Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

red-lady

DIETA JOGURTOWA zapraszam ! (od 14 maja 2012)

Polecane posty

Witajcie. Ja tez jestem zabiegana, ale staram sie zajrzec choc na chwile. Ja widze efekty, a z Wami mam silniejsza motywacje. Teraz oposcilam sie troche z cwiczeniami bo czasu po prostu nie mam, ale dietka ciagle jest .

Nie wierze jestescie :D :classic_cool:!!!! Dzisiaj nie zagladalam bo wczoraj non stop wchodzilam i patrzylam "a moze ktos napisal" :P a tu prosze :) Melduje się. Jak z wami pisalam wszystko było ok! Teraz troche grzechow mam na swoim koncie... Latwiej mi było o wiele latwiej. Dziewczyny bierzmy się w garsc!!!

O widzę że ktoś zawitał ;) Jak miło ;-) Chciałam isć na rower ale strasznie się rozpadało.. Poćwiczę chwilę na stacjonarnym.. Dietka coraz to gorzej.. Z wami miałam więcej siły.. Dobrej nocki;)

Hej motylek 🌼 Mi tez coraz gorzej.. Jeszcze troche problemow doszlo.. Musze jechac do Polski na tydzien we wrzesniu. Nie wiem jak to bedzie. Musze wejsc na wlasciwe tory:( nie chce byc gruba:( Nie za dobrze mi z tym:( jak pisalysmy wszystkie leppiej mi bylo - o wiele lepiej!!!! Dobrej nocki dla was, I mam nadzieje ze do jutra :) oby!!

Blackbery- czy to coś poważnego? mam nadzieję że nie ;-) Też nie chcę być gruba ;( za dwa tygodnie idziemy na imprezę i chciałabym się na niej dobrze czuć.. a więc.. do dzieła ;)

Witajcie. kobietki o czym Wy piszecie dopoki tu jestesmy to bedziemy sie wspierac i bedzie dobrze. Glowy do gory jutro wazenie i nie moge doczekac sie wyniku, cos mi spodnie leca. Takze trzymamy sie razem i chudniemy. Blackbery optymizm jest najwazniejszy z usmiechem do przodu. Trzymam kciuki za Was wszystkie. Milego dnia

hej motylek🌼 hej kama 🌼 przepraszam ze wcześniej nic nie naskrobałam, ale zabiegana od rana jestem, nareszcie trochę luzu:) weekend zapowiada się pracowicie - bynajmniej sobota:( motylek co to za dżamprezka??:) dzisiaj wychodzę z koleżanką się rozerwać:) kama - ty i tak szczypiorek jestes :P fajnie że jesteście ❤️

Witajcie. Dziekuje Blackerry, ja szczypiorek?????????? Jak dzisiejsze wazenie ja zaczynam?????????????????????? Wiec, moja waga 56,5 kg. A jak u Was meldowac......

Hej, Kama tak ! Chudzinka z ciebie :P nie wazylam sie dzisiaj, pozno wstalam, a dzis biegiem na pociag:( zwaze sie jutro o ile bede w domu bo moj kombinuje pod namioty jechac, jeszcze nie wiem co I jak. Dam znac :) jak u was? Kama widze ze waga ci stoi w miejscu :) z jednej strony dobrze ze sie nie podniosla :P

Wlasciwie to kg w dol od zeszlego tygodnia. Ale lepiej tak niz tak jak mowisz do gory.

cześć Babeczki :) Nie było mnie troszkę, bo wyjechałam. Z dietą jest różnie, z ćwiczeniami też, ale spacerowałam baaardzo dużo i nie zauważyłam jakiegoś znaczącego wzrostu wagi ( niestety spadku też nie). Teraz muszę ogarnąć dom i wrócić do swojego rytmu dnia więc ciężko będzie mi zaglądać regularnie na forum. Będę się starała napisać coś chociaz od rana. Jak tam dietkowanie u Was? Pozdrowionka :)

Witajcie. Nic nie szkodzi Blackberry. Wczoraj byla piekna pogoda zrobilismy wypad do Koblenz bylo w planie ZOO, ale okazalo sie zamkniete, wiec poszlismy na przeszlo dwu godzinny spacer wzdloz Mosel. Pieknie tam jak ktos wie o czym pisze. Dzisiaj juz szara rzeczywistosc i znow szpital w domu przyprowadzilam mala z przedszkola z goraczka teraz obie spia, a ja mam chwile na wejscie do was. Pozniej biore sie za obiad i ciasteczka, ciasto juz w zamrazarce. Milego dnia

