Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soloness

czy dużo chce za te rzeczy??

Polecane posty

hej, sprzedaje na allegro nowy gorset atmosphere, czy 34zł to dużo?? oczywiście posiada metki http://allegro.pl/top-gorset-atmosphere-nowy-z-metkami-40-l-m-38-i2344764646.html i zerknijcie jeszcze sprzedaje nowe czarne baleriny i różowe koturny, obie pary za 25zł? czy to dużo? laska mi zaproponowała 25 z przesyłką. kurde bez jaj nie sprzedam czegoś za półdarmo. co myślicie??

kurcze powiem Wam kiedyś sprzedawałam więcej na all i na szafie a teraz? każdy chce kupić markowe ciuchy najlepiej za 10zł. Ja za te buty zapłaciłam 25zł, jednak okazało sie, że mnie cisna i teraz nie mogę ich odsprzedać nawet jak dorzucam drugą parę. trzeba przyznać że wyszukiwanie normalnych, ładnych rzeczy wśród tylu szmat zajmuje całe godziny na allegro, więc nie dziwie sie, ze nie mam tylu odbiorców co kiedyś

Gość do soloness
ja skądś to znam :( były takie pindy u mnie co powygrywały za dosłowne grosze nowe markowe rzeczy :( jak zaczynałam , jeszcze bezczelne maile otrzymywałam i pojechały mi po kosztach przesyłki albo ,że towar niezgodny z opisem w ocenach a koperty bąbelkowe kupowałam już na własny koszt licząc przesyłki po 5-6 zł , są takie osoby i chyba się nic na to nie poradzi, nie wiem czy to konkurencja czy jakieś cwaniary ale to jest przykre.

Gość co z tego,że zaproponowała
głupia pinda i tyle :( gówniane baleriny kosztują nawet w takim pieprzonym ccc czy daichmanie 50-70zł , nie patrz na takie wieśniary bo z torbami dziewczyno pójdziesz, i nie gódź się na kupowanie poza aukcją bo tylko taka narobi ci problemów.ja kiedyś na taką pinde która miała być przejazdem czekałam tydzień od umówionej daty i jeszcze mi nieźle pojechała ,że ja śmiałam ją poganiać.ode mnie kiedys laska chciała wyłudzić szal balowy a inna chciała kupić jedwabne apaszki za 1zł bo twierdziła ,że to szmaty i nikt mi nie kupi badziewia i ,że to na pewno nie jedwab albo ,że będzie licytować a jak wygra to zapłaci pół ceny bo wg to tyle jest warte.nie dawaj się dziewczyno

Gość oh my life
Coraz trudniej sprzedac cos na Allegro, bo w sklepach tez wszystkiego pelno i na przecenach mozna kupic ciuchy za smieszne pieniadze. No i coraz wiecej ludzi ubiera sie w szmateksach za grosze. http://llovereligion.blogspot.com/

Gość m vk vrkv r
ceny w sam raz.

do oh my life z tym kupowaniem to już niemal wszędzie jest przerąbane. Ja chodze po lumpeksach, czasem uda sie zapolować na coś fajnego ale to trzeba przyjść w dniu dostawy, znowu jak przychodze w dniu dostawy to tam się niemal biją o te rzeczy. Czuje się niemal jak na egzaminie, jakaś taka zestresowana, czyste polowanie. W sklepach w moim mieście są rzeczy nawet niezłe ale ceny z kosmosu - tzn nie jest moze bardzo drogo ale przecież to nie markowe rzeczy a cenią się jak za markowe, wiadomo trzeba lokal opłacić itp a to są rzeczy takie same jak na targu, więc wole jechać do centrum handlowego do sieciówek i tam kupie coś normalnego, albo w lumpach

Gość A na szafie idzie lepiej? Bo s
sie zastanawiam czy nie odjesc z allegro. Ja mam gorset nowy Obsessive kupiony za 100-120 (nie pamietam), nie chce pojsc nawet za 40

Gość nie dużo na prawdę
ale allegro takie niestety jest , zawsze się znajda jakieś sępy co nawet za darmo będzie dla nich za drogo ;) są takie allegrowe pizdy coby jeszcze chciały żeby płacić szanownej pani za to ,że zdecydowała się "kupić" u ciebie :( skąd ja to znam , albo oszustki co wydzwaniały ,że paczka zaginęła i żądają zwrotu pieniędzy , jak mi jedna próbowała tak zrobić z monitorowana przesyłką(taki specjalny kod ma) skontaktowałam się z kurierem i dowiedziałam się ,że jednak paczka dotarła , zablokowałam pizdę i u mnie nic już nie kupi.trzymaj cenę ;) opuść najwyżej 2 do 5 zł jak już ale nie dawaj się chamskim sępiarom, szkoda ,że i gorset i baleriny nie mój rozmiar :(

powiem Ci, ze i na szafie i na all idzie podobnie, z tym, że na szafie nie ma opłat i jest mniej ciuchów więc łatwiej odbiorca do Ciebie dotrze. Ale mi ostatnio stosunkowo dobrze idzie na tablicy. pokaż link do gorsetu

Gość chyba odejdę z allegro
ja się zastanawiam nad innym portalem na poważnie bo allegro jest drogie jeśli sprzedajesz i za dużo tam cwaniaków

nooo porąbało ich z tymi cenami. nie dość że prowizja za wystawienie to jeszcze prowizja od sprzedaży. Kiedyś aukcja wyróżniona kosztowała 12zł teraz zrobili 17. chyba ich pogięło.

nooo porąbało ich z tymi cenami. nie dość że prowizja za wystawienie to jeszcze prowizja od sprzedaży. Kiedyś aukcja wyróżniona kosztowała 12zł teraz zrobili 17. chyba ich pogięło.

ano pogięło ich , ja z kolei mam dość cwaniaków "łowców aukcji " czy tam takich co używają aukcjonerów/snajperów

Gość zgadzam się z wami...;
mi też coraz gorzej sprzedaje się na allegro, ludzie biednieją to widać. a allegro też coraz więcej zdziera.... nie warte to wszytsko, wystawiasz aukcję robisz stronę, stoisz w kolejce na poczcie i masz z tego 5 zł.

ja jeszcze czasem na interesie z allegro traciłam , cóż :( najgorzej jak się właśnie coś nowego próbuje odsprzedać to nawet ciężko za połowę ceny sprzedać

Gość A na szafie idzie lepiej?
Nie wystawilam gorsetu na Allegro na razie, bo widze co sie dzieje i mi szkoda. Ale wpiszcie w wyszukiwarke (bo mi nie dziala copy - paste) model - Obsessive Caroline (mam 2) - Obsessive Agnes to sa takie raczej na Castle Party albo do sypialni, rozmiar o ile pamietam M i L bez stringow

Gość Mi sie ostatnio ludzie zaczeli
targowac i wymadrzac, ze strasznie duzo zarabiam na rzeczach ktore sprzedaje i powinnam opuscic. A strasznie duzo, bo to co sprzedaje, mam od 10-20zl, i za tyle sie sprzedaje, a powinnam wystawic od 5 (to nic, ze za 50-100 kupilam, a w sklepach jest za 100-500)

Gość olać cwaniaków jeszcze co
olać cwaniaków co szukają prezentów :P niby z jakiej racji mamy takim ciulom po kosztach odsprzedawać ? to niby nasz obowiązek? a może my o czymś nie wiemy i to nasza rodzina? można się zapytać jak taki mądraliński zadzwoni jaki ma login na allegro i... wycofać ofertę i wrzucić na czarna listę inne rady nie ma ;) niech szukają nadal frajerów , ja tam wolę stracić te kilka groszy za wystawienie niż jakiemuś chamowi buraczanemu zrobić prezent a potem...taki jeszcze potrafi byc na tyle bezczelny ,że obniży ci ocenę (gwiazdki) wystawi negatywa albo neutrala w najlepszym wypadku bo niby wysłałaś za późno albo towar jest delikatnie mówiąc trochę inny

powiedzcie mi za ile mam wystawić te buty? kupiłam w reserved za 179zł, założone były 2 razy. http://www.google.pl/imgres?q=reserved+balerinki+2010&start=145&um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=565&tbm=isch&tbnid=3LAdgd0Vh12aeM:&imgrefurl=http://kobietamag.pl/artykul/nowa-kolekcja-butow-z-reserved-na-sezon-wiosnalato-2010/&docid=uwxN6YO9kBjkQM&imgurl=http://kobietamag.pl/wp-content/uploads/2010/04/18_m5602-59x3.jpg&w=2007&h=1378&ei=I4K2T9TsIsLXsgbU4bTeBw&zoom=1&iact=rc&dur=285&sig=113978719563049337056&page=12&tbnh=158&tbnw=216&ndsp=13&ved=1t:429,r:6,s:145,i:134&tx=58&ty=35

Gość ciężko powiedzieć niestety
na allegro nie pójdą chyba za połowę , wiem jak się ludzie sępią :(

Gość dfdgfhg
a kto wam kazal kupowac byle goowno za jakies kosmiczne pieniadze? widocznie te ubrania są tyle warte, czyli wlasnie 10, gora 20 zl, a wy w sklepie placicie za metke i jestescie po prostu glupie

Gość do dfdgfhg
a co zazdrościsz głupia pindo ,że laska ma kasę i mogła kupic nowe? co w tym złego,że nie chce jakiejś cwaniarze oddać za darmo? głupia i na dodatek pojebana to jesteś ty :P nie pasuje temat to wypierdalaj zasrana laluniu w podskokach

ludzie by chcieli kupować na allo za 1 zł. wszystko i jeszcze wysyłkę za darmo, albo gołębiem pocztowym, masakra... niektórzy mają tupet... nie przejmuj się tym i za darmo nie sprzedawaj rzeczy

Gość Inwazja masz rację
nie przejmuj się soloness idiotkami tutaj , które pieprzą ,że to i tak szmaty nic nie warte ;) dlaczego przez takie skończone szmaciary miałabyś tracić ,sprzedając za bez cen nowe rzeczy?

Gość Inwazja masz rację
dfdgfhg a kto wam kazal kupowac byle goowno za jakies kosmiczne pieniadze? widocznie te ubrania są tyle warte, czyli wlasnie 10, gora 20 zl, a wy w sklepie placicie za metke i jestescie po prostu glupie taa ale 10-20 zł to są ceny w ciuchlandzie a nie nowych rzeczy idiotko