Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka #

Facet bez prawka i auta to nieudacznik

Polecane posty

Gość Wiolka #

ja bym takiego nie chciała 🖐️

ja tak nie uwazam, ale fakt facet za keirownicą jest cholernie męski i pociagający ;)

Gość fsfs
Kobieta bez prawka i auta to nieudaczniczka

Gość Wiolka #
ja mam prawko i auto ale nie uważam, ze posiadanie ww. przez kobietę świadczy o jej nieudacznictwie. natomiast facet musi to mieć obowiązkowo.

Gość proekozielona
a ja tak nie uwazam ok, prawko moglby miec ale auto, skoro mieszka przy metrze, wszedzie dojedzie? po co mu? na dodatek jesli jest jeszcze singlem.

Gość sffsd
Możesz wyjaśnić dlaczego facet ma mieć obowiązkowo, a brak tego u kobiety to nie jest już nieudacznictwo? Bo to dosyć ciekawe i dziwne

Gość wakame
Coś Wam powiem. Mam prawko od ponad 10 lat, a w tym roku kupiłem sobie auto i nadal uważam, że jestem takim samym nieudacznikiem. Kupno samochodu niczego nie zmieniło w moim życiu i niczego nie zmieni.

Gość proekozielona
facert z autem kojarzy sie panienkom okolo 20 ze bedzie im tylek woził pod remize

Gość Wiolka #
proekozielona - to ja bym takiego tym bardziej nie chciała, ktory jeździ tylko metrem w te i z powrotem. nie dość że nieudacznik to jeszcze osoba bez zycia sffsd - noe jasne że facet jak nie chce miec to nie musi, przeciez nikt go nie zmusi ale w oczach wielu kobiet pozostanie jednak nieudacznikiem

Gość Wiolka #
proekozielona - fajne masz doswiadczenia z mlodosci , remiza i te sprawy ...

Gość Wiolka #
najmadrzejszy na swiecie - zmien nick

Gość Janusz055.
a jak ma auto a nie ma prawa jazdy to tez jest nieudacznikiem?

Gość proekozielona
tak tak Wiola uraziłam Ci czy coś? ;)

Gość Wiolka #
Janusz055. - to jest idiota, narażającym siebie i innych uczestników ruchu drogowego na niebezpieczeństwo nie mówiąc już o karze jaka go czeka gdy ktos go złapie

Gość belomelo
Jak kobieta nie ma seksownej figury i ładnych dużych piersi to w oczach faceta zawsze będzie tylko podróbką kobiety

Gość powiem i ja.....
dla mnie kobieta która ma takie zdanie o facetach jest pusta .....i zdania nie zmienię a przykładem może być znajomy mojej siostry facet jest cenionym prokuratorem w dużym mieście kasy jak lodu szczęśliwy w małżeństwie nigdy nie miał auta i nie zamierza mieć od niedawna auto ma jego żona które służy jej do jeżdżenia na zakupy

Gość Wiolka #
belomelo - możliwe, ale co to ma do mojego tematu?

Gość proekozielona
cyt. proekozielona - to ja bym takiego tym bardziej nie chciała, ktory jeździ tylko metrem w te i z powrotem. nie dość że nieudacznik to jeszcze osoba bez zycia gratuluje polotu i wyobraźni. metro dot, tego ze mozesz wszedzie szybko sie dostac bez stania w korku.

Gość siedze i podczytuje
kuzwa bylam z gosciem który nie mial prawka, a namawianie go to był jakiś żart, dawanie 100 szans, nie chcialam żeby jeżdził na co dzień, ale miał to prawko, w końcu na zakupy JA, w długą trasę JA (on sobie mogł piwko w tym czasie strzelic), na badania z dzieckiem JA, na imprezach nie piję oczywiście JA (mowie o takich wyjsciach ot do tesciow, nagle leja sie drinki i z samochodem mam problem JA, bo sie napije, wrocimy taksą ale to JA musze go odebrać, wyjezdzając na weekend to JA musze sie hamowac z nieprzecholowaniem z piciem np. w sobote, bo to JA bede prowadzic i musze być na chodzie a nie na kacu DO DUPY Z TAKIM CZYMŚ

Gość lubijego
Posiadanie auta i prawka działa tylko na puste dziewczyny, na wsi samochód jest potrzebny, bo byle jaka impreza albo dyskoteka jest poza miejscem zamieszkania, i taki koleś z tuningowanym autem to jest Ktos! Bo zawsze podwiezie do domu:) No ale później te wszystkie dziewczyny przeniosły się do miast, objęły stanowiska i dalej już wiecie co. W mieście prawko facetowi nie jest potrzebne:)

Gość belomelo
To co napisałem to taki sam schemat myslenia jak z tym samochodem.

Gość Wiolka #
"W mieście prawko facetowi nie jest potrzebne" tak to sobie tłumacz. prawko zawsze można zrobic i na pewno się przyda. ja od urodzenia jestem z miasta i nie wiem jak to wygląda u ciebie na wsi. możliwe że jest tak jak piszesz, tego nie wiem. ale wiem że większość kobiet patrzy na to czy facet ma prawo jazdy to świadczy tez o jego ambicji, o tym ze próbuje a nie z góry zakłada że sie nie nadaje.

Gość Wiolka #
siedze i podczytuje - ja też jestem kierowcą i nie wyobrażam sobie żeby być szoferem jakiegoś faceta, jeszcze nachlanego jak świnia

Gość powiem i ja.....
ale czy Ty nie potrafisz zrozumieć że są faceci dla których prawko czy też nabycie samochodu nie jest szczytem marzeń .....

Gość siedze i podczytuje
ja nie uważam ze facet bez prawka jest nieudacznikiem, ale to jest rzecz, która się przydaje w życiu! w codziennym funkcjonowaniu! NIe przeszkadzało mi to, że sam nie chce mieć samochodu, jeśli mu wygodniej i szybciej niech chodzi na piechotę, jeżdzi autobusem do pracy, ale po robocie to już się przyzwyczaił, że jak jedzie to autem. Teraz jak mnie nie ma, to z kim robi zakupy? Z rodzicami! A gosciu już minal 30stke :D

Gość Wiolka #
powiem i ja..... - dla mnie też nie jest szczytem marzeń, zresztą nigdzie tak nie napisałam, wiec o co ci chodzi? prawko to kazdy powinien mieć, a jak nie ma to jest dla mnie nieudacznikiem , bo nawet nie spróbował

Gość Wiolka #
"Teraz jak mnie nie ma, to z kim robi zakupy? Z rodzicami! A gosciu już minal 30stke" trochę to żałosne, ale jego sprawa, jak nie chce być samodzielny