Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoloSport.

Ale lipa! wysłałem jej takiego sms-a a ona mnie totalnie zlała

Polecane posty

Gość PoloSport.

Otóż jest taka sytuacja, że podoba mi sie bardzo pewna koleżanka, od jakiegoś czasu staram się o jej względy... właśnie wysłałem jej sms-a o takiej treści "lubie to tak jak ty, więc co o tym myślisz? czuje cię w mojej krwi, powiedz co o tym myślisz..." i dostałem odpowiedz "ogarnij się" :O .. ee ale mnie zgasiła, masakra wstyd i załamka!! eh, dostałem kosza:/

Gość Jasnowłosa Venus
może nie podobasz jej się. trudno.. ale sms ładny- chciałabym taki dostać od chłopaka

a co ten sms znaczył? gdybym ja coś takiego przeczytał to bym sobie pomyslał że to jakiś upośledzony umysłowo napisał. może ona też pomyślała że jesteć co najmniej dobrze nachlany i nie wiadomo o co ci chodzi.

Gość frff44f
szczerze...? przykro mi ale ten sms to faktycznie dziwny. ja bym się obawiała czy normalna osoba to napisała... może bym odpisała tak jak ona albo coś w styl-hę? :(

Gość w wolnym tlumaczeniu
hej malenka lubie sie bzykac tak jak ty co za palant :-O ty sie ciesz ze to byl tylko sms bo w morde nie dostales zero romantyzmu...

Jej odpowiedź jak najbardziej na miejscu, to Twoj sms napisany Jest jak przez psychopate( bez urazy)

kto pierwszy odkrywa karty,najczesciej przegrywa :O ja nie widze nic zlego w tym co napisales :) tylko chyba do zlej laski :O ja bym sie cieszyla na takiego smsa ,gdyby mi sie facet podobal:O natomiast kobieta ,ktora pisze do faceta po takim wyznaniu-wez sie ogarnij,jest jakas albo prymitywna glupia i zarozumiala lala ,a do tego jeszcze pewnie oziebla i taka ,za ktora musialbys chodzic pewnie z rok by sie z nia przespac:Owiec wrzuc na luz i moze ja olej poprostu :)

Gość tjmd tjga
E tam do odratowania ;) wyślij jej jeszcze z 3 tego typu smsy tak co 15 ale w każdym następnym rób coraz to więcej błędów i literówek. Jutro leć po kwiaty i Ją przeproś za te wiadomości, powiedz że dużo piłeś i sam nie pamiętasz kiedy jej te smsy zyskałeś... ;)

Gość tjmd tjga
ahh kilka błędów ohh to t9 tam było co 15 minut wyślij... I na końcu nie zyskałeś a wysłałeś ;|

może pomyślała, że jesteś na jakimś haju albo pijany;)

Gość R78
Nie wiedziała co napisać, bo podtekst smsa jest prymitywny, więc udała że nie rozumie.

Gość lelełała
ja bym od razu domyśliła się, że chodzi o tekst jakiejś piosenki - przecież to jasne, rymuje się i wtedy "ogarnij się" odpisałabym w 2 przypadkach: - gdybym miała Cię gdzieś, nie podobałbyś mi się - gdybym miała niskie IQ i pomyślałabym to, co większość kafetarian - że ten tekst jest Twój, a skoro tak to jesteś psychopatą

Gość dziś na pomarańczowo
teksty piosenek też chyba mają coś oznaczać, przecież nie śpiewa się jakichś oderwanych od siebie słów. nie znam tego, ale domyślam się o co chodzi i sorry, ale dno, wcale się lasce nie dziwię, że Cię zlała. cham i prostak

Gość lelełała
Fakt, z tekstu piosenki wyłania się przesłanie "bzyknijmy się" i dlatego odpisałabym jak ona, gdyby autor nie podobał mi się. Gdyby szaleńczo mi się podobał - podjęłabym jakąś grę słowną, np. odpowiedziałabym słowami innej piosenki. Wyjścia są więc dwa: albo laska niezainteresowana albo nieinteligentna.

Gość R78
Bez różnicy czy cytat czy wytwór własny. Tekst taki napisany do kobiety jest prymitywny.

Gość lelełała
Moim zdaniem różnica duża. Gdyby napisał to sam, faktycznie pomyślałabym że psychol :P

Gość *Kobieta z klasą*
lelełała, niektóre kobiety mają klasę. A jak się facet podoba szaleńczo i wartościowej dziewczynie zależy na czymś więcej, to tym bardziej nie odpowie na takie buractwo.

Gość R78
Czyli Twoim zdaniem smród bąka też zależy od autora? Jak puści go typek spod sklepu z piwem to śmierdzi, a jak "celebryta" to paaachnie :o 🖐️

Gość lelełała
Teksty piosenek rzadko są mądre.

Gość lelełała
"A jak się facet podoba szaleńczo i wartościowej dziewczynie zależy na czymś więcej, to tym bardziej nie odpowie na takie buractwo" Wątpię. Gdyby szalała za nim, odpowiedziałaby. Na kafeterii wszystkie mają wielką klasę, ale w realu dla tych, którzy im sie podobają zrobiłyby wszystko.

Gość baaaaardzo mądra
A wystarczyło napisać: "ślicznie dzisiaj wyglądasz" ;-) Następnym razem "nawijaj jej makaron na uszy". Zobaczysz, za niedługo będzie twoja :-d

Gość lelełała
"A wystarczyło napisać: "ślicznie dzisiaj wyglądasz"" Eeee tam.. Po reakcji tej laski widac, że to też by nie pomogło. Nie jest nim zainteresowana i tyle.

Gość R78
Zdecydowanie propozycja baaaaardzo mądrej zwiększyłaby szanse Autora. Ale może musiał dostać po uchu, by coś zrozumieć. Dobry przykład na to, że teksty na poziomie potańcówki w remizie rzadko się sprawdzą :P No może zrobią wrażenie na tępej nastolatce, która w przypadku końskich zalotów nerwowo chichocze.

Gość R78
@ 09:54 lelełała "Teksty piosenek rzadko są mądre." Zależy czego słuchasz :classic_cool:

Gość zły pies
A co to w ogóle znaczy: ogarnij się? To ostatnio bardzo modny i często używany zwrot. Miesiąc temu mówię koledze, że mam problemy z kasą, a on na to: ogarnij się! Tydzień temu, w pracy, zaniosłem szefowi nowy projekt do zatwierdzenia, a on na to: ogarnij się!! Dziś rano w piekarni poprosiłem o 3 kajzerki, a sprzedawczyni patrzy na mnie groźnym wzrokiem i mówi: ogarnij się!!! Boję się powiedzieć sąsiadowi "dzień dobry" ma ulicy... To co to właściwie kurwa znaczy???