Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drtggdfgdfgdfg

boje sie sama spac;:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość gloria _
Ja w kosciele modlic sie nie potrafie, poza tym dla mnie modlitwa to nie klepanie bezmyslne jakichs regulek, modle sie dziekujac za to co mam, przepraszam i prosze o wsparcie i to otrzymuje.

Gość po co wam maz skoro zachowuje
Żeby się modlić nie trzeba chodzic.do kościoła .Modlić mozna się wszędzie, albo można się wcale nie modlić a być dobrym uczciwym człowiekiem, pomagać innym .Pomyslales tak madralo - pomyslalem ale w przeciwienstwie do wiekszosci tych pseudo wierzacych czytalem ich swieta ksiege i wiem co tam napisane jak rowniez to ze takei postepowanie wyklucza wiare w to co im sie wydaje ze wierza. skoro wierza to przyjmuja to co ja neguje czyli ze biblia to prawdziwe opowiesci. skoro prawdziwe to nie mozna tego tlumaczyc ze jedno zdanei jest ok a w drugim sie tlumacz pomylil :D dodatkowo kobietom dziwie sie podwojnie ze wierza bo ta wiara traktuje je jak przedmioty wiec mam podwojny ubaw jak kobieta opowiada takie rzeczy o aniolkach :D ciekawe czy rownei zarliwie wierzy w to ze maz moze nia dysponowac jak chce (tak dysponowac bo to najbardziej odpowiednie slowo) a ona ma byc posluszna i uczynna :D

Ale są też przypadki, gdy ludzie mają sny prorocze ostrzegające przed czymś, bądź słyszą głos ostrzegający przed czyms co za chwile się wydarzy, sama czegoś takiego doświadczyłam. - tu juz by trzeba chyba odwiedzic specjaliste :D i bynajmniej nie mam na mysli egzorcysty :D

modle sie dziekujac za to co mam, przepraszam i prosze o wsparcie i to otrzymuje. - zrob doswiadczenie przestan sie modlic a tez otrzymasz to samo :D

Gość gloria _
No tak, widze ze Ty jestes z tych 'moja racja jest mojsza', Ty w to nie wierzysz,nie doswiadczyles takiego czegos,wiec leczcie się ludzie,ktokolwiek o czymś takim wspomni :)A fali radiowej nie widzisz,a jednak w nią wierzysz:) A jakby dawno temu ludziom powiedzieć,że będzie coś takiego jak komputer i internet to pewnie,by się zachowywali tak jak Ty teraz. Jeśli nawet w cos nie wierzysz,wystarczy powiedzieć: okej,rozumiem że możesz miec takie zdanie,ale nie do końca się z tym zgadzam,ale że to wolny kraj wiec mozesz myslec jak chcesz. Ale nie ludzie zawsze dązą do tego by mieć racje,aby moje bylo na wierzchu:) No Twoja sprawa. Ja Ci naprawde nie karze w wierzyc w Boga, Anioła Stroza i to o czym pisalam wyzej,ale o troche tolerancji dla innych poglądów.

Gość gloria _
Wiesz ja stosunkowo niedawno tak naprawde zaczelam sie modlic i uwierz mi nie otrzymywalam tego co chcialam w czasie ,gdy sie nie modliłam.

Gość lpmnb
Madralo to też właśnie dla tego nie chodzę do kościoła ,sam sobie udzieliles odpowoedzi ,umiar , rozsądek Dla mnie wiara tego nie wyklucza .