Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

oD chodzimy stąd, nie dla psa kiełbasa jak to się ,mówi. Kariera nas woła .

Polecane posty

Gość el chulo.
i nie wyrywacie sobie klawiatury w robocie?

tylko sie zaczełam iudzielać a wy jósz mie w dupie macie, to nie fer.

CHugo bross nam kupił dwie klawiatury, żebyśmy miały co robić, bo zanudzić się idzie. ostatnio się podejrzanie zachowuje, chyba chce nas zwolnić.

Gość el chulo.
A czemu chcecie odejść z kafe? Może tylko ty chcesz odejść a druga fiel nie? A tak w ogóle to która z was teraz pisze? Czy może obie?

teraz pisze ja, ta druga co jest głupsza nic jeszcze nie wie o naszym odejściu. ale ona beze mie to jak bez ręki, sama by nie wiedziała o istnieniu internatu.

Gość el chulo.
Skoro jest głupsza to może nawet nie zauważy że odeszłyście i będzie pisać dalej,nie uważasz?

Gość ja jebe
Piekne, mlode i bogate- i inteligetne sądząc po pisowni...

a sie bym nie ździwiła, u niej to norma. wczoraj do mie zadzwoniła i mówi, że kupiła se świetny sprzęt do wyciskania soków: "bląder"

ja jebie, widaćm, żes tu nowy i niedorozwinienty do końca. POczytaj uważnie, a dowiesz się jaka jest prawda. Z tego wsyzstkiego to tylko bogate jesteśmy, bo we sklepie pracujemy z exkluzywną odzieżą.

Gość el chulo.
ładnie to tak pisać o koleżance,nie boisz się,że ona to czyta teraz?

nie boje, na pewno to przeczyta. Ona to lubi, bendzie mi za to wdzięczna. sama jej zreszto pokaże. BYć głupim w dzisiejszych czasach to waleta.

Nie każdy ma takie zdolności, jak to jeden mistrzu powiedział, Mądry może udawać głupca, a głupi mądrego już nie.- to cytat, zapewne przekrecony.

Bożę, czuję się jakby to był wywiad. Znowu emocje powracają, tyo niesamowite uczucie.

Nie wierzę, co wy mi tu piszecie, zawsze jak ktoś wróżył to isałam od razu. W takim razie proszę o jakieś konkrety, powróżę, mam kulę przed sobą, jestem gotowa. Podaj płeć, rocznik i pytanie, na które chcesz poznać odpowiedź.

Byla taka sytuacja, odswiezalam se strone co chwile, bo jeszcze nigdy nikt mi nie wrozyl i dupa blada :P zostalam pominieta :( 1988, kobieta 1 czy bede pracowac w zawodzie 2 co pwiesz o facecie, ktory jest w moim zyciu obecny juz 4 lata! 3 yyyyy, widzisz cos jeszcze??? Jezu, nie wiem czy to sie naprawde sprawdza i czy to prawda??? Boje sie takich wrozb troche....

Marek, co znaczy te okej?? Nie podoba mi się bardzo. Mam dość takiego kraju: Zapomnij o pracy w zawodzie, dziś w tv mówili, że nie ma najmniejszych szans, żeby po studiach ktoś pracował, 78% siedzi na bezrobociu. Albo zaczniesz się rozglądać za czymś innym, albo na starość umrtzesz w biedzie i ubustwie zachlewając się tanim wińskiem. Ten facet z którym jesteś to pomyłka, najprawdopodobniej jego wady jeszcze nie wyszły na jaw. Wyjdą dopiero po ślubie, a wtedy już będzie za późno na ucieczkę. ZMień podejście do niego, zacznij go bardziej olewać, wtedy będzie większa szansa, że Cię doceni i może w końcu przestanie Cię zdradzać, i przestań być taka zaborcza. Daj mu wolną rękę, jak kocha to wybierze Ciebie, jeśli nie to zostanie z inną, która się teraz koło niego kręci. Widzę u Ciebie torbę z zakupami, na dniach kupisz sobie nowe ciuchy, zapytasz chłopa o zdanie, a on ci powie, że może być, ale wiedz, że będzie myślał zupełnie inaczej. W łóżku jakaś rewolucja, dasz się wziąć z innej strony, zaskoczysz go, on nie wytrzyma napięcia i po minucie akt się zakończy. Mówisz i masz moja droga, w 90% wróżby sie sprawdzają.

oj tam grozicie tylko..a ja zasypiam w pracy i chyba nic mnie nie uratuje...mam dość

fiel wywróżysz jak sie bede czula rano? bo troche chora jestem i nie wiem czy jak wróce do domu to mam sie kłaśc spac czy może ugotowac pomidorówke i filmn obejrzeć jaki

ciąk dalszy wróżby- nie wyjadziesz, będziesz tylko dużo o tym gadać. Nie zostawisz chłopa, wziął Cię dobrze pod pantofla. Hmm czy to ten? To ten z którym weźmiesz ślub, ale to nie ten, przy którym będziesz szczęśliwa.

damólko- jósz się rozmyśliłam, nigdzie nie idę, jednak lódzie nas tu chccą. Jutro jak się w końcu uda i jak się fiel2 nie rozmyśli pokażemy wam się na filmie hihihihihihi

zwiazdeczko jesteś nieomylna, chhciałyśmy was postraszyć, zebyście srali po gaciach ;) Siłą nas stąd nie wyciągniecie, kafeteria to nasze życie, do póki pracuje we sklepie z odzieżą to będę tu trwać. Jak nie przestaniesz w tej chwili chlać to rano kacur Cię zamęczy, jeśli się ograniczysz i weźmiesz tabletkie likwidującą kaca śmiało możesz gotować pomidorówkę. Pod warunkiem, że jutro dostarczysz nam do roboty po talerzu.

nie mam tabletek na kaca ale mam multiwitamine musująca- na kaca zawsze mi pomaga...to musze isc po dodze do tesco po zakupy, i hde gotowała. a co mi tam przyniose po taerzu ale moze wystygnac po drodze

marek, znaczy, że co? że godzisz się z naszym odejściem? Lepiej tego nie chcij, bo zrobię Ci na złość i zostane dłużej. Zwiazdeczko mie pomaga zwykła tabletka na ból głowy, jak ją zażyję to na drugi dzień czuję się jak młody bóg. A talerz zupy może być i zimny, aby pełny dojechał.

a wiec dojedzie :d uciekam do tego tesco, moze jeszcze browarka na kaca sobie walne. pa pa :*

To dziwne co piszesz.... nie wiem czy nie jestem w tych 10%. Olalam Go juz kilka razy, ale On wlasnie nie daje za wygrana, hmm. Ale skoro mowisz ze wyjda dopiero po slubie, to dziwne- moze cos w tym aktycznie jest. Wlasnie co do tego, to przez ostatnie cyrki nie daze do slubu- ale skoro widzisz slub? To znaczy ze co? Ze bedzie moim mezem? Ola boga :O Praca w zawodzie tez nie bardzo chce sie zgodzic- powinnas wiedziec dlaczego :) A na lozko nie ma czasu- ucze sie do aplikacji i z tej maki poki co chleba nie bedzie :P i tez na pytanie o zdanie w kwestii ciuchow, bo juz lwasciwie nie utrzymuje z nim kontaktu, wiec pewnie mnie w tych ciuchach widzial nie bedzie... zakupy przewidzialas dobrze- wybieram sie i to na grubsze :D Wrozko, widzisz cos jeszcze?? Pod pantofla ??? MNIE??? O kurwa :O nie wiedzialam ze tak sie da :D jestem twarda sztuka, ale racja, mam do niego potworna slabosc :P Hmm czy to ten? To ten z którym weźmiesz ślub, ale to nie ten, przy którym będziesz szczęśliwa. ---> rozwin prosze. Dziekuje Ci 🌻