najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Hmm, ciekawe pytanie. Zmuszasz mnie do myslenia;) A nie moze byc pozytywne dla wszystkich zainteresowanych stron? Bo ja sie nie lubie cieszyc z cudzego nieszczescia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Ok, wg ciebie jestem niedojrzaly, ale napisalismy juz wyzej, ze mozesz o mnie napisac cokolwiek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Nie wiem, czy w twoim działaniu jest miejsce na dobro dla wszystkich zainteresowanych stron, mam wątpliwości, czy się w ogóle nad tym zastanawiasz, o czym zresztą świadczy ta część twojej wypowiedzi: " 16:01 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Hmm, ciekawe pytanie. Zmuszasz mnie do myslenia" Dopiero teraz rozpoczynasz procesy myślowe? Hmm...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Staram sie z zasady nie krzywdzic innych ludzi, wiec zdecydowanie jest miejsce na dobro dla wszystkich zainteresowanych stron:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 :) ogarnąłeś się, to dobrze bo myślałam,że będziesz dłużej myślał nad czymś, co powinno być oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 ty się nie śmiej, bo teraz po kafeterii czas na ogarnięcie życia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ciab, co tak łagodnie ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 łagodnie ..... :)to i tak fajne określenie najpiękniejsza niektórzy mówią: nudna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab ok, dziekuje za dobre rady, doceniam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 a co tak ciągle mrugasz, najmądrzejszy?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Mam nie mrugac? No dobra, juz nie bede. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 tika masz, czy budujesz porozumienie dusz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Buduje porozumienie dusz, skracam dystans, wprowadzam przyjazna atomosfere (bez mrugniecia to mowie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 aha :) ja śmigam na rower - chcesz, to też śmigaj :D zajrzę później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ja smigam do galerii handlowej (jak przystalo na "pustaka emocjonalnego) i nie rowerem, tylko gablotą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 no to faktycznie się idealnie wkleiłeś w całokształt: fura, dziura i komóra..... no tak, to po dawnemu Carpe Diem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 nie fura czyni cię pustakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 a przedtem puszczałes mi oczka, a teraz rączkę pokazujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Jak mnie obrazasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 jak zgrywasz cnotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nikogo nie zgrywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 oooo, nie było mnie tylko chwilę, a tu najpiękniejsza zarywa najmądrzejszego :) no pięknