Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flair

Mam dylemat i zależy mi na mądrych radach.

Polecane posty

Gość flair
Pipko dopiero jak go zostawisz odetchniesz z ulgą to poczujesz sie silna dasz rade. On teraz Cie tłamsi, dusi i czujesz sie bezradna zdana na jego łaskę. Nie bedziesz zalowala, mozesz doswiadczyc czegos nowego, poznać wiele wartosciowych ludzi w miejscu ktore bedzie dla Ciebie przyjazne, w chwili obecnej jestes jak w wiezieniu, prawda? - tak też uważam! Bo jestem za młoda na więzienie i nic nie zrobiłam. Wręcz przeciwnie, nauczyłam się dla niego gotować, pracowałam nad sylwetką, uczyłam się jego języka, trochę mi to nie wychodzi, ale poza tym sprzątałam 5 razy w tygodniu! Mam sińce na kolanach, wyremontowaliśmy razem mieszkanie, zeby było bardziej przytulne, popierałam jego głupie decyzje i nie śmiałam się z tego w co wierzy! A on ?

Gość miałam bardzo podobnie autorko
skoro piszesz na forum o swoich problemach, tzn że naprawdę jesteś zdesperowana ;) radziłabym Ci go zostawić, bo jeżeli mówiłaś mu o tym co Cię boli już niejednokrotnie, a on nic nie zmienił, to znaczy że nie zależy mu tak naprawdę na Tobie. ja odeszłam i czuję się z tym dobrze. może nie jest łatwo, bo teraz mam ciężką sytuację z innej strony, ale nie żałuję swojej decyzji. pogoń dupka i zacznij żyć :)

Gość flair
Dziewczyny, dziękuję serdecznie za cenne rady, oczywiście zrobię tak jak będę jutro uważała za najlepsze. Napewno spakuję kilka rzeczy, bo wszystkiego zabrać nie zabiorę i potem usiądę, zapalę papierosa ( a właśnie dobrze szło mi rzucanie) zakryję twarz w dłoniach i będę krzyczała do siebie : CO MAM KURWA ZROBIĆ Z TYMI WALIZKAMI?! A tymczasem sobie tutaj powyrzucam to co mnie boli, nie musiscie odpisywac

Gość marabka
szanse mozna dac, ale odejsc musi, a jak mu bedzie zalezalo to zrobi wszystko zeby z Toba byc. Jednak z autopsji wiem ze lepiej odejsc na zawsze. Mam dwie kolezanki , ktore tak samo naiwnie wierzyly ze tym razem on sie zmieni ze bedzie dobrze a po miesiacu dostawaly znowu lansko mimo ze on na kolanach blagal plakal, obiecywal zlote gory. Tlumaczylam kolezankom ze tez bylam glupia i sie meczylam( moj maz mnie nie bil na szczescie) dawalam szanse....one przyznmawaly racje ale ulegaly swoim facetom, gluptaski...a mogly sobie zaoszczedzic wiele cierpienia.... NIE MA OSTATNIEJ SZANSY! -takich ostatnich szans moze byc setki! jak raz wypowiesz te slowa to pozniej replay:)-to jak przeklenstwo:)

Gość flair
pisałam, że jestem desperatką.

Gość flair
On mnie nie bije! Chyba właśnie zauważyłam światełko w tunelu. haha Popieprzona desperatka ze mnieQ

Gość marabka
:) :)

Gość marabka
Na szczescie ale psychicznie sie zneca, to jest jeszcze gorsze:) nie docenia Cie i poniza...nie ma swiatelka w tunelu...wydawalo sie Tobie:)

Gość flair
Więc tak. Rachunek. Wstanę jutro , a On będzie szykował się do pracy, zaspana w pidżamce będę mu mówiła, ze odchodzę, nie weźmie tego na poważnie. Nie zostawię listu. Pojedę na następne, dwie jałowe rozmowy, huj wie po co, wreszcie spotkam się z K. której wszystko opowiem przy kawie, Ona poprze moją decyzję , wręcz będzie mnie zachęcać żebym odeszła a kiedy usłyszy, że chcę wracać do domu, sprzeciwi się i powie, żebym z nią zamieszkała. Ja głupia bd myślała, ale się zgodzę. I nie wyobrażam sobie dalszego scenariusza, Ona sama jest desperatką, ma podobna sytuacje, ale mieszka sama i teraz dwie desperatki w małej kawalerce?? Pozabijamy się tam z czasem. A jeśli wrócę do domu, perspektywa totalnego bezrobocia walnie mnie mocnow twarz, mama kobieta, która przez całe życie uważa, że ma 20 lat nie zauważy rozterek córki, będę miała 0 psychicznego wsparcia, nie będę miała nawet zapewnionej tam higieny psychicznej, bo moja nastoletnia siostra, kolejna palantka, znalazła jeszcze większego palanta i jest w nim ciąży. I to powiewa tutaj już taką patologią, że nie wiem....

Gość flair
I do tego przejmuję się nie sowimi problemami! KURWA MAĆ, wszystko na raz. DO domu też nie wrócę. Pojadę do ojca, do Żagania, zajebistego bogatego tatusia, który widział mnie 2 razy w życiu na oczy i mu powiem, jak bardzo jestem nieszczęśliwa. No i jak tutaj w takim życiu nie klnąć!!!!!

Gość flair
I wszedł ten palant do pokoju i patrzył się oczami Bambi. Wyjeżdżam jutro, nie wiem dokąd, nie wiem gdzie, bez gorsza przy duszy, do mamy nie zadzownię bo jestem zbyt dumna, to mnie keidyś zgubi i ja to wiem..... ZACZNĘ ŻYCIE OD NOWA

Gość flair
no już mi lepiej :)

Gość flair
wcale nie jest mi lepiej

Gość flair
Nie! L. wie o mnie wszystko i ten bogaty dupek ma w końcu władzę nad kimś w tym swoim życiu.

Gość marabka
Masz racje jedz do ojca:) dume trzeba w takich sytuacjach schowac ...trzeba umiec przyznac sie do porazki a jednoczesnie pokazac ze sobie poradzisz z tym :)

Gość flair
zmęczyłam się już. Idę spać. A jutro wstanę przeczytam to i będę zżałowała historii o rodzinie. ALe coz kto ma idealna rodzine i siedzi na kafeterii reka w gore .. Watpie;p

Gość kfkjkdjfh
weź idz lepiej do psychologa!

Gość kfkjkdjfh
zachowujesz sie , jakbys miala poczatki schizofrenii

Gość marabka
Przestan, czym sie martwisz. Fajnie ze jestes szczera i otwarta i piszesz wprost:) Dobrej nocy i koniecznie napisz jutro:)pa

Gość flair
zachowujesz sie , jakbys miala poczatki schizofrenii - A wiesz co to w ogóle za choroba, czy wydaje Ci się że fajnie brzmi w mojej sytuacji ? Palancie jeden.

Gość flair
kfkjkdjfh - a Ty się zgłoś do kardiologa, żeby Ci serce wymienili, albo je jakoś rozruszali, bo pomimo, że Cię nie znam, potrafię zrozumieć ludzkie problemy i nie naśmiewam się z nich hipokryto!

Gość dodam jeszcze
Flair, sytuacja moze i nie jest ciekawa, ale pomysl powaznie nad wyprowadzeniem sie do K.

Gość kfkjkdjfh
a czy ja się naśmiewam? w którym miejscu? zauwaz, ze ani razu cie nie obrazilam. czemu mam byc hipokrytką? ja dobrze wiem, czym jest schizofrenia ( nie żeby mnie dotyczyła) "Idz do kardiologa"- dziekuje, niebawem mam wizyte kontrolna, akurat jestem chora :D

Gość flair
kfkjkdjfh - żażartowałabym, ale z sercem to nie przelewki, więc sobie odpuszczę, bo znam granice. Zyczę zdrowia hipokrytko I żeby było jasne, dziś miałam tak zły koniec dnia, do tego nikomu zaufanemu nie mogłam tego opowiedzieć, postanowiłam zrobić to anonimowo i nie wiedziałam jak oczyszczające będzie wystukiwanie na klawiaturze swoich emocji, rozpędziłam się, widać na sercu ostatnio dużo mi się zebrało i fajnie jest czasem pobluzgać na nieznajomych :D

Gość do osoby wyżej
to lepiej sobie poczytaj , czym jest hipokryzja, durna babo.