Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przywróćmy na kafe optymizm :)

Polecane posty

zs, to ty mnie zaczepiasz i komentujesz swoim nieistniejącym kumplom, że njun jest taka owaka, zacznij od siebie- będziesz mnie ignorował to mozesz wymagać wzajemności.

to mozesz wymagać wzajemności. ja niczego nie wymagam kretynko, robisz co chcesz, sama ocenisz czy sie teraz swietnie bawisz czy po prostu na sile probujesz wyjsc sam nie wiem, "zwyciesko" "z twarza" rob co chcesz i ja bede robil co chce, takie sa reguly forum :-)

odniosłam siedo tej twojej wypowiedzi: "ja naprawde nie mam ochoty z toba gadac" czyli, ze jak nie chcesz gadać to nie gadaj, a nie komentuj tego co pisze w odpowiedzi na teksty o mnie lub adresowane do mnie, lub 2 w 1.

zs psujesz mój optymistyczny topik wybacz fikusna, wygon te glupia pinde, ktora teraz nam przeszkadza i bedziemy kontynuowac :-)

nie mam ochoty z toba gadac niunia ale mam ochote komentowac twoja glupote, naprawde tego nie czaisz kretynko?

ale ja ci nie zabraniam komentować moich wypowiedzi, jakzeby? pytam, po co ci to chamstwo? :)

najpierw musiałby ten obiad mieć a tele-pizza to nie obiad :)

niehc sie rozejdzie do chińskeij knajpy, przewietrzy się, mózg zacznie elpiej pracować i humor się poprawi :)

humor u mnie doskonaly :-) ale jak bardzo chcecie o mnie pogadac to rozmawiajcie, mi to nie przeszkadza tylko uwazaj fikusna bys sie nudziarstwem niuni nie zarazila :-)

teoretycznie jest możliwy taki efekt spaceru, ale w praktyce, to siedzi w nim głębiej niż może dotrzeć powietrze ;)

Gość Niespotykana głupota
Oczywiście święte słowo szczerusia KRETYNIE.Hahahahahahahaha

Njun, to jednak jakąś wartość prezentujesz skoro jesteś warta komentarzy :P Zawsze Szczeka, z góry piszę: będę bawić się w tej piaskownicy w której mam ochotę i chuj mnie obchodzi, że Ty sobie tutaj piaskiem sypiesz. Za słaby jesteś i nie dolatuje:)

KW, a wiesz, że zawsze szczeka to mojego autorstwa ksywka? pewnie nie wiesz, to sie w końcu pochwalę, bo widzę że ty tego uzywasz.

i jeszcze drugie wymyśliłam: zawszony szczeraczek, ale to na topie zs wiec pewnie nie czytałaś, za to zs czytał i teraz wykorzystuje z braku inwencji do określania innych osób

Njun, zatem jestem pełna podziwu:P Zmieniłaś jedno słówko i tym samym oddałaś całą istotę jego egzystencji.

cieszę sie że Ci się podoba, satyra jest skuteczną bronią. :)

no i bardziej wysublimowaną niz chamstwo, ale każdy orze jak może.