Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Wasze hobby/zainteresowania...to?

Polecane posty

Gość HMS Petard
Też się wyzewnętrznij kolego SS. Może znajdziemy wspólny temat, bo z tego co wiem oboje skakaliśmy ze spadochronem:D Dawaj śmiało

Gość Gość
HMS Petard, a skąd taka wiadomość ? Z tego co napisałeś, wiele wspólnych zainteresowań byśmy znaleźli. Może prócz matematyki i silniki. W Hip Hopie też nie przoduję.

Gość HMS Petard
Napisałeś kiedyś, że skakałeś. Nie chce mi się szukać, bo ni o to chodzi w tym temacie żeby komuś pamiętać. Ja skoczyłem 4 razy. Bez tandemu, płaczu i grymaszenia...

Gość Gość
Powiem szczerze, że dla mnie był to koszmar psychiczny, z racji dużego lęku wysokości. Nie zapomnę nigdy tej adrenaliny, za pierwszym razem. tego nie da się zapomnieć :D

Gość donkowic
SS boisz sie wysokosci?

Gość Gość
Pokonywanie własnych słabości, to daje dopiero adrenalinę

Gość HMS Petard
Co do tematu muzycznego -SS Kiedyś byłem bardzo podobny do Ciebie. Podobnie jak ty słuchałem metalu, a solówki „KAT-a uznawałem za najlepsze. Grałem w kapeli miałem długie włosy...bla bla bla Tamten czas minął bezpowrotnie, co nie zmienia faktu, że lubię sobie ustawić potencjometr na 3/4 skali i odpalić coś, co zrywa tapety ze ścian...a postronnym robi trwałą ondulację. Niestety-stety zamiłowanie do Hip-Hopu pozostało u mnie niezmienne z racji wychowania w takich a nie innych okolicznościach przyrody- czyli ulicznej patologii, która mnie wypluła niczym dziwka nasienie.... P.S. Strachu nie należy się wstydzić, bo nie boi się tylko nieświadomy idiota...

Gość Gość
Nie ograniczam się jedynie do metalu. Akurat gust muzyczny mam dość szeroki. Zresztą mam już 35 lat i nadal poszukuję czegoś nowego w muzyce. Co do moich zainteresowań to są bardzo szerokie Chyba największe to związane z zawodem zwierzęta, a w szczególności podpatrywanie wilków w środowisku naturalnym. Choć ostatnio uparłem się na spotkanie z rysiem ( to najtrudniejsze) Podpatrywanie wilków i niedźwiedzi jest już zbyt łatwe:P Pasjonuje mnie geografia, zoografia. Historia w szczególności II wojna światowa, a ostatnio formacja polska zwana Husarią :D Lubie malować, jednak jestem samoukiem i ostatnio robię to w celach komercyjnych 0 daje dodatkowe zarobki. Literatura, uwielbiam czytać. Militaria- mam manię na punkcie broni itp. Survival, sam sobie czynie takie szkoły. Teraz szykuję się na wyprawę na Rumunię grzbietami karpat, jako zwierze juczne posłuży mi mój pies :D Sport, w szczególności piłka nożna :d jestem maniakiem piłki południowoamerykańskiej i angielskiej. Sporty walki, wiele lat się tym zajmowałem. Polityka w szerokim tego słowa znaczenia, choć im więcej człowiek wie, zdaje się czuć dość depresyjnie. Medycyna czysto amatorsko. Zielarstwo. Ogrodnictwo Co roku zresztą nabywam nowe zainteresowanie :D

Gość HMS Petard
Militaria- mam manię na punkcie broni itp. Survival, sam sobie czynie takie szkoły. No popatrz jak pięknie:)

Gość Gość
HMS Petard - może chcesz kupić coś ??

Gość HMS Petard
Jeżeli coś z militariów, to bardzo chętnie. Pod warunkiem, że mnie zainteresuje. I nie na forum, bo nam się zapali koło dupy jak to twoje ognisko. Przy okazji mam znakomitego "Макар-a"-9 w idealnym stanie klaudyna14101@wp.pl

Gość daras83
Mnie niesamowicie fascynują skoki ze spadochronu i loty paralotnią:) Zawsze chciałem zrobić kurs i teraz mam okazję. Znalazłem ofertę najstarszej szkoły paralotniarstwa na www.paralotnie.szczyrk.pl i chcę się zapisać jak tylko pogoda się poprawi:)

Gość gość
Mnie interesuje dosłownie wszystko oprócz prywatnego życia ludzi. Mam masę hobby w które wkładam wiele czasu, czerpiąc z nich jeszcze większą przyjemność. życie jest piękne ale za krótkie! Ludzie mogliby nawet dla mnie nie istnieć.