Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka #

Facet bez prawka i auta to nieudacznik

Polecane posty

Gość Wiolka #
dodam jeszcze wy kmioty kafeteryjne, że prawdziwy facet powinien miec minimum 1,86 cm wzrostu i zarabiać nie mniej jak 4 tys. netto. Jeśli tego nie spełnia to jest totalnym żałosnym nieudacznikiem

Gość siedze i podczytuje
dokładnie, mi przeszkadzało tylko w życiu takim na codzień, ot chociażby chciałam, żeby to on zawiózł mnie na porodówkę, a nie jego rodzina czy taksa, tak samo odebrał, żeby sam mógł pojechać na zakupy (musieliśmy zakupy robić z małym), a mogłabym w tym czasie w domu coś zrobić... Wkurzające też były komentarze jak pojechaliśmy np. do tesciów: X napijesz się drinka, bo Y nie może, samochodem przyjechaliście? NIe pomagały ani miłe prośby, ani groźby, jemu nie potrzebne. Ale może nam potrzebne?

Gość Wiolka #
już nie wspominając o własnościowym mieszkaniu, bo przecież to oczywiste

Gość kabaczek rosołów
A mnie to wali mieszkam w centrum. Wszędzie mam blisko, nie potrzebuje auta to i nie robię prawka. Rozśmieszają mnie dupy co wymagają prawka bo one nigdzie pieszo nie pójdą bo nie wypada... Facet ma je wozić i koniec buahaha pozdro...

Gość Wiolka #
najmądrzejszy na świecie. Zmień nick koniecznie i nie schlebiaj sobie nieudaczniku ?

15:12, 15:15, 15:19 to były moje podszywy, ale nie takie głupie ;) siedze i podczytuje - wierzę Ci ze się wkurzałaś, bo w końcu wszystko było na Twojej głowie, ja bym tak nie mogła... jeszcze to z tą porodówką... straszne... ja na razie zmykam, ale pózniej coś napiszę

Gość tamtaram
"już nie wspominając o własnościowym mieszkaniu, bo przecież to oczywiste" stac cie aby placic kredyt przez 30 lat bez gwarancji stalej pracy?

Gość no ciekawe
najmadrzejszy... ja nie chlopak rzucil, tylko nikt normalny nie zainteresowal sie taka osoba o postawie roztrzeniowej I narzucajacej swoja wole jak inni powinni zyc. Juz pomijajac plytkie I mialkie myslenie, wylewajaca sie frustracja. I mylne pojecie o ''nieudacznictwie'' :d

Po primo to jest prowo jak nic;) Po secundo jest grupa kobiet, ktora mysli w ten sposob, ale jest to niewielka grupa. I po tertio: jest tez grupa kobiet jak "Wiolka", ktora z jakichs powodow nie lubi facetow, bo na przyklad ja ktos rzucil, odrzucil, wydymal i wylewa swoje frustracje obrazajac wszystkich na prawo i lewo:)

Facet z samochodem to łatwiej mu zdradzać żonę. Zawsze szybko można podjechać do kochanki na szybki seks, a powie że był w sklepie a tam długa kolejka byla :D

Albo wraca z pracy samochodem, spotka tirówki, szybki seks i do żonki na obiadek :)

Gość taką jak
Wiolka to nic tylko wydymać i kop w dupe. To sie do życia nie nadaje

do wiolka# nie rozumiem cie...ja odnosze wrazenie ze ty chyba sama jestes nieudaczniczka skoro tak mowisz ze facet bez prawka i auta to nieudacznik..ja sama mam prawko i auto ale dla mnie to nie ma znaczenia..ja mam kolege ktory ma prawko,oczywiscie i auto,pracuje,ma dziewczyne,dobrze mu sie uklada...i co???dla mnie to jest smieszne jaki ty temat zadalas..