Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza1508

Kraków, pierwsza ciąża-przygotowania do porodu i takie tam

Polecane posty

a ja wróciłam z wojaży ;) kilka spraw na mieście do załatwienia :) Inka ale słodka :) mmmm :) Angel ja na razie się wstrzymuje z zakupami, właśnie przyszły mi spodnie z all są idealne :) w sumie na spodniach zaoszczędziłam już ponad 150 zł

oo to super :) ja patrze po kolei jak lecą :) W sumie fajny zestaw znalazłam poscieli z prześcieradłami i z ręcznikiem kąpielowym czekam czy aktyualne boi cena smieszna:) No i butelki aventu po 10 zł znalazłam ii wszystko z Krakowa :D

po dyche ? to chyba używane ? ręcznik też muszę kupić i w sumie najtańszy widziałam w smyku po 28 ale nie wiem czy jest jeszcze ta promocja :(

no na pewno używany ale ile ten maluch pochodzi w takim rozmiarze :) ja mam większość ciuchów uzywanych :)

no :) to super :) Ja od listopada (końca) biorę się za porządne zakupy, Angel któraś z dziewczyn była tak dobra i zrobiła Ci listę a to była lista do szpitala czy ogólna ?

wrzuce na meila, wiadomo, że lista jest taka ogólna każdy pewnie znajdzie cos co mu jest mniej lub bardziej potrzebne

Inka super sesja :):) Obejrzalam liste :) moze wam sie uwagi przydadza jak nie to trudno :D:D:D Mysle ze jeden recznik to malo :) warto wziasc jeden duzy drugi mniejszy :) Jak ktoras z was ma miec cc warto zaoparzec sie w sucharki , bo pierwszy posilek je sie chyba 24 h po cc jak i nie dluzej juz nie pamietam, ale ja chyba cala jedna dobe bylam na sucharkach. mineralan to rozumiem ze to jakas woda mineralna ?:) ja od poczatku do mm podaje wode z kranu przegotowana :) do pupy polecam alantan u nas sie super sprawdzil a puder jeszcze stoi nieotwarty :):) wode morska mozna zastapic sola fizjologiczna jest o wiele wiele tansza :) na tamtun rose tez by bylo mi szkoda kasy :) ja kupilam szare mydlo w plynie bo higieniczniej :)

oki juz sobie pozmieniam :) mysmy ta liste tak ogólnie robiły, ja akurat tantum rosa tez zamieniam na jelenia :D a sól fizjologiczna jest tylko w tych jednorazowych ampułkach czy większą mozna kupic ?

pozmieniałam sobie :D krakuska a te wkładki laktacyjne to ile takich opakowań po 60 szt kupic ? I czy firma ma znaczenie :)

sol jest w pojedynczych ampulkach ale chyba 5 takich ampulek kosztuje 1,5 zl a u nas idzie tego naprawde sporo :) Kurde wkladki laktacyjne ja mialam chyba babyone firmy bo one maja w srodku taki zel i mleko wtedy ladnie sie tego trzyma i sa bardziej higieniczne :) zalezy czy bedziesz karmic piersia czy nie, do szpitala to mysle ze tak ze 20 szt ci starczy a ogolnie podczas karmienia idzie tego hoho i troche http://allegro.pl/babyono-wkladki-laktacyjne-50-10sztuk-megapaka-i2614084020.html takie mialam :)

Angel ja bym kupila na poczatek 2 opakowania i potem sama stwierdzisz ile ci tego idzie i ile jeszcze potrzebujesz opakowan.

Ten kombinezon mis co Angel pokazała jest niebieski czy biały? Bo mi się coś w oczach mieni i pewna nie jestem a bardzo ładny i mi by akurat taki mały pasował :)

a mi sie wydawało ze niebieskie hehe . Inka to bierz jak chcesz :) duzo fajnych rzeczy dzis znalazłam tylko nie wiem co byście chciały :d Kupiłam za 20 zł pościel i prześcieradła :D

zawsze można napisać .. ale jak dobrze pamietam one sa biale a maja takie blekitne wykonczenie i sa po 80 zeta w h&m

angel ja o pudrze do pupy na pewno nie pisałam,bo nawet nie kupilam ani o tantum rosa, bo tez uwazam jak krakuska,ze lepszy bialy jelen.Co do recznika mi w zupelnosci wystarczyl jeden no chyba ze ktos ma zamiar myc w szpitalu wlosy.Nakladki na sedes mialam i sie przydaly ile tam syfu na tych deskach jest to nie bede pisac.Tanie sa wiec jak kto uwaza a co do podawania wody z kranu dla dziecka to sie nie zgodze :)

Inezz uzywasz do mm wody mineralnej ? ja od poczatku uzywam normalnej przegotowanej :) ja nakladek nie mialam, papierem sobie obkladalam :) ale mysle ze nakladki to dobry pomysl bo syf tam niemilosierny :)