Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Kobiety !!! Nie chodzcie w upał w bluzkach na ramiączka !!!!!!

Polecane posty

Bo wali od was potem jak od swini. poza tym, te cyce na wierzchu, te staniki, i jeszcze taka spocona suka wchodzi do tramwaju . żygać sie chce. czasem mam ochote zlapac jedna czy druga za te cyce w staniku i zap[ytać czy czuje jak ali od niej potem na ulicy czy w atobusie !!! powinien byc taki nakaz ubioru jak w karajach muzułmańskich. a nie odslanaiaja wszystko cuchnace potem !!!!!

Hmm.. Przeciez to normalne, ze czlowiek sie poci. Kobiety moga myslec o nas w ten sam sposob co ty.

Gość a co jeśli się
któraś nie poci? To wtedy może? :P Poważnie pytam ;)

ty zawsze pięknie pachniesz? zazwyczaj wali właśnie od facetów a jak ci sie nie podoba to sie nie patrz i kup se auto jeśli cie stać - nikt na silę do autobusu ciuę nie ciągnie !!!

autem jezdzena codzień ale jak na ulice sie wyjdzie to od razu czuć ten pot od kobiet w bluzkach na ramiczka, a nie bede niewychodzil z domu, tylko dlatego,żepolskie dziewczyny sobie ubzduraly chodzenie w bluzkach na ramiaczka !!! bierzcie przyklad ze starych bab . sweterek i dopiero wychodzcie. bo za te gole ramiona i cyce na wierzchu dostałybyście kulke z automatu np w maroko czy w Turcji. a ja sie yniesc tam nie moge bo tu prowadze firmę !!! jak mi taka przelezie jedna druga dziesiata to pozniej sie nie moge skupic na rozmowie z kontrahentem !!!!

Gość a moim zdaniem blond
Kolejny pustak. idz stad, przegrancu, a nie debilne prowokacje zakladasz :D Won 🖐️

Gość a moim zdaniem blond
Od muzulkanskich kobiet w szmatach wali najbardziej. Nigdy nie byles na wakacjach w kraju muzulmanskim, ze takie glupoty piszesz? Wali na 100m od takiej.

Gość hahahahahaha..
tej no niezły jesteś. ktoś w upale założył by swetr to dopiero by od niego waliło, a jak ma sie bluzke na ramiączkach to przynajmniej przewiew jest :d:d

nie żryjcie tyle w mc donaldach bo te wasze obwisłe cyce to obrzydzenie a nie seksapil i Myjcie sie. i nie jestem pedalem

Gość hahahahahaha..
jedyna za czym jestem to za tym, aby chowaly cycki bo nie kazdy lubi ogladac wielkie klejace sie rowy!

szanowny jackuuu - masz jakiś kompleks moze? Czy o co właściwie chodzi? mimo wszystko zgadzam się z postem powyżej, że to prowokacja. Swoją drogą masz małe opóźnienie, bo upałów ostatnio nie ma i wątpię, żeby znalazła się jakaś odważna i w taką pogodę wyszła w bluzce na ramiączka. Ponadto albo jeździsz tym tramwajem albo nie - zdecyduj się, bo sam sobie zaprzeczasz. A na koniec... jeżeli ty w największe upały zakładasz sweterek niczym starszy dziadek, to podziwiam i gratuluje... :classic_cool:

i cuchnące zapomnialas dodać. ale jak to żre rozumiesz w fast foodach i kebabach to nic dziwnego,że w sklepach z bielizna rozmiaru nie starcza. to zarcie nafaszerowane hormonami przecież

ja ramion nigdy nie odlsaniam nosze rozne t-shirty. w tramwaju jezdze jak sa korki. takto samochodem. ale w korkach nie lepiej jak roznegliżowane paniusie łaza np na przejsciu.

No cóż... wiem, że w fast foodach jedzenie ma mnóstwo kalorii, ale że i hormonów... to nie wiedziałam. Ileż to ciekawych i zaskakujących rzeczy człowiek może się dowiedzieć na kafeterii... Poza tym... jeśli jedziesz autem i na przejściu dla pieszych przechodzą sobie takie roznegliżowane panie, to nie wiem, jak bardzo musiałoby od nich walić, byś poczuł to w samochodzie... Troszkę za bardzo koloryzujesz :P

i czesto maja włosy pod pachami jak np po coś siegaja w markecie, obrzydlistwo :(

OBLEŚNIE WYGLĄDACIE W TYCH BLUZKACH Z GOŁYMI RAMIONAMI

Gość gdziejesteś?
ode mnie nigdy nie śmierdzi i od wiekszości kobiet też...gdzie ty chodzisz??!!

Gość brak slow na tego pedala
Hmm Jacku jacku jacku.. brak slow. na ciebie nie odslaniasz ramion bo za pewne jestes taki brudny ze widac czarna rzepę wrecz na nich i pewnie wlosy pod pachami tak samo wystaja. Wiec inni maja racje skoro ci tak wali to znaczy ze ty musisz zaczac uzywac jakiegos srodka najlepiej domestosa zeby pozbyc sie tego smrodu. Od sterelizuj sie badz cos zrob z tym a nie gadasz na kobiety. A w roznych fast foodach sa kalorie ale niestety bez hormonow.. haha rozbawiales mnie tym.. tak apropos najwidaczniej ty muisz ciagle żreć te fast foodach i musisz byc tlusty bo od ciebie jebie my mamy pieknie piersi a ty masz cycki poniewaz za duzo fast foodów wpierdalasz.

Gość ajsajsbejbi
swiat sie wali:o przeciez jaceeek to kiedys sensownie tu pisal... a teraz... szok:o

sensownie ? po alkoholu prawda wychodzi z czlowieka buahaha

Gość masłomasłoma
ja tam jacka rozumiem,cycków wielkich nie mam ,szczupła jestem myyje sie ,uzywam antypespirantów a jednak w wielki upał czuje jak odemnie wali slonym potem,nie spod pach a z calego ciała fuj

Gość hehehehahaha
hahaha ale sie osmialam!!!

koleś , ogarnij się - a wy ogarnijcie kolesia.... autor ma ochotę złapać cycka , a nie ma szans i szlag go trafia , dlatego zaczął coś "węszyć" .... 💤 nie słuchajcie go kobiety - podkreślajcie siebie -tylko używajcie anty...

w wawie zimno dziś na szczescie ubrane chdziłyście jak trzeba hehe

Gość ech jaceeek
a w bluzkach z rękawem to sie nie pocą ? dopiero zionie :) co Ty masz jakiś awers do piersi ? Goni Cię we śnie sutek -gigant?