Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudaaa aaaaa

Moja koleżanka potrafi poderwac prawie każdego faceta...Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość nudaaa aaaaa

Wystarczy ze jade z nia gdzies autobusem czy pociagiem , zaczyna cos robic z wlosami, z cialem , zerka na ofiare , potem znow w oczy i odwraca wzrok , patrzy na usta, setki dziwnych gestów i prawie kazdy facet reaguje na cos takiego :O usmiechają się ,zagadują :O probowalam ją nasladowac ale pewnie wygladam jak chora psychicznie

Gość pracaaa3
a podnosi sukienke i pokazuje pipeńke?

Gość nudaaa aaaaa
chyba zartujesz :O nie

Gość pracaaa3
nie zartuje,przeciez faceta interesuje pipka

Niektóre kobiety po prostu tak mają i sądzę, że to jest wrodzone i raczej nie da się tego nauczyć :D Też mam taką znajomą, obiektywnie wcale nie jest za piękna, mam pospolite rysy i lekkiego zeza, a non stop ktoś ją zaczepia i usiłuje podrywać, czy to w knajpie, na ulicy czy autobusie... Co ciekawe, ją samą czasem to męczy, jeśli startują do niej zbyt nachalne typy, ale nic nie umie na to poradzić :D Też bym tak chciała :P

Gość Naturalność to jest
ona jest naturalna w tym co robi tego się nie nauczysz

Gość a właśnie ze cudów nie ma
samiec od razu ocenia rysy twarzy, później cerę, jakośc włosów i albo tokuje albo wzgardza, gdyby Anna Komorowska jechala autobusem i próbowała tych jak to nazywasz sztuczek to wiesz jaki byłby efekt..:) pz kobiety zwykle nie są w stanie ocenic urody innej kobiety, samiec patrzy inaczej

Gość szparka sekretarka łał
Można sie tego nauczyć. Tylko nie zaczynamy nauki od naśladowania jej ruchów. Te ruchy - to na samym końcu dojdą. Nauke zaczynamy od głowy. Pewność siebie,, wysokie poczucie własnej wartości - to jest klucz do sukcesu. Jesli patrzysz na faceta i myslisz - ciekawe co on o mnie myśli? i na dodatek jestes niezbyt pewna siebie, to facet na mur beton nawet cie nie zuważy. Ale jesli myslisz o sobie, ze jesteś w stanie zawrócić w głowie każdemu facetowi - to zawrócisz. I już. Tak to dziala.

Gość hah hahahha hahah
na kafe siedzą same piekności , potrafia kazdego wyrwac i ucza inne :D a w realu same kaszaloty i pasztety :O

Gość ania2222222lata
ja mam takie dni ,ze czasami sie czuje super seksownie i rzeczywiście sąsiedzi mnie koplementują , obcy faceci zaczepiaja na ulicy , chca sie umawiac co mi sie pare razy zdarzyło . a jak sie czuje do dupy to nikt na mnie nie zrwaca uwagi

Gość zrypanezycie
wystarczy byc ladnym i mozna miec wszystko

Gość śliski kocyk a co
to chyba jakichs cwiercinteligenci na to leca, faceci na poziomie wychwytuja tanie mizdrzenie 🖐️