Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Gość ddcs
w pracy?

to może na odloty.pl ? tam sa faceci konkretni wiedzący co chcą i ile chca :P

Gość dissolved girl
Moja koleżanka znalazła na fotce (ok, to były zamierzchłe czasy...) więc nie neguj z góry ;)

Gość ddcs
bo to prawda, nie ma konkretnego miejsca, ale to fakt, ciezka sprawa, bo fakt, ze mozna spotkac go wszedzie jest dobry, bo daje duzo mozliwosci, a z drugiej strony jest zbyt rozlegly i brak konkretow, o sprawia, ze ciezej o rezultaty. ile masz lat, autorko?

Regres przeczytaj tytuł zanim sie wypowiesz " a czy myslisz że ten temat można traktowac powaznie? ;)

Gość GrubyBolo
W moim domu codziennie bywa taki facet. Jestem nim ja!

Regres - tak myślę " to źle myślisz :) no chyba że jestes czytelniczka Bravo Girl a piwo w sklepie będzies z mogła kupić dopiero za jakies 4 lata :D

Gość dissolved girl
Ja tylko mówię, że można wszędzie. Moja koleżanka znalazła w ten sposób, w sumie to był przypadek, nikt nikogo nie zaczepiał, inna nieco historia.

co do fotki - znam takie 2 przypadki: 1. facet poznał dziewcyzne na imprezie i znalazł na fotce, 4 lata razem, dziś sa małżeństwem 2. facet poderwał dziewczynę, z nią nei wyszło, ale przy okazji poznał jej siostrę, ślub w czerwcu :)

fajny: mądry inteligentny dżentelmen dla którego będę jedyną kobietą na świecie przystojny ciepły troskliwy samodzielny odpowiedzialny nie dający sobie wejść na głowę ambitny ciekawy świata z temperamentem facet z zasadami po studiach albo kończący studia mający plany na przyszłość mający aspiracje mający marzenia

dissolved Nie no ok, ale fotka kojarzy mi sie ze skarnym narcyzmem;) Wystawianie wlasnych fotek pod ocene;) Predzej juz jakies portale randkowe, najlepiej platne, bo do odsiewa zartownisiow itp. Bo jak juz ktos ma zaplacic pieniadze to sie jednak 2 razy zastanowi, a jak juz zaplaci, to sie przylozy, zeby sie jak najlepiej zaprezentowac itd itp. Chociaz real to jednak real.

Ok a co ty jestes w stanie zaoferowac? Bo widze lista wymagań jest imponująca

Musi mi się podobać fizycznie :) Wcale nei jestem pod tym względem bardzo krytyczna. Normalna sylwetka, włosy (najlepiej brunet lub szatyn, nie lubię łysych), uśmiech :) To trudno zdefiniować, po prostu musi wyglądac męsko i pociagajaco.

Gość a ja się wpisuję w profil
Tyle, że jestem chudy i mały ale mam ładną buzie, może być? :P