Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Wasze hobby/zainteresowania...to?

Polecane posty

vicoleta1: czyli teraz już sama nie mieszkasz? Co się w takim razie stało z tymi zwierzakami? Mimo wszystko, opieka nad takim małym zoo musi jednak pochłaniać sporo czasu i finansów... Słyszałaś że jeże pigmejskie się zrobiły ostatnio modne Podobno hit jako prezent komunijny dla dzieciaków :o

malarstwo, rysunek, spiew, weterynaria, zwierzeta, astronomia, zjawiska paranormalne, fotografia- glownie przyrody

też kiedyś chciałem trzymać gadzine :P ale nie miałbym wystarczająco czasu żeby sie nią zajmować, dlatego też z niej zrezygnowałem :)

teraz mam synka w wieku 2,5l więc niestety te bardziej jadowite i niebezpieczne dla dziecka zwierzaki musiałam oddać ale jak maluch troszke podrośnie to z pewnością wróce do tego hobby a jeśli chodzi o te jeże to ja jestem strasznym przeciwnikiem dawania zwierząt w prezencie.Chyba,że po wcześniejszym uzgodnieniu z rodzicami i z dzieckiem.Najpierw trzeba sie zapoznać z wiedzą na temat zwierzaka a poźniej zdecydować się czy oby na pewno taki prezent będzie dla nas odpowiedni

ok przepraszam was ale ja musze już zmykać mała imprezka:) odezwe sie jutro na kafe i jak coś to wcześniej podałam gg miłego wieczorku wam życzę

Ja też własnie myślę, że to poroniony pomysł, zwłaszcza jesli chodzi o bardziej egzotyczne zwierzaki, które wymagają specjalnej opieki, wiadomo że taki ośmiolatek sam nie będzie umiał o takiego zwierza zadbać.

wole ze spadochronem, nie chce lecieć głową w dół i nie chce tego szarpnięcia :D

Gość HMS Petard
podbijam ci temat, bo jest dobry i skłania do rozkmin up

Gość natanka 21
leżakowanie na plaży , wśród palm i błękitnego morza / oceanu ogólnie podróże .......ach

Gość HMS Petard
Interesuję się dziwnymi rzeczami. Może ubiorę to w listę: Silniki iskrowe i silniki z zapłonem samoczynnym. Bezapelacyjnie- No 1 Mechanika Fizyka i technika Chemia Termodynamika Matematyka stosowana Literatura, biologia i geografia ( jeden worek) Muzyka: Klasyka, stary Hip-Hop Pirotechnika ( w bardzo szerokim pojęciu ) Broń Survival FreeDiving Ogród Historia Medycyna To jedynie ważniejsze z ważniejszych... Podbijam, bo taki temat łączy i pozwala znaleźć wspólny ośrodek zainteresowań.... Well Done :)

Gość Gość
HMS Petard szeroki zakres zainteresowań. Aż mnie zadziwiłeś.