Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Gość migrena dupy
zauważyłem, że ta rozmowa zatacza coraz mniejsze kręgi...taka spirala wstępująca, ew lej wirowy...Niedługo ograniczy się to do dwóch zdań:D

Gość Zuzanna Amelia & 19
Dla mnie Wy rozmawiacie troche na dwa rozne tematy albo moze mowicie dwoma roznymi jezykami. Dlatego nie mozecie dojsc do porozumienia.

Gość migrena dupy
No i o czym to świadczy wg Ciebie?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Najmadrzejszy - popraw mnie jesli sie myle: Ta "porazka" to byla druga na liscie, ta ktorej Ty sam zaproponowales mieszkanie razem ?

jakby to powiedzieć.... najpiękniejsza, sądzisz, że jest tak,że poznasz faceta ...spojrzycie na siebie, błyśnie piorun, zakochacie się w sobie i od razu podejmiecie z tak zwanego marszu decyzję o zamieszkaniu /wraz z dodatkami typu ślub, obrączki ......./ i..... będziecie żyli razem długo i szczęśliwie? :)

Gość migrena dupy
wg mnie o niczym. Sam ten fakt bez połączenia z innymi danymi nie może powiedzieć nic o stosunkach jakie panowały między Tobą a partnerkami

22:02 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Masz 28 lat a zachowujesz sie jak dzieciak, zamieszkujac od razu z dziewczyną No proszę Cię... najpiękniejsza :D Ty masz nadzieję, że spotkasz normalnego, zdrowego na umyśle faceta, który mając ok. 28 lat nie będzie miał za sobą epizodu pomieszkiwania z jaką kobietą ? :D:D:D::D:Dojacieeee... gdzie Ty żyjesz kobieto?:)

Gość Zuzanna Amelia &19
najmadrzejszy - tak w skrocie : dlaczego "Porazka" byla porazka?

migrena dupy Napisalem to w kontekscie tego, ze najpiekniejsza zarzucila mi, ze zmieniam dziewczyne co roku. A ja odpisalem, ze w ciagu 11 lat mialem 4 dziewczyny, z czego jedna w czasach szkolnych. Wiec chyba nie co roku.

Gość migrena dupy
...luzuj;) I am on your side:)

Pewna moja znajoma tak miała... czekała dość długo żeby zamieszkać porządnie sprawdziła pod względem intelektualno-zaradnym przyszłego faceta i od razu zaznaczyła,że ma poważne zamiary z opcją na długie lata, ślub i dzieci... facet przytaknął, zgodził się... a ona się cieszyła,że ją ceni i szanuje, bo czekał do ślubu z .... czymkolwiek... a po ślubie... dwa bzyknięcia, dwoje dzieci .... bo ją szanował, więc nie nadużywał ... a potem się okazało,że kryptogej .... nigdy piękna nie przewidzisz, jakie niespodzianki Ci los zgotuje :)

"ciab, myślę, ze bedizemy sie spotykać, poznawac w róznych sytuacjach, zblizac do siebie. Zamieszkamy razem gdy bedizemy czuc że sie kochamy i ze chcemy ze sobą być w przyszłości. " Tak wlasnie bylo u mnie.

Zuzanna Alkoholizm, furiatka, rzucanie przedmiotami o sciany itp itd. Pomylilem sie co do czlowieka po prostu. Walczylem, ale nie dalo rady. A szkoda, bo to bardzo mila dziewczyna jest mimo wszystko.

Gość Zuzanna Amelia &19
najmadrzejkszy - ja tez uwazam , ze te zielona milosc ze szkolnej lawy mozemy wykreslic z listy zwiazkow. To takie fajne szkolne zauroczenie ale jeszcze bardzo zielone . To sie potem fajnie wspomina ale tylko tyle.