Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa-Kleopatra

BOLESNY ORGAZM u kobiety

Polecane posty

hej, zawsze podczas orgazmu moje narządy stają sie strasznie wrażliwe tak ze nawet delikatny ich dotyk powoduje okropny ból. Wyrywam sie wtedy partnerowi i nie mogę kontynuować pieszczot. zastanawiam się nawet czy tak naparwde dochodze do samego końca orgazmu :(. zawsze wtedy czuje pulsowanie łechtaczki i skurcze ujscia pochwy ale nie czuje jakiegoś ciepłą rozchodzacego sie po ciele i maga wspaniałych odczuc :/ :( Moze nie potrafię wytrzymac z bólu do samego końca orgazmu? Zawsze tak miała...zarówno podczas seksu jak i przy masturbacji. eh :( Czy ktoś z was tak ma?

Gość oleńkaaaaaaaa
Ja np. nigdy nie miałam bolesnego orgazmu, ale to zapewne indywidualna dla każdej kobiety. Może jesteś zestresowana lub myślisz o sprawach porządku dnia codziennego podczas stosunku lub masturbacji. Załóż jakąś seksi bieliznę, włączcie sobie muzykę, zapalcie świece przed rozpoczęciem kochania się. To pomoże Ci się rozluźnić ;-) Może myślisz, ze plotę głupoty, ale mojej przyjaciółce to pomogło. Także powodzenia i meeegggaaaaa orgazmów Ci życzę :-) P.s. a w jakich pozycjach się kochacie? może jest ona nie odpowiednia dla Was...

Gość Fach-man 03
Mnie pomaga jak szybko trzepię :)

Gość wszystko sama
jest taka choroba, nie wiem jak się nazywa ale jest to taka nadwrażliwość pochwy...tak czy owak, za granicą można zrobić operację ale wyleczalne jest i tak kilka procent tylko, ból podczas seksu jest anomalią, ja poszłabym do lekarza

nie pozwalaj mu wtedy na ruchy tylko niech Ci dobije do końca, aż przejdzie

Gość jjjjjkkkllll
Czyli nie kazda kobieta tak ma? bo myslałam ze moze to normalne....

ja chyba od zawsze odczuwam ból podczas orgazmu łechtaczkowego nie jest to przyjemne a pochwowego nigdy nie miałam ginekolog poradził wypić kieliszek wina przed.. muszę poszukać innego. http://portalwiedzy.onet.pl/86853,,,,orgazm_bolesny,haslo.html tu jest coś na ten temat, piszą że to uleczalne - oby.