Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

najmądrzejszy .. sorry, ale tak to spłętuję: młody jeszcze jesteś... masz czas zmądrzeć....

uśmiechnięta żona, dzieci... /cały czas uśmiechnięta, to jej się zmarszczki mimiczne porobią, albo zajady ;)/ do tego dodaj jeszcze że musisz dom zbudować i drzewo zasadzić.... uważaj, życie cię jeszcze nie raz zaskoczy :)

kurde, nawet ci zazdroszcze... poczułam sie już taka stara i .... szkoda, że nie można zostać aż tak naiwnym do końca....

najpiekniejsza Daruj juz sobie obrazanie mojej osoby;) Piszesz o rzeczach, ktore nigdy nie mialy miejsca, albo nadajesz negatywne zabarwienie sytuacjom, ktore wygladaly zupelnie inaczej, ustalilismy juz to wyzej:)

może fizycznie nie jestem, ale twoje myślenie jest tak dziecinne, że czuję się jak staruszka :O

najmądrzejszy nie masz przypadkiem syndromu DDA? oni tak mają,że szukają idealnego związku, idealnych relacji, chcą sobie zaplanować życie w idealny sposób i najchętniej z idealną osobą.

aha, bo tak sobie przez moment pomyslałam,że może szukasz ideału

ciab przy czym ta idealna osoba najczęściej dalece odbiega od ideału.

albo kończy się ...przypadkową ciążą i cierpi potem dziecko... w międzyczasie szybki ślub /bo tak wypada/ ... a ciąża, bo któraś z dziewczyn naprawdę się zakocha i zaangażuje i będzie chciała go "zatrzymać" znany schemat

nie chodzi o to w jakim czasie... ale o to jakie się robi założenia....deklaracje .... postanowienia, czy jak się to nazwie... bo pisał tu ktoś o takim układzie, że razem para mieszkała, spali razem .. a on pisał, że nie chce jej ograniczać i że mogli się jeszcze z innymi spotykać i umawiać. Więc ludzie wchodzą w różne dziwne układy.

no właśnie widać,że jeszcze o wielu rzeczach nie słyszałeś :)

pozytywne dla wszystkich stron zainteresowanych, czy tylko dla Ciebie?