Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grdgdgdsg

Grube brzydkie babiszony szykanują atrakcyjne piekne dziewczyny

Polecane posty

Gość a ja znam jedna bardzo ładna
i jest prózna , uwaza sie za cos lepszego . uwielbia zbierac komplementy , czesto bywa w towarzystwie jakis bogatych i podtsarzałych facetów co jest podejrzane jak dla mnie , a jak ktoś skomplementuje jej koleżanke to juz widac ,ze jej to nie pasuje

Gość zakochany skrycie
Zgadzam się z autorem prosty przykład : wszystkie pasztety z kafe dokuczaja PRZESLICZNEJ. JENNIFER .

Gość grdgdgdsg
a ja znam jedna--> a moze ona wcale nie uwaza sie za ładną? moze mysli ze jest nieatrakcyjna i zachowuje sie tak jak te agresywne nieatrakcyjne? czasem tak jest ze ktos kto wg, nas jest ładny dla wiekszosci nie jest

Gość juhu
tu nie ma co pierdolić ,fakty sa takie ,ze pasztety sa wredne ,złośliwe i powinny być izolowane na bezludnej wyspie

jest ładna bo nawet jak z nia byłam na jednej imprezie to kazdy sie mnie pytał kto to jest i generalnie ludzie nia byli zachwyceni i jeszcze słyszalam od ludzi ,ze sie nie nie moga na nia ,, napatrzec" i było pare takich sytuacji

i ona chyba dobrze wie ze jest ładna ,ale ona zawsze chce byc ta numer 1

Gość taka jedna   dawniej   gru
Dnia 17.05.2012 o 14:01, Gość juhu napisał:

niestety ,ale przewaznie brzydkie dziewczyny mają brzydki charakter

Nie zgodzę się z  tobą.    Często właśnie    te szczuplutkie  dziewczyny   do gryzają dziewczynom   grubszym.   Np  w  szkołach    sama     się z  tym spotkałam  nie raz . Mając 14 lat  ważylam   dużo  naprawdę    bo 105 kg  ale   tego po mnie zbytnio nie  było widać   .         Dziewczyny  i chłopcy  strasznie mi dogryzali  w  szkole.   Byłam  wyzywana     od  mamutów , słoni, ścian, grubasów, grubej  berty.   Miałam  nadciśnienie  ,  guzek  na  tarczycy słabą  samo ocenę.  Oczywiście  są   osoby grube   co  także dogryzają   ale  często      jest to spowodowane     tym że  po prostu   chcą    pokazać   tym  szczupłym  że     to nie  jest wcale przyjemne  . Teraz  mam  23 lata     i nie jestem gruba    ponieważ   mój guzek    miał duży wpływ  na  to jaka  jestem   ale  miałam  także dietę   i čwiczenia. Mam   figurę    klepsydry  ładny spory  biust    i  spory tyłek  który   jest jędrny.  Mam także ł dna   talię   która  jest widoczna. A z  buzi jestem  ładna.   Jeśli dziewczyna chce  się zmienić   to się zmieni i nie będzie  gruba.   Dodam jeszcze że mam   chłopaka    który jest    uroczy  i  kochany  . A  kiedyś w klasie 5-6 mnie wyzywał    i dokuczał  mi z  kolegami.   Był bardzo zdziwiony     gdy  przypomniał  sobie że  kiedyś    mi strasznie  dokuczał. 

Nie   rozumiem  też   czemu   napisałeś   że  brzydkie   odrazu?   Są   i śliczne dziewczyny   co mają   kształty  są wyższe   i   wcale  aż   tak bardzo  po nich    nie  widać  że  są   grube.   Hmm...  Taka sytuacja    spodobała   ci się  dziewczyna  troszkę  większa       ale  naprawdę  śliczna.   Zaczynacie z  sobą  chodzić   i  nagle  na  jakiś badaniach   jej  zauważasz  jej  wagę która  jest    taka że  powyżej 100 kg .   Zerwiesz z  nią? Pomimo iż      lubisz  ją z  charakteru  i nawet  ci się  podobała?     Czy może  raczej  postarasz się   jej pomóc  zbić  wagę?