj kochane obysmy doszly do naszych upragnionych wag :) Ja zawijam się do domu :) moze jeszcze zdarze na solarium przypiec sie troszke :) Kupilam jednak brokuly wiec zupke bede robic na juto a dzisiaj owsianka z owocami :) kupilam też borowki i truskawki :) A wy jak tam? Narzekalam że zimno a dziś sloneczko swieci non stop i goraco - wreszcie tak jak chcialam ! :D A reszta gdzie? Prosze się meldowac :) milosniczka jedzenia? Kasia ? Szukajaca motywacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 22, 2012 Ja niczym się nie różniłam od was ;) tylko że ja słodycze bym mogła jeść tonami..chipsy całymi paczkami..i nie miałam umiaru ;/ aż wstyd pisać..ale taka jest prawda..co do pizzy to też raz w tygodniu musiała być..a tak oaza tym to z wykształcenia jestem technikiem gastronomi..i to samo mówi za siebie ;-) lubię gotować..piec ciasta,różne deserki..a to akurat nie jest dietetyczne ;)) i tak będąc w ciąży w domu dbałam o męża a sama też sobie niczego nie odmawiałam..i takim sposobem w ciąży przytyłam 20 kg.. ;( mam nadzieję że z wami pozbędę się tego nadmiernego bagażu ;-) teraz ważne są dla mnie warzywa..owoców staram się nie jeść bo to też są cukry..a z tych próbuję zrezygnować..ciekawa jestem czwartkowej wagi ;-) mam nadzieję że będę zadowolona ;-) red lady- do wesela na pewno zgubisz parę kilogramów ;) a w tym dniu nawet z taką wagą będziesz wyglądała jak księżniczka ;-) ale jakby nie było- to twój ważny dzień ;-) u mnie już w sierpniu będą dwa lata ;) ale to się zleciało.. a jak wam minął kobietki dzień dietkowania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach