najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 a tego nikt nie napisal, ze w 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 no fakt, zeby sie dokochac wpirw trzeba kochac, a jak sie jest tlyko zauroczonym i razm zameiszkuje to i szybko sie dochoruje taka "miłosć" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejszy .. sorry, ale tak to spłętuję: młody jeszcze jesteś... masz czas zmądrzeć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Dzieki, postaram sie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 uśmiechnięta żona, dzieci... /cały czas uśmiechnięta, to jej się zmarszczki mimiczne porobią, albo zajady ;)/ do tego dodaj jeszcze że musisz dom zbudować i drzewo zasadzić.... uważaj, życie cię jeszcze nie raz zaskoczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza No tak, zapomnialem, ze ty wiesz lepiej co mysle i czuje, niz ja sam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 kurde, nawet ci zazdroszcze... poczułam sie już taka stara i .... szkoda, że nie można zostać aż tak naiwnym do końca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab o rany, uzylem przenosni;) a zycie niech mnie zaskakuje, lubie wyzwania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 taaa lubis wyzwania, wtedy mozna sie rozstac bez wyrzutów i poszukac innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Tak pomyslalem, ze jestes ode mnie starsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Daruj juz sobie obrazanie mojej osoby;) Piszesz o rzeczach, ktore nigdy nie mialy miejsca, albo nadajesz negatywne zabarwienie sytuacjom, ktore wygladaly zupelnie inaczej, ustalilismy juz to wyzej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 może fizycznie nie jestem, ale twoje myślenie jest tak dziecinne, że czuję się jak staruszka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Aha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejszy nie masz przypadkiem syndromu DDA? oni tak mają,że szukają idealnego związku, idealnych relacji, chcą sobie zaplanować życie w idealny sposób i najchętniej z idealną osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nie, nie mam. A idealy nie istnieja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 aha, bo tak sobie przez moment pomyslałam,że może szukasz ideału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kadarka 9 Napisano Maj 19, 2012 ciab przy czym ta idealna osoba najczęściej dalece odbiega od ideału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Cos ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 albo kończy się ...przypadkową ciążą i cierpi potem dziecko... w międzyczasie szybki ślub /bo tak wypada/ ... a ciąża, bo któraś z dziewczyn naprawdę się zakocha i zaangażuje i będzie chciała go "zatrzymać" znany schemat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Tak, dlatego trzeba odpowiedzialnie dobierac sobie partnerow. Ja tez znam takie przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 a wiesz, ze taka dizewuszka któa po kilku meisiacach wprowaza sie do misia to wlasnei taka przylepa bez dumy czy godnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 To wg ciebie po jakim czasie para ma zamieszkac ze soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 nie chodzi o to w jakim czasie... ale o to jakie się robi założenia....deklaracje .... postanowienia, czy jak się to nazwie... bo pisał tu ktoś o takim układzie, że razem para mieszkała, spali razem .. a on pisał, że nie chce jej ograniczać i że mogli się jeszcze z innymi spotykać i umawiać. Więc ludzie wchodzą w różne dziwne układy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 nie no to jakis dziwny uklad, jeszcze nie slyszalem o czym takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 no właśnie widać,że jeszcze o wielu rzeczach nie słyszałeś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 wiem, ale odkrywanie jest fajne;) poza tym lubie byc zaskakiwany, ale tylko pozytywnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 zaskakiwany ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Tak, lubie pozytywne niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 pozytywne dla wszystkich stron zainteresowanych, czy tylko dla Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 jesteś strasznie neidojrzały :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach