Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 14

kafeteryjne familie

Polecane posty

"a potrafisz przestac prowadzic ze mna ten yyyy dialog?" Musiałoby mi się zachcieć :D Najprawdopodobniej zachce mi się jak opuścisz ten temat :D

"teraz tylko czekam az obie wariatki napisza, ze przychodze nieproszony na topik.." no właśnie, co robisz na topiku, który eee.... założyłam? ;)

Gość zawsze szczery musisz
czy ty naprawdę myslisz że jestes inteligentny?

no i kretyn się podniecił :D zaraz dojdzie (nieproszony:P) nikt nie chce się z nim bawić to nie dał bawić się innym:D cóż za wyczyn:D

kurcze.. hamulce mi się popsuły... w rowerze Ja dzisiaj oponę przebiłem :classic_cool:

Żeleczek ..... :D ok. w końcu rodziny sie nie wybiera :D kuuuurcze... ike się kajtnęła z ZuSem?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Żelek, mi się wydawało, że nie ma świadomości o ich istnieniu. Zawsze szczeka, każda dyskusja ma pewne z góry przyjęte standardy, skoro ktoś nie jest w stanie ich zachować...cóż, odpowiedź jest jasna. Czy my wiemy co piszemy...nie, walimy czołem w klawiaturę i klikamy enter:classic_cool: Także tego, marnujesz się tu, wsadź se czopka czy co tam lubisz i nie zniżaj do tego, jakże okrutnie niskiego, poziomu:)

Czy my wiemy co piszemy...nie, walimy czołem w klawiaturę i klikamy enter Także tego, marnujesz się tu, wsadź se czopka czy co tam lubisz i nie zniżaj do tego, jakże okrutnie niskiego, poziomu pięknie dowaliłaś tatuśkowi , mała:) mamusia jest z ciebie dumna :D

grasz moze na gieldzie? Zmieniasz temat z posta na post i nie odpowiadasz na żadne pytanie skierowane do Ciebie wprost :D To nie przystoi człowiekowi inteligentnemu za którego się uważasz :D Jak to się nazywa inteligencja to ja wolę być głupi :D

tylko patrzec jak obie wariatki wreszcie zrozumieja, ze wiecej je laczy niz dzieli, tylko patrzec rozpłacz się nad tym faktem :D

Dżises krajs ... jak dobrze że tu zajrzałam wychodzi na to, że tylko ja jedna jestem tutaj normalna ..... oprócz Pavlosa, który zasnął

i nie odpowiadasz na żadne pytanie skierowane do Ciebie wprost ty odpowiadasz? wprost? w tym yyy jak to lecialo? dialogu? :-)

wiatraczku, przykro mi ale nie masz w tym wyboru ocenił i wycedził kretyn:P

wiatraczku, przykro mi ale nie masz w tym wyboru Powiedział pseudointeligent z demencją starczą i strachem przed podejmowaniem najprostszych decyzji typu opisać SZCZERZE czy nie :D

Powiedział pseudointeligent z demencją starczą i strachem przed podejmowaniem najprostszych decyzji typu opisać SZCZERZE czy nie strach przed podejmowaniem decyzji? wiatraczku, dobrze sie czujesz? :-)

:D:D:D:D:D:D:D Dżises.... Pavlos, dlaczego z całej stopki na oczy mi ciągle wchodzi tylko jedno zdanie a właściwie tylko parę wyrazów ..... dotyczących zadowolenia faceta :D:D:D:D .........jejcia, jak dobrze tak wieczorem poleniuchować i zaszaleć ze szklaneczką mięty