Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka mamy29

w jakim przediale cenowym są wasze obiady ?

Polecane posty

Gość calineczka mamy29

jw

Gość sii111ss221
przeważnie wychodzi ok 5 zł jedna poracja

Gość Joa----nnnnaa
Gotuje tylko dla siebie, wiec nieduzo, jak kupie kg schabu to mi na pol miediaca wystarczy. Mysle ze okolo tez 5 zl.

Gość plitwickaWIEDŹMA@
za 10-15 zł robie obiad na 2 dni dl 3 os

Gość może jakieś perfumy?
my też się mieścimy w tym przedziale- około 5zl na osobę, czasem nawet mniej :P (waśnie się zorientowałam, że nasz pies drożej je :D:D:D)

różnie czasem 5 zł na obiad dla trójki na 1 dzień a czasem 30 zł , zaleznie co mi się zachce wymyślać;p Ale średnio 15 zł na dzień na obiad

Gość potworze z bagien
no chyba nikt nie zwykł liczyć i każdy, wchodzac tutaj (w temat :P) mniej więcej oszacował... ;)

Gość nsdkfjsk
roznie 5-10 dziennie wlasnie zalozylam sobie bloga z moimi tanimi przepisami :) zapraszam :) http://mojataniakuchnia. blogspot.com/ (usunac przerwe )

Gość nsdkfjsk
na razie jest 1 przepis ale blog zyje od dzisiaj dopiero :D bede na biezaco dodawac swoje kolejne obiady :P moze proste i zwykle ale jak ktos nie ma pomyslu to moze skorzysta :)

nigdy nie liczyłam, chyba, ze pizzę zamawiam to wiem ile wydałam

Gość jakby tak przeliczyć
kapusta kiszona 3 zł kapusta slodka 2 zł międo i wedliny z 10 zl (większość to takie co i tak byly dlugo w lodówce niedojedzone) przyprawy 2 zł? Wyszlo za cały bigos 17 zł. Jedli go 5 dni, polowę zamrozilam a część dalam jeszcze teściowej. Więc po ile wychodzi? do tego ziemniaki i jarzynowa ktoa starcza na 3 dni. Wychodzi groszowo po 5 zł może 7

Gość jakby tak przeliczyć
5 zł na 4 osoby oczywiscie to wychodzi po 1,5 na osobę? nawet nie.

Gość vdvb
to chyba malo jecie :D moj facet tak wcina ze taki bigos z calej kapusty sam by zjadl :D serio :D

Nigdy nie wiem ile mam w portfelu ani ile wydałam a co dopiero miałabym zastanawiac sie ile wydałam na obiad.

dzisiejszy obiad: młode ziemniaki 1.5 kg- 5.50 4 spore plastry schabu- 8 zł pęczek koperku- 1.80 warzywa, przyprawy na surówkę- 12 zł Wychodzi 27.30, a nic specjalnego nie zjedliśmy, typowy polski obiad.

Gość fffffffffffghhhggggggggggggg
dziś na obiad straciłam 17 zł dla 2 osób tylko że tyle mi wyszło że musiałam w słoiki zawekować i będę mieć jeszcze na 4 razy to chyba mój osobisty rekord :P

u mnie dzisiaj tak - ziemniaki stare -2 kg-2 zł 6 plastrów schabu 14zł pęczek kopru -2zł sałata -2,50zł śmietana -2zł botwinka -3zł wychodzi -25,50

robiłam spagetti z mięsem fakt warzywa mam swoje więc nie liczę i pasty pomidorowej nie kupowałam bo miałam jeszcze od pomidorówki pół słoiczka gdzie wy mieszkacie 2zł za 2 kilo starych ziemniaków??? u mnie worek 15 kg można kupić za 3 zł o mamo

w mieście ;) a tak poważnie taniej jak 80gr to nie kupisz u nas ziemniaków .worek 15kg-10zł-wychodzi jakieś 66gr,ale ja nie mam gdzie trzymać takiego wora ;)

to ja nie chcę mieszkać tam gdzie Ty :) fakt mniejsze miasto to trochę taniej u nas jest ale z tymi ziemniakami to mnie dobiłaś

Gość tak tylko pisze
mnie tez ciekawi gdzie mieszkasz bo ja tyle chodze po sklepach a u mnie botwiny nie ma a tak bym zjadla :)

Gość tak tylko pisze
ale ci zazdroszcze tez bym zjadla hehe a co do ziemniakow to ja frytki kupuje taka wielka torbe a pozniej wrocam do frytkownicy, jakos za bardzo nie lubie ziemniakow z wody

Gość tak tylko pisze
wrzucam mialo byc