Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minos

Jakie macie wykształcenie?

Polecane posty

nikt sam swoich wspomnień nie pisuje, a już na pewno nie Wałęsowa:)

Gość bujdaaaa
malo ważne co pisze, ale pisze, i to po podstawówce jaka to poetka, że hej, to nie Szymborska. Mickiewicz, Tuwim i inni.

Gość Mamuśka007
Jaga - od tego jest forum, że mogę się odnosić to wypowiedzi tego, kogo chcę. Jak nie chcesz, żeby ktoś komentował Twoje wpisy, to po kiego je zamieszczasz? llilu.... - ja bym sobie ten tytuł brata ojca dziadka (sorry, jeśli pomyliłam koligację rodzinną :)) na nagrobku wyryła. Ty to jeszcze o tak masz dobrze, bo tylko jednego wyryjesz na nagrobku, a jak ktoś ma więcej wykształconych, to całe drzewo genealogiczne musi wyryć. To dopiero trzeba mieć kasy na tablicę nagrobną!

Gość mrówkojad_:)
"To mój mąż jest doktorem socjologi i jest w trakcie robienia hibilitacji, czy dla ciebie to są bujdy?" Jak można robic takie błędy???????????????????????? Mamuśka! Popieram Cię ! Mnie też razi fatalny poziom języka polskiego, którym operują młodzi i wykształceni , wypowiadający się na tym forum.

Gość mrówkojad_:)
"Jeśli miałam bym fantazjowac to bym wypierniczyła na swój temat tutaj takie tytuły naukowe i zarobki o jakich świat nie slyszał" Ręce opadają... Lufa!

Gość Ja jestem magistrem sztuki
Wydział instrumentalny, specjalność - fortepian. Fajny zawód, dużo możliwości pracy. Pracuję w zawodzie.

mamuśka - grunt że ty się dowartościowałaś tym topikiem, jak mogłaś zjechać ludzi z wykształceniem wyższym, mgr i inż. tudzież habilitantów. Jakbym była po gimnazjum też bym pewnie musiała się tak dowartościować :D:P

Gość Mamuśka007
:D...- a tu są jacyś habilitanci??? Eee, to jak takie wykształcone towarzystwo, to może byśmy jakąś konferencję zorganizowali i potem jakiś tomik pokonferencyjny wydali? Zatrudnimy paru polonistów, żeby się naukowcy nie przemęczali :). Kupa śmiechu tu z Wami normalnie.

Gość lojejkujejku
no Mamuśka nie daje za wygraną moze i ona kształcona, ale z głową to coś ewidentnie ma nie tak!!!

Gość mireczkowataa
wyższe, magister inżynier :)

Gość lojejkujejku
mireczkowata, daj spokój, kto ci uwierzy? napewno nie Mamuśka żartowałam, nie przejmuj się

Gość mireczkowataa
a mamuśka 007 jakie ma wykształcenie? Bo nie mogę doczytać. tak z ciekaowści...

Gość Mamuśka007
To doczytaj. Pisałam, że inżynierem, ekonomistą ani polonistą nie jestem. To zostaje całe pole zawodów do dywagacji.

Gość gość
Ja po studium www.psychologia org ;)