Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam ze sobą zrobić

i co ja mam ze sobą zrobić

Polecane posty

i co ja mam ze sobą zrobić :( mam 31 lat, upadająca firmę która nie przynosi dochodów , chorobę która zamyka mnie powoli w czterech ścianach, tęsknie za żonatym facetem, mam kilkadziesiąt tysięcy długów nie widzę już żadnego sensu życia :( czuje się stara i nikomu nie potrzebna

Gość zacząć szukać rozwiązań
krok po kroku, poprosić o pomoc, mimo złego samopoczucia nie poddawać się i DZIAŁAĆ

mam chorobe serca, i skomplikowana chorobe szczeki

nie mam nikogom jestem kompletnie sama, wszyscy mi olali totalnie, nawet na necie znajomi zaczeli sie odzywac teraz raz na miesiac, aniektorzy wcale, nawet wirtualnie nie mam juz z kim rozmawiac:(

Gość zacząć szukać rozwiązań
a rodzina? nie masz żadnego wsparcia? Życie jest trudne, MUSISZ przede wszystkim starać pomóc sobie sama, nie liczyć na nikogo.

moi rodzice mieszkają 350 km ode mnie, zajmuja sie chora babcia 90 letnia na alzheimera, i dziadkiem ktory stracił wzrok, nie maja czasu dla mnie nawet na telefon

jak mam sobie pomoc sama od pol roku nie place czynszu :( o zyciu juz nie mowie, nie starcza na nic :(

Gość dasz rade,bylam nie w
takiej dooopie z długami ,,,ale rodziców,marną robotą i ogolnym załamaniem do przodu i głowa do góry..najgorzej sie poddac wtedy wtopa na maxa pchaj wózek swój szukaj rozwiązan jaki interes?

interes zaden od 7 miesiecy zadnych zyskow , nic sie nie kreci , probuje na rozne sposoby, ale wtopilam, stracilam 40 tysiecy wspolnik sie zmyl i nie moge dzyskac kasy , bo nawet na sad nie mam i prawnika, a windykator wzial kase i przez pol roku nie zdzilal nic :(

jak mam dac rade, jak mnie szukaja windykatorzy , komornicy , i klienci :( nie mam nic, a zyski zerowe :(

handluję drewnianymi muszlami klozetowymi własnej roboty

spadaj podszywie to nie jest smieszne

Gość no tak na sądy i takie
tam trzeba miec kase i czas,,, szukaj rozwiązan nawet dziwnych...nietypowych,zmien profil moze sie da

Gość no tak na sądy i takie
deski klopowe drewniane byłyby fajne,przyjazne...dla puuupy choć to tez jest mysl,,,

Gość pierniczysz jak nic
zawsze moze być gorzej np twoi rodzice mogli by być chorzy i np opieka nad dziadkami plus rodzicami spadłaby na ciebie wiem co mówię bo ja właśnie jestem w takiej sytuacji moi rodzice są schorowani, mają ponad 70 lat a do tego mam babcię którą muszę się opiekować zawsze może być gorzej

Gość jaka branża moze cos ktos
wymysli jak pomoc jesli to nie tajemnica,oczywiscie,i miasto duze,mnijesze?

Gość Hydralisk
Polska to biedny kraj, jeśli chcesz zarobić na handlu to nie dasz rady się dorobić bez handlowania na większą skalę. Padłaś ofiara mitu o samozatrudnieniu. To dobre dla fachowców, prawników, rzeczoznawców, lekarzy na własnych praktykach, a nie dla handlowców. Nie znam dokładnej sytuacji więc nie wiem jak ci pomóc

pierniczysz , tak może być gorzej , ze nie dlugo mna sie ktos zajmie, bo waze 40 kg , i mam niedozywienie takie ze nie mam sily juz wstawac z łóżka nawet, dobrze że jets internet to moge cos robic, bo takto uz dawno by było gorzej

Gość pierniczysz jak nic
to co ty robisz że masz 10 tyś kosztów miesięcznie ? zatrudniasz tylu ludzi, wynajmujesz halę ? zastanów się jak przekształcić działalność by maksymalnie obciąć koszty

Gość do pierniczysz
ale ja pocieszyłas.. Autorko najwazniejsz to nie poddawać sie

Gość tak myslalam,własnie
ja pd Polski,tez hadel kicha total a rodzice popłyneli tez na handlu,podobny asortyment wiec... zwijaj sie i to szybciutko,z lokalu itd...bo napedzasz koszty i długi jesli nie placisz czynszu za lokal-to zalatw to-zeby cie komorniekiem nie zalatwili,wplacaj choc male kwoty i zapewniej ze to uregulujesz i pokora....zbliza sie sezon,to Trójmiasto,doooopsko w auto,najplepiej busa,i handel obwozny,wyprzedaj to co masz,nawet ponizej kosztow i obserwuj co idzie na targach i zmien branze to moja rada,moze kiepska ale mozliwe ze sie uratujesz inaczej zostajesz z mega dlugami i zostaje szmata za granica i spłacanie ich latami

zus ponad tysiac juz, kredyt mieszkaniowy prawie 2 tysiace miesiecznie , plus jakieś oszty urzymania firmy, reklamy, oplacenie sklepow, ksiegowa ,podatki około tysiaca miesiecznie , to juz 4 tysiace plu sdo tego czynsz, internet, opłaty, to kolejny tysiac, to juz 5 tysiecy , i do tego dochodza leki , leczenie , i 10 tysiecy sie zbiera, niestety

Gość jesli nie mozesz sama
jezdzic,trudno musisz zatrudnic kogos i opchnąc ten towar ktos dobrze napisał,mit o smaozatrudnieniu nie jednej osobie wywrózyłam klape,,,, ale tylko dlatego ze byli to ludzie naiwni i mysleli ze to jest tak łatwo trzeba niezle kombinowac,policzyc koszty,i to ze sa miesiace martwe,,,i wtedy sa tyły...

Gość mieszkanie?to rezygnujesz z
tego bo mieszkanie wynajmniesz,albo tak jak wynajmuja ze 200-250zl,doba,dla firm czy letników bedzie sie spłacało a ty idziesz na pokój,gdzies i tyle

Gość pierniczysz jak nic
może poszłaś z tym wszystkim za szeroko ? równocześnie weszłaś w sklepy, kredyty.... nie wiem, ja bym próbowała zwinąć interes i przenieść sprzedaż do internetu sklepy, księgowość, pracownicy to niepotrzebne koszty