Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Wasze hobby/zainteresowania...to?

Polecane posty

Gość fsedadadwaqdfqa
żeglarstwo, góry to glownie. do tego taniec - salsa, ksiazki- ostatnio cobena Mistyfikacja. praca tez to moje hobby.

Gość HMS Petard
"Upadek Gigantów" to dno pisane pod zamówienie. Polecam "Świat bez końca", ale wcześniej "Filary Ziemi" Autor ten sam... Ewentualnie "Trójka" - fenomenalne dzieło. Dziwię się, że Folleta nie podciągnięto pod Irvinga, bo powiedział to co każdy powinien wiedzieć... ...na temat żydów i żydowskiej racji stanu.

Gość HMS Petard
Oczywiście, że fajne. Jednak moim zdaniem decydując się na "Upadek Gigantów"- a jednocześnie 2 kontynuacje...bo to zawiera się w całości, poleciał na łeb. Czytałem Upadek i wg. mnie jest najgorszym co popełnił Follet, ale to tylko moje zdanie...

Gość amadeokupadeło
żadnych zainteresowań zero potrzeb

Gość szz
Literatura (ostatnio cześciej fantastyka), dobre filmy, psy - rasy, zachowanie, pielęgnacja, malarstwo, historia sztuki

Spiew/Darcie ryja, skandynawia i mitologia nordycka, Heavy Metal, koncerty i festiwale, robienie na drutach, pole dancing, lucznictwo i traktory. :)

Gość Kwaituszeeeeek
Ogrodnictwo:D, babranie w ziemi i takie tam:P.

Gość HMS Petard
Rysio Peja nie jest raperem. On jest jak Nox- speszjal edyszyn. tłuk bez mózgu, szkoły, polotu, fantazji i finezji:D

ManOwaR, Judas Priest, Lifelover, Bathory, Burzum, Saxon, Megadeth, Sodom, Kreator, WASP, Danger Danger, Iced Earth, Warlock... to tylko garstka :D Malenki ulamek :D

Gość 342432
jazda konna