Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgddg

nie kupujcie rowerów za 100-200 zł !!! Możecie stracić zycie jak ja !!

Polecane posty

Gość fgdgddg

kiedys kupilam taki tani rower, marketowy za 200cos złotych jechalam sciezka w lesie ,dosyc szybko , na drodze mały dołek ,mysle sobie ze dam rade ,przeciez to nie plastik tylko metal i wiecie co ? przelecialam przez kierownice do przodu ,przednie kolo sie wykrzywilo i rower złamal na pol !! ,uderzylam glową o kamien ,zemdlałam ,obudzilam sie gdy przyjechala karetka, jakas kobieta z psem akurat tamtedy szla , wstrzasnienie mozgu i zlamana reka nie kupujcie takiego złomu!! nie warto

Gość i co z tym zrobiłaś
trzeba było podac market do sądu i zażądać wysokiego odszkodowania w USA to pewnie bys wywalczyła z mln USD A u nas ludzie jeszcze nie są swiadomi swoich praw i dlatego cwaniacy ich ciągle robią w konia

Gość Uroczy Roman
i co Twoją głową ?

Gość wtfak
autorko, proponuje przeczytać jeszcze raz tytuł twojej wiadomości i walnąć baranka, jak bys straciła życie, to by Cię tu nie było :P

Gość Lekarz ornitolog
ona pisze zza światów

Gość shjsjhs
to oczywiste że do takich tras tani rower się nie nadaje... co innego jeśli jeździsz takim po mieście...

Gość jaga baba jaga
ale miałaś pecha współczuję ale "Możecie stracić zycie jak ja !!" to tak spytam piszesz z zaświatów jako duch? jak tam jest? ;)

Gość fgdgddg
oj tam nie czepiajcie sie :) wiecie o co chodzi chyba

Gość kobieta z psem
tak dziecko drogie to ja cie uratowałam ,czy umyjesz mi okna w zamian?

Gość tyteku
jak tam jest po drugiej stronie mostu? Technika poszła i macie tam internet nawet bóg pozwala pisać wam na kafe:)

Gość Viki2222
hahaha masakra sam temat mnie rozsmieszyl ... Kto kupuje rowery za 200zl chyba totalny idiota-amator hahaa

Gość no jak to kto???????
Viki2222 - wiekszosc ludzi kupuje takie rowery w marketach i na bazarach

Ok, ale skoro przeleciałaś przez kierownicę, a koło się skrzywiło, to po prostu dołek jednak okazał się nie być tak małym, jak Ci się wydawało. Koło jest koło i nie ma znaczenia z czego jest i ile kosztowało, jak walniesz w zbyt wysoką przeszkodę (np. murek albo pień drzewa), to choćbyś miała rower za 4 tysiaki, to on Ci i tak magicznym sposobem nad tym nie przejedzie, tylko "stanie dęba" pozbywając się kierowcy. Jedyną "winą" roweru jest to, że rama pękła.

Gość Viki2222
no coz trzeba dobrac rower pod teren , ktory tym wypadku okazal sie byc ekstremalny hehee ... tak ludzie kupuja rowery po bazaach a pozniej sie dziwią .. glupota

Gość jtwmjgta
1000zl za rower to absolutne minimum

Gość albo te rowery po 500 zł
z amortyzatorami z przodu i tyłu plus hamulce tarczowe. to jest dopiero straszne. Kwestia czasu az to coś sie nie połamie. No chyba ze ktos uzywa roweru raz w roku wychodzac na pol godziny :classic_cool:

Gość Viki2222
no wychodzac raz w roku na pol godz to dopiero trzeba uwazac bo teren obcy niewiadomo gdzie mina.... Lepiej zakupic porzadny rower w sklepir rowerowym , przynajmniej dostaniesz na niego gwarancje xD