najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nie, niczego nie myle. Poza tym moje rozstania nie mialy nic wspolnego z tym "jaka kobieta jest na codzien", bo bylo wszystko z nimi w porzadku, tylko z zupelnie innych powodow i wyobraz sobie, ze chdzilo wlasnie o uczucia:) Drugi z nich wymienilem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 najpiękniejsza:) no myli ... ale to tylko dowód, że albo on jest bardzo młody /w porównaniu z nami/, albo my zbyt dojrzałe /żeby nie powiedzieć stare/ na polemikę z nim :) każdy był kiedyś młody, a dziewczyny powinny też brać odpowiedzialność za to, co robią ze swoim życiem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 A sąsiad napompował mi kooooooła w rowerzeeeee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 EOT z mojej strony:) pozdrawiam:) wpadne pozniej zobaczyc co tu najpiekniejsza jeszcze o mnie nawypisywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 no dzięki, a co, ja się nie liczę? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Przepraszam, oczywiscie ciebie tez poczytam z wielka ochota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Chodzi po prostu o to, ze najpiekniejsza usilnie stara sie znalezc we mnie jakies zle cechy, no i przyczepila sie do takiej rzeczy jak wspolne mieszkanie z dziewczyna, zeby cos sobie udowodnic;) Kombinuj dalej najpiekniejsza, ciekawie sie to czyta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ciab, ja jestem młodziutka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 25 lat to młodziutka? od kiedy?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 23 lata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 piekny wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 znowu się do mnie uśmiechasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 tak, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 szybko przetrawiłeś "pustaka" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Ale ja sie nie obrazilem:) Ciezko mnie dotknac czyms co jest nieprawda. Gorzej jakbym sobie uzmyslowil jakas prawdziwa swoja wade, o ktorej nie wiedzialem wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 teraz przestanę chodizć do pubów, zrezygnuje z kursów i portali randkowych by uniknąć zetkniecia z takimi pustakami, uczynisz mnei aspoleczną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 a ten jeszcze sie cieszy że zabrał mi wiarę w facetów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 jak tak można! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 nie martw sie, nie wszyscy sa tacy straszni jak ja. Znajdziesz kiedys kogos wlasciwego dla siebie (chyba). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 mój ty potworze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 tylko szukaj wsrod baaaardzo cierpliwych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 :) widzę,że romans kwitnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 jak chce ze mna wytrzymac cale zycie to musi byc cierpliwy :) takich w goracej wodize kapanych, co to co dwa lata zmienija lokatorke nie potrzxebuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nie jestem w goracej wodzie kapany i nie zmieniam co 2 lata dziewczyny (lokatorka to twoje slowo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 oczywiscie jestes neiwinny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach