Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modeshiftalpha

Co może spowodowac brak okresu oprocz ciąży?

Polecane posty

Gość modeshiftalpha

od 8 dni spóxni mi się okres. nie uprawialam ostatnio seksu wiec wykluczam ciaze ale zastanawiam sie, co moze byc powodem braku miesieczki. w zeszlym miesiacu miala podobnie, okres spóźnial sie 6 dni, przed samą miesiaczka mialam 2-dniowe plamienie, potem "normalny" okres" a w tym misiiacu ...nic.troche boli mnie prawy jajnik. wykluczam: stres, spadek wagi ciala. wprost przeciwnie- przytyłam w ostatnim czasie (siedze w domu, sporo sie uczę i jem...) jesli nie dostane krwawienia to w przyszłym tyg ide do ginekologa. czy ktoras z Was wie co moze byc przyczyna takich objawow?

zmiana klimatu - jakis wyjazd no i choroba - w bardzo wielu chorobach jednym z symptomow sa problemy z okresem idz do ginekologa

Gość modeshiftalpha
Perwersja, dzieki za link. az mnie zemdliło ze strachu, nigfy nie mialam jakis schorzen ginekologicznych. wyguglowałam torbiel jajników, boshee, chyba to mam :-( od ok. 20dni przyjmuje leki przypisane przez lek. na alergię- czy to moze spowodowac zatrzymanie / opóxnienie okresu? (w zeszlym roku równiez je bralam ale mialam regularny okres). a co z podwyższonym cisnieniem? czy to moze miec wpływ?

Podwyższone ciśnienie raczej nie. Lek trudno powiedzieć, tym bardziej nie wiedząc jaki to lek. Spokojnie poczekaj jeszcze tydzień, jeśli miesiączka się nie pojawi wtedy idź do ginekologa.

Gość modeshiftalpha
biore TELFAST (FEXOFENADINI HYDROCHLORIDIUM). ile w sumie powinno sie czekac z wizyta u gina od momentu spóźnienia sie okresu? 1 czy 2 tyg?

Gość modeshiftalpha
Perwersja-Ty lekarz?