Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

najmądrzejszy "na portalu rnadkowym" "probowac do skutku, plus jak najwiecej bywac: puby, kluby, zapisz sie na jakies kursy, odwiedzaj jakies fora tematyczne, mozliwosci jest cala masa." siedizeć ileś lat na sympatii w nadizeji że sie znajdzie książę? - byłam 3 miesiace, gdyby był tam mój książe to bym go znalazła forum tematyczne odwiedam - kafe i źle to rokuje :D🖐️ kursy - nie mam czasu na kursy puby, kluby - coraz rzadziej chodzę, koleznki wolą ze swoim miśkiem spędzać wieczory, co jest zrozumiałe :)

"siedizeć ileś lat na sympatii w nadizeji że sie znajdzie książę? - byłam 3 miesiace, gdyby był tam mój książe to bym go znalazła" Jest kilka lepszych portali niz sympatia. "forum tematyczne odwiedam - kafe i źle to rokuje " Nie chodzilo mi akurat o kafe i dobrze o tym wiesz. "kursy - nie mam czasu na kursy" Skoro masz czas na kafe to i na kursy by sie znalazl. "puby, kluby - coraz rzadziej chodzę, koleznki wolą ze swoim miśkiem spędzać wieczory, co jest zrozumiałe " Reasumujac: nie chcesz nikogo znalezc. Stosujac te wszystkie rzeczy, ktore opisalem wyzej, kazda kobieta, ktora nie jest uposledzona fizycznie czy psychicznie oraz nie jest bardzo brzydka - predzej czy pozniej znajdzie sobie faceta.

Gość ona to ja:)
w bibliotece poszukaj albo w kościele:)

Gość ja znalazłam na sympatii
pragnął on związku, ale niestety po głebszym poznaniu ja z nim nie pragnęłam związku

Gość gjudscb
Ty jestes tepa czy tylko udajesz?

Gość fetgvvbh
I co tak napierdalasz te chujowe literowki?fiku kurva miku

No zalezy jak definiujemy powazny zwiazek. Mam 28 lat. Dla mnie zwiazek, ktory trwa dluzej niz rok i mieszka sie ze soba, jest powazny. Najdluzszy trwal 2 lata. Za wyjatkiem pierwszego, ktory byl takim dziecinnym zakochaniem i ktory i tak by sie rozpadl predzej czy pozniej, kazda z tych pozostalych 3 kobiet, gdyby nie pewne okolicznosci, mogla byc ta wlasciwa osoba.

Gość marlboro, ale nie pale
Tez chcialbym znac na to odpowiedz tylko ze chodzi mi raczej o kobiete. Ze tez fajnie babki nie rosna dookola...

Gość iuhft
na związek raczej żaden nie leci, to wam kobiety w glowie zwiazki aby ktoś wam zapewnil byt hahahhahah

Gość :O:O:O:O
gadasz jak fiku miku he

Ale kto tu mowi o obcej osobie? Ja nie mowie, zeby zamieszkac ze soba po tygodniu znajomosci. Ale te 7 miesiecy, no dobra niech bedzie i rok (w moim przypadku to po prostu wynikalo samo przez sie i wynikalo ze zwyklej wygody, skoro sie z kims pomieszkuje i tak, to pada decyzja - zamieszkajmy razem), to jest wystarczajacy czas, zeby sie oswoic z druga osoba. Przynajmniej ja tak mam.

Nie, zupelnie mnie nie zrouzumialas. Ty uwazasz, ze powazny zwiazek to unikanie siebie, a ja uwazam, ze zeby kogos poznac to trzeba z nim przebywac. Oraz powazny zwiazek to wspolne zycie i wspolne sprawy. Roznimy sie w okresie "poznawania sie". Dla ciebie to rok, dla mnie ok 6 miesiecy.

"co to za facet, co od razu wpuszcza kobiete do swojego zycia, traktuje jak partnerkę życia a po klotni sie rozchodza jakby nigdy nic, żałosny, który nie umei budowac zwiazku" Zgadzam sie, tu masz racje.