Hej laski:) Smart girl milo znowu cie widziec:) wybylas na krotkie wakacje? :) Kama - zycze powrotu do zdrowia twoim dziewczynkom. Na weekedzie bylismy pod namiotami, maly wypad dobrze zrobil :) wchodze od nowa na diete, ale w sobote wyjezdzamy do polski, nie wiem jak bedzie z dieta w polsce bo mam duzo spraw do zalatwiania- postaram sie trzymac i pilowac. Wracam 19 wrzesnia. I od tej daty zaczynam scisla diete i regularne cwiczenia. Przemyslalam sobie wszystko, nie mogę się poddac. Mialam maly kryzys, ale na szczescie to minelo. Osiagne swój cel. Wierze w to. I wierze że wam też się uda. No i mam nadzieje że topik nie upadnie. 🌼 Motylek - wracaj, gdzie podziewasz się? Jak dieta?

Witajcie :-) miło, że topic odżył. Ostatnimi dniami też przeszłam mały kryzys + brak siłowni i niestety odbiło się to na wadze... Podobnie jak blackberry przeanalizowałam błędy, przemyślałam sprawę i nastawiłam się psychicznie na kontynuację diety. Zaczęłam od wczoraj - zjadłam 4 małe posiłki i wypiłam hektolitry wody. Dzisiaj również daję radę - grunt to odpowiednie nastawienie. Dziewczyny - zaczynamy nowy miesiąc odchudzania, co było złe zostawiamy za sobą i razem walczymy ze słabościami :-) Ps. Muszę zmienić stopkę ale na razie nie mogę, bo mi wstyd.... Zmienie ją po sobotnim ważeniu - ok? :-)

Super że jesteście ;) U mnie dzisiaj dietkowo.. Sniadanie- owsianka, kawałeczek chleba z wędliną. II śniadanie- sucha bułka grahamka ( z braku czasu). Obiad- ciemny makaron i sos ze świeżych pomidorów.. co dalej to jeszcze nie mam w planach ;) idę zaraz zjeść obiad.. Cieszę się że topik odżywa.. Mam nadzieję ze nam się uda.. nowy miesiąc i nowe możliwości ;)) Po pracy męża ruszmy na rowery ;-) Mam nadzieję że uda mi sie jeszcze do was zajrzeć dzisiaj ;) Smart girl- i jak po wypoczynku? ;)

Zaglądam teraz póki malutka śpi ;) Popijam zieloną herbatkę..jak dobrze że nasz topik ożył.. U mnie na podwieczorek dwie śliwki i szklanka kefiru. Kolacja to pewnie jakieś warzywa lub serek wiejski.. Odezwę się dopiero jutro. ;) Do usłyszenia ;)

Witajcie. O jak milo poczytac tyle wpisow. Blackberry ciesze sie, ze optymizm wrocil. Glowy do gory dziewczeta razem damy rade. A ja dietkowo, ale niestety znow bez cwiczen, teraz szykuje sie skrecanie lozek i szafy dziewczynek i raczej znow nie bedzie czasu, pozniej znow tapetowanie korytarza. Jeszcze rano daje rade wejsc na chwile bo opzniej juz lipa. Milego dnia dla wszyskich.

Hejka :-) Wczoraj dietkowo dałam radę, chociaż miałam spotkanie rodzinne = stół pełen jedzenia, ale dałam radę - wypiłam tylko soczek i herbatkę z cytryną, ale bez cukru. Odmówiłam zjedzenia ciacha tłumacząc, że jestem na diecie, na co wszyscy okrzyknęli "po co się odchudzasz? Przecież jesteś szczupła" :-) ubierając się na to spotkanie założyłam spódniczkę, w którą nie wchodziłam od wielu lat. Ale nie wolno spocząć na laurach i trzeba dzielnie iść do przodu, tym bardziej, że ostatnimi czasy troszkę sobie pofolgowałam :-/ kama - składanie łóżek i szafy to też świetna gimnastyka :-) a co się dzieje ze słoodzikiem? skończyła remont i delektuje się nowym mieszkankiem? :-)

Hej, ostatnio mam duzo na glowie i nie mam czasu zagladac:( jeszcze pakowanie mnie czeka, i zakupy. Ciesze się że topik odzyl :) Motylek - jak wycieczka rowerowa? :) Kama - jak się czuja twoje dziewczynki? Mam nadzieje że lepiej. U mnie na sniadanie owsianka 2 sniadanie jablko 🌼

Po długiej przerwie jestem ja ;) Blackbery- wycieczka rowerowa wapaniała ;) Wczoraj dzień dietkowo udany tylko gorzej z wieczorkiem (ale to wina męża ;)) Poprawiłam sobie humor wczoraj- byłam u fryzjera ;) obcięłąm krótko włosy i czuję się z tą zmianą rewelacyjnie. Teraz ruszam na zakupy i zamiast samochodu wybieram rower ;) póki mam opiekę nad córcią muszę korzystać ;-) A jak tam u was kobietki ? ;0 Miłego dnia ;)

Witajcie. A ja niewiem jak przezyje do konca dnia. Starsza zaczela goraczkowac w nocy i budzic sie co chwile od 1, a jakby tego bylo malo obudzila sie druga i za nic nie mogla zasnac. O 5 temperatura podniosla sie do 39,9 zaczela majaczyc przez sen, az mnie przerazila i juz nie bylo spania, oklady i co pol godziny zmiana, ale odpuscilo maz pojechal z nia do lekarza to stwierdzil, ze to po szczepionce. Jakby do soboty sie tak utrzymywalo mamy z nia podjechac. A ja juz modle sie zeby odpuscilo. Teraz spi, ale to dobrze. Dietkowo ok, gorzej reszta zero gimnastyki, ale jak skonczymy to ruszam do boju. Milego dzionka

Kama- współczucia.. chore dzieciaki to coś najgorszego ;/ oby było lepiej.. Ja już po gimnastyce ;-) może uda mi się poćwiczyć troszkę na orbitreku.. czekam na @.. spóznia mi się od tygodnia.. ;/ Gdzie reszta forumowiczek? ;-)

Zaglądam, zaglądam a tu pustki ;) Dzień dietkowy jak do tej pory rewelacyjny ;)) Piszę praktycznie sama ze sobą wiec pewnie już tu dzisiaj nie zajrzę.. Miłego popołudnia ;-)

Witam z samego rana ;) Ja już po śniadanku. biorę sie za sprzątanie mieszkania.. będę robiła dzisiaj dżem bez zawartości cukru- ciekawe jaki będzie ;) Wszystkim życzę przyjemnego dietkowego dnia ;-)

Witajcie wczoraj i dzis od rana bieganina, ale jakos ogarnelam mieszkanie, pozniej odkurze bo teraz mala spi. Starsza wczorajszy dzien bez goraczki, a dzis od rana na nowo, katastrofa juz sie zastanawiam czy odpusci wkoncu. Ciagle dietkowo, a jak u Was? Milego dnia juz pewnie nie zajrze bo musimy stare meble gdzies upchnac.

Hej dziewczynki, Przepraszam że malo się odzywam ale to z braku czasu :(:(:( ciagle zalatwianie czegos, praca, zakupy, pakowanie, i tak do wieczora :( mam serdecznie dosyc :( z braku czasu z dieta roznie u mnie :( nie mam czasu nawet gotowac. Staram się jesc dietetycznie, ograniczylam slodkosci do zera. Bylam wczoraj na zakupach, chcialam kupic jeansowe spodenki dla siebie ale jak zaczelam mierzyc to zwatpilam!!!!! :(:(:(:( Motylek- wiem że to wkurzajace pisac samej, ale nie odfruwaj nigdzie:) jestesmy od samego poczatku :) ciesze się że u ciebie dietkowo:) oby tak dalej !!!! :) jak dzemik? Bez cukru - brzmi ciekawie:) Kama - zycze zdrowia dla twoich kruszynek. Moze uda mi się zajzec jeszcze. Buzka laski ❤️

Motylek 🖐️ wyjezdzamy w sobote o 2 w nocy, a wracam we wtorek 18go. Troche ta droga mnie przeraza :( okolo 1700 km:( bede do was zagladac, na pewno rzadziej bo kiepski internet bede miala no i mnostwo spraw na glowie. jak dzem? Udal się?