Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedenfacet112112

Pytanie o badanie HIV

Polecane posty

Spotykam się z pewną kobietą wiem że ona brała kiedyś narkotyki i miała kilku partnerów, chcemy iść do łóżka ale jej przeszłość trochę mnie niepokoi ja jestem z tych porządnych nigdy przypadkowego sexu nie było a moje poprzednie miłości to dziewice i również porządne kobiety, chciałbym ją wysłać zanim dojdzie do spraw łóżkowych na badania HIV u mnie w mieście to koszt 35 zł (HIV Ag/Ab (Combo)) tylko jak jej to powiedzieć żeby się nie obraziła zraziła, mogę sobie z nią badanie zrobić ale ja mam pewność że jestem czysty...

Gość gigi spoko
Nie no mozesz zaproponować, że pójdziecie RAZEM i ty i ona. Nie możesz miec 100 % pewności, że nie zdradziła cie eks...

No myślę żeby razem iść... tylko jak jej to powiedzieć, reakcja może być różna, mnie osobiście by to nie ruszyło jak by mi to partnerka zaproponowała i bym się zgodził, dodam że ona ma już dziecko i na razie jest to luźny związek (imprezy wspólni znajomi itd.)

Gość asfghjh
A dziecko zdrowe?

Gość normalnie jej to powiedz
jak nam jak sie obrazi to krzyz na droge idiotce

Tak w pełni zdrowe ale ona zaczęła szaleć po rozstaniu z poprzednim partnerem (pobił ją dotkliwie była w szpitalu w ciężkim stanie...) i wtedy się załamała no i wyszło jak wyszło że wpadła w złe towarzystwo.

Tylko i wyłącznie wspólnie. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w większości dużych miast są miejsca gdzie te badania wykonuje się bezpłatnie.

Gość ZdegenerowanaMaupa
Oddajcie krew w Stacji Krwiodawstwa - wszystkie badania z a darmo, także na WZW. ;

ZdegenerowanaMaupa ja bym się chyba przekręcił jak mi trochę krwi pobiorą to po około 5 minutach do pobrania mi się robi słabo i czarno przed oczami :/