Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przywróćmy na kafe optymizm :)

Polecane posty

KW jest twarda, a faceci, którzy sami są mięccy i brak im jaj uzywaja okreslenia babochlop ;)

Najmądrzejszy, jak możesz! Ja jestem wręcz wyznacznikiem babochłopizmu, próbką wzorcową do której porównuje się wszelkie jednostki pretendujące do tego zacnego tytułu:P Przynajmniej na kafe ;) Aczkolwiek, istotnie wszy nie posiadam, te plotki smocze języki roznoszą:classic_cool: Co najwyżej mam pchły :P

nei widizlaes moich sweet fotek? żelek chciałą sie pdoe mnei pdoszyć ale ja sie tka nei dam !

Fiku, depilacja? A co to takiego?:D Ja z lasu prosto:P Najmądrzejszy, ranisz me serce. Ale z czasem przekonasz się do tej jeszcze młodej i rozwijającej się marki babochłopa i ją docenisz:P

Fiku, ale teraz pojechałaś ...... :D:D:D:D:D:D ale może czas przypomnieć,że nie wszystkie prowokacje są fajne :D

KW ja cie doceniam taka, jaka naprawde jestes i nie uwazam cie za babochlopa;) Czasami nakladasz maske twardzielki i zapewne jestes twarda i wymagajaca, ale pod spodem jestes normalnym, wrazliwym (jak kazdy z nas) czlowiekiem. Ok, koniec tych komplementow na ten tydzien.

Gość zawszę szczery
ile za noc fiku? :)

Njunj, zaczynasz mnie przerażać :D to nie wygląda na optymistyczną liczbę, ale raczej na jakiś tajny znak masoński ....... ;)

Fiku, teraz to walnęłaś :D:D:D:D wolisz 3 razy po 6?:D uła, aż mnie zabolało....

oj tam, ty od razu takie skojarzenia :) za dużo horrorów ogladasz :) ja zawsze lubiłam 6, począwszy do zerówki, kiedy to dostałam 6+ za napisanie wierszyka, po moje starcze lata, kiedy to nudząc się na praktykach, dowiedizałam sie że jestem zodiakalną 6.

KW ale jak zadne pojecie nie jest niezmienne? Uwazasz, ze zmienie o tobie zdanie? fiku mikuuu zacznij wymuszac komplementy od swojego bruneta:) Poza tym kobietom komplementy nalezy dozowac, bo inaczej przestana je dostrzegac i doceniac;) "Niedosyt" czasami jest dobrym stanem;)