Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

oD chodzimy stąd, nie dla psa kiełbasa jak to się ,mówi. Kariera nas woła .

Polecane posty

Mam dość tego kraju: Niedługo sytuacja się odwróci, on Cię oleje, a ty będziesz go błagać na kolanach o powrót, poniżysz się bardzo w ten sposób. Może i do tej pory twarda sztuka z Ciebie była, ale wiedz, że wszystko się odmieni. Tak ślub będzie, to będzie twój mąż. Na pewn rok będziecie po ślubie, dalej nie jestem w stanie Ci na dzień dzisiejszy przewidzieć. Tak wiem dlaczego nie chcesz oracować w zawodzie i masz rację. Wiesz łóżko nie zając ni ucieknie, jak nie dziś to jutro Cię przebimba. W ciuchach Cię zobaczy. NIe koniecznie od razu po zakupie, ale Cię zobaczy i wtedy powie słowa: Ale ładnie wyglądasz- będzie kłamał jak z nut. Hmm czy to ten? To ten z którym weźmiesz ślub, ale to nie ten, przy którym będziesz szczęśliwa. ---> rozwin prosze. Chodzi o To, że jeśli się zejdziecie to on będzie chciał Cię zatrzymać przy sobie, oświadczy się. Będzie udawał dobrego, kochanego, wiernego- no taki ideał. Aler po ślubie ukochany pokaże różki i da Ci nieźle popalić. Wylejesz dużo łez przez niego i nie mów, że jesteś, aż taka twarda. Jeszcze zobaczysz co to prawdziwe cierpienie... Widzę u Ciebie kochanka, ale z mężem będziesz w separacji, nie będzie chciał dać Ci rozwodu.

Damólko, dziś dla odmiany pisownia polska.

mam dość takiego kraju: Lekarze się nie znają, przykro mi, ja im nie ufam, ty tez nie powinnaś. Nie lecz się, mów, że jesteś zdrowa, a choroba zniknie jak ręką odjął.

O kurwa, jak to sie sprawdzi co mi wrozko napisalas, to chyba naprawde nie wrocisz na kafe, bo Cie usmierce wlasnorecznie :P NIGDY nie ponize sie przed nikim, wole splonac zywcem. Tu sie z Twoja wrozba ABSOLUTNIE i KATEGORYCZNIE nie zgodze !!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana, ja CHCĘ pracowac w zawodzie i nie mam ku temu zadnych przeszkod- o tym pisalam ;) ale wiesz jak to czasem jest- trafi sie cos ciekawszego, innego, stad moje pytanie. Przebimbania w najblizszym czasie nie widze po jestem mocno podkurwiona ostatnio :O Kochanek??? :O Kiedy przewidzisz co bedzie w rok po slubie?? :)

oj koleżanko jesczze się zdziwisz i wspomnisz moje słowa :) Nie to, że Ci źle zyczę, ale tak mi kula npodpowiada. co się wydarzy potem być może będę wiedziała jutro, jak będę miała dostęp do kamieni, bo kula mi ostatnio szwankuje, bateria mi szybko pada. może se jakiego akumulatora podłącze.

A bedziesz pamietac o mnie i mi tu napiszesz co zobaczylas kiedy przyjdzie na to czas??? :) Aler po ślubie ukochany pokaże różki i da Ci nieźle popalić. ---> w czym to sie bedzie przejawiac?? Co takiego mialby mi zrobic?

oczywiście, że bende pamiętać, zawsze pamiętam o moich idolach. No jak to czym, urosno Ci rogi, będzie zachlewał ryj dzień w dzień, od czasu dop czasu zrobi sobie przerwę, ale to tylko takie chwilowe postanowienie noworoczne. Poza tym będzie fleją, legatem, kocmołuchem i take tam.

tósk to okrótny prezydęt. Nie ma co mu ófać.

Dzieci na penczki bendziesz miala, bendzieta je robic jek kruliczki. Do puki nie pzestaniecie pic tak brzoch ci nie opadnie. Musisz zaczonc panowac nad swoimi seksoalnymi zachciankami, bo na pielochi sie nie dorobisz.

Fiel. Jak zrobisz mi na złość i zostaniesz dłużej, kolejne odejście nie będzie już takie dramatyczne :) ps dlaczego tak piszesz?

Marek taki je muj styl,taka powstalam I taka odejde. Nie zrobie Ci tej pzykrosci, bo wiem, ze jestes naszym idolem, a my idoluw nie olewamy. Jestes zapewne ciekaw naszych facjat I ja zapraszam jotro na oglendziny. Zalorzylysmy kabaret, jotro bendzie nasz debel.

A czego tu sie wstydzic krajanko, taka lucka natora sie tak gzmocic. Wiesz, ze alkochol pzychodzi w nieoczekanym momecie. Stanie sie jaki problem u was w domu I zaczniecie chlac jak rzule zpod monopolowego.

I widzisz, fiel- tak naobiecywalas tych kul i kamykow, a jak przyszlo co do czego to tylko porobilas sweet focie, i wkleilas na fejs. I nie pamietasz o swoich IDOLACH, jak sie zarzekalas !!!!!! :P :P :P