Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przywróćmy na kafe optymizm :)

Polecane posty

Coraz więcej na forum narzekaczy, którym zawsze źle. Demonizują kobiety i swoim zrzędzeniem psują nastrój na forum. Przywróćmy na kafe optymizm! :)

powinieneś zapomniec o Paulince i szuakć szczęścia w życiu do okoła, a nie sie dołować :)

Gość paszla vont
wariatko:o

na co ci kobieta, która ma cię gdzieś, która jets z innym ? zapomnij i szukaj szczescia gdzie indizej :)

ale radosc mozna czerpac z wielu rzeczy nei tylko z uczuc do kobiety, zpaomnij, a poznasz kiedys inna, tymczasem zajmij sie hobby, soba, praca, poznawaneim świata, ...

ja tam zawsze z optymizmem chyba że mam doła 'ale na nikogo nie narzekam mogę być w tej Armii Zbawienia od jęków na kafe

z pytającym to ja już miałąm dziś (nie)przyjemność dostał ode mnie ksywę: ściana, rekomendację: do kamieniołomów i jakby nic juz w tej sprawie więcej nie da sie zrobić. poza tym, nie tędy droga, to trzeba samemu dawać świadectwo i w ten sposó nawracać ze ścieżki zrzędzenia

njun mam podobne wrażenia, te nicki sa takie mylace romantyk nei romantyczny, dzentelmen chamski :(

Romantyk ogarnij się. Żadna kobieta nie chce takiej łajzy. A Paulinkę wybij sobie z głowy - ona ma Cie w dupie.

hahahaa fiku czy kobiece nicki też mylące? nie fiku-mikuu, a bęc-bach ;)

nienoooo jasne, twój nick jest mylący skromnością powinno być najmadrzejszy we WSZECHświecie

Miej swą godność. Prawdziwy facet nie wchodzi kobiecie w tyłek, szczegonie jak ta go nie chce.

romantyku, cóż za romantycnzy gest - wysłąłeś SMS-a 🖐️ nawet nei pofatygowałes sie osobiscie, nie wręczyłeś kwiatka :O dałes plamę jednym słowem :(

Gość Aleksandra J.
pewnie pokaże tego esa swojemu facetowi żeby wzbudzic w nim zazdrość, cwaniara, a ciebie ma w doopie