Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Wasze hobby/zainteresowania...to?

Polecane posty

Coz, nie kazdy slucha tego samego :) Posluchaj sobie Saxon- Princess of the Night, bardzo ladny kawalek :) A nóz widelec sie spodoba.

Gość zależy
sex , snowboard, biegnie , siłownia. film. jestem kobietą :)

Majowa Panna..... Ladne rysunki. Ciekawe. Przeczytalam opis- i dam ci jeden constructive criticism ;) Odpowiedniej byloby napisac 'Give me some advice' albo 'help me by giving some advice'. :)

Zwierzęta mnie interesują na tyle że lubię je kroic ( anatomia i zachowanie wynikające z niej) Pozatym podróże, nurkowanie ( bez sprzętu), i takie tam.

Gość HMS Petard
No to moje gratulacje. HH pokazał gdzie jest miejsce Rysia-pysia wierszo -w dupe -klety:D pucio, pucio :D

Ostatnio pasjonuje mnie scrapbooking :) a oprócz tego lubię czytać i gotować. Nic ciekawego bo nudziara ze mnie

Gość nesettte
książki (kryminały), mafia sycylijska, filmy, koty- pielęgnacja, zachowanie, rasy muzyka przeróżna, koncerty rapowe i jazzowe kitesurfing teatr

Z muzyki też słucham czasem metalu, ale raczej łagodniejszego - metal symfoniczny, opera metal... z takich cięższych to chyba tylko Finntroll :) HazyShadeOfWinter: rysunek robi wrażenie, rysujesz z głowy? Bo ja własnie tego nie umiem, muszę od czegoś zgapiać :P

sytuacja kobiet w krajach muzułmańskich Afryka (obrzezania, ludobójstwo) kultura arabska Bliski Wschód czytanie książek (nałogowo) filmy - horrory siatkówka rower

Finntroll, o Boze, widzialam ich w zeszlym roku, no poprostu niesamowici sa :D E tam z glowy. Czasami sie zdazy ale to akurat odgapione totalnie i chamsko :) Okladka plyty zespolu Darkthrone- circle the wagons. :)