Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przywróćmy na kafe optymizm :)

Polecane posty

Najmądzejszy dobrze napisał. Zdobywanie polega na zagadaniu, pogadaniu chwile, wzieciu numeru telefonu, umówieniu randki, randkowaniu i pocałowania jej i później jest związek. A cała reszta to kobiece gierki. One lubią się bawić takimi przydupasami, na których im nie zależy. Są jak sadyści.

13:26 fiku mikuuu Coraz więcej na forum narzekaczy, którym zawsze źle. Demonizują kobiety i swoim zrzędzeniem psują nastrój na forum. Przywróćmy na kafe optymizm! Fiku, z całym szacunkiem - pretendujesz do miana wariatki u zawsze szczerego?

niestety nie widizałam twojgo tańca, ale ja pretenduję u neigo do miana kobiety upadłej

Loooser, pisz więcej, daj nam spijać Twoją mądrość, płynącą wprost z niewyczerpanego źródła jakim są Twoje doświadczenia z ludźmi w ogólności, a z płcią przeciwną szczególnie:) Czy coraz więcej? Zawsze wg mnie tyle samo. Po to dla wielu jest forum, by narzekać:P

Wariatki fajnie tańczą, Nadia w końcu się znajdzie ktoś kto dyszkę wsunie za staniczek i zostaniecie docenione, nie martw się;)

a co do mojego tańca, to nie mam pojęcia co on widział, bo jakoś nie kojarzę sytuacji:D;)

Krwawa i tu się mylisz :) ja tańczę na odstresowanie i tylko w tym jednym celu :) nie ma to i nie będzie nigdy miało nic wspólnego z marketingiem :D

Romantyk i jest :) jak widzisz można tu nawet potańczyć :) upaść wstać i się śmiać:)

Nadio, tym bardziej szczerość i naturalność zostanie doceniona:P Szczególnie przez zagorzałych wielbicieli, tyle, że niektórzy wstydliwi nie mają śmiałości się do tego przyznać :D

Wilczyca.... stwierdzam, że napisałaś bardziej zawile niż ja piszę zazwyczaj

Niemożliwością to by było...czyżbym zdobywała kolejne stopnie kafe wtajemniczenia?:D Nadio, nic nie zdobywa równie wielkich wyrazów uznania jak spontaniczny naturalny taniec ;) I nie każdy ma śmiałość się przyznać, że mu się to podoba:P Aczkolwiek co do stopni...myślę, że zawszony babochłop od kobiety upadłej jest niżej:P Romantyk, no naiwność to zawsze jakiś optymizm:P

ok. obczaję, tylko żeby to moje zczajanie nie zakłóciło mojej naturalnej radości życia :D

fiku" ja tam wolę....." Fiku, to chyba nie jest tak, że ktoś sobie może wybrać: albo ktoś jest babochłopem, albo dziwką, albo wariatką - genetyki i ..... tak łatwo nie pokonasz :)

Najmądrzejszy, myślę, że można włazić w tyłek Fiku nie wbijając tym samym szpil we mnie, czyż nie?:classic_cool::P Fiku, jak mówi Nadia geny nas determinują:P Nadio, naturalne wariactwo jest w Twoich genach, nic go nie zakłóci:D

najmądrzejszy, faktycznie jesteś mądry :D "Fiku, to chyba nie jest tak, że ktoś sobie może wybrać: albo ktoś jest babochłopem, albo dziwką, albo wariatką - genetyki i ..... tak łatwo nie pokonasz " Za to mogę sobei wybrać faceta, który będzie mnie postrzegał jako twardą (nie mylić z babochłopem), temperamentną i spontaniczną (nie mylić z wariatką) :)

"...Za to mogę sobei wybrać faceta, który będzie mnie postrzegał jako twardą (nie mylić z babochłopem), temperamentną i spontaniczną (nie mylić z wariatką) .." Fiku, myślisz, że facet się zastanawia nad tym, jak Cię postrzega?:D Ja nie mam złudzeń - oni nas postrzegają tak, jak tego same chcemy,żeby nas postrzegali :)

Ależ oczywiście najmądrzejszy, palce mi się omsknęły na klawiaturze:P Całkowicie przypadkowo i bezpodstawnie:P Fiku, ale zara zara, pojęcia funkcjonujące na kafe do tych istniejących w rzeczywistości się średnio mają, z racji specyfiki tego forum. Dookreśl tą twardość i temperamentność:D Jeszcze niektórzy skłonni pomyśleć, że na desce śpisz i masz zmienne humory;)