Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Gość a ja się wpisuję w profil
ej nie odpowiedziałaś mi :P. To jak, wymieniamy się fotkami? :P

Ok, może niejasno się wyraziłem. Posiadam te cechy o których wspomniałaś.

Dobiegam trzydziestki, uwielbiam podróże, odkrywać nowe smaki, trunki, zapachy, poznawać ludzi, dobrze się bawić, cieszyć się i radować. Mam bogate doświadczenie zawodowe z przeróżnych branż, zmieniałem kraje i miasta, lubię ludzi uczciwych, prawdomównych i szczerych, podobają mi się naturalne kobiety w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu :P

najpiekniejsza to, ze kanapowiec nie spelnia to wiem, chodzilo mi tylko o zewnetrzne zachowanie w tzw. codziennym zyciu. Wiadomo, ze w lozku musi wyjsc bestia. Cieszenie sie zyciem to tez oczywista oczywistosc.

Gość ddcs
pytanie lekko poza temat. czy 30-letni facet moze byc zinteresowany na powaznie dziewczyna 6 lat mlodsza, wchodzaca dopiero w prawdziwie zycie, konczaca studia, wiec niezarabiajaca na siebie, czy dla niego to jednak podlotek?

A w łóżku to nie kategoryzowałbym siebie, zależy jak leży :P czasami delikatnie, czasami nie. Generalnie jestem spontaniczny i z wyobraźnią o!

Gość ddcs
a ja chcialabym, oczywiscie na podstawie opisu, a to tez malo, kogos w tyie" a ja sie wpisuje sie w profil". pytanie o 30-latka zainteresowanego 24-latka oczywiscie nie bylo kierowane w zwiazku z Toba:), zeby nie bylo.

Pofarbowane uuuu minusujesz ;) Byle nie na różowo. Bardzo podobało mi się na Kaukazie, z chęcią tam wrócę, tak dziko i pięknie!

spytałem 20 minut temu autorki co może zaoferować swojemu wymarzonemu partnerowi ? Do tej chwili BŁOGA CISZA ... :P

"pytanie lekko poza temat. czy 30-letni facet moze byc zinteresowany na powaznie dziewczyna 6 lat mlodsza, wchodzaca dopiero w prawdziwie zycie, konczaca studia, wiec niezarabiajaca na siebie, czy dla niego to jednak podlotek?" moze byc zainteresowany, jesli nie jest dziecinna i ma jakis jasny cel w zyciu po tych studiach

Jestem otwarty i tolerancyjny, lubię po prostu ciekawych ludzi, a to czy masz 20 czy 30 lat nie ma żadnego znaczenia.

A jak ktoś jest dziecinny to nie może być interesujący? ;) Cecha jak cecha, jedna z wielu.

"A jak ktoś jest dziecinny to nie może być interesujący?" Nie napisalem, ze nie moze byc interesujaca. Ale rozmawiamy tu "powaznych zwiazkach". Oczywiscie pewnie sa faceci, ktorym dziecinnosc kobiety nie przeszkadza.

Regres "spytałem 20 minut temu autorki co może zaoferować swojemu wymarzonemu partnerowi ? Do tej chwili BŁOGA CISZA ..." Przepraszam za zlekceważenie cię, moim priorytetem było dopisanie fajnym facetom :D Mogę zaoferować ciepło, uśmiech, pomocną dłoń, miłe towarzystwo, inspirację :)

Gość ddcs
hah, ciezko po studiach miec janso okreslony cel. ja tkoego nie mam, nie mam pracy marzen, jestem otwarta n rozne zawody i wcale nie uwazam tego za blad. jak mam miec swoj ulubiony zawod, skoro tak naprawde nie probowalam takowych(prace dorywcze pominjam). to jak z wyborem studiow, wyobrazamy sobie, ze kierunek bedzie taki czy siaki, a pozniej nasze wyobrazenia spotykaja sie z rzcywistoscia i widzimy, jak duzo sobie ubzduralismy.

ddcs -> to przyjedź do mnie, albo jedź ze mną. Szukam teraz praktyk/pracy na Cyprze :P

Gość ddcs
ja tez szukam pracy, najlepiej by duzo zarobic:P, wiec za granica. dlaczego Cypr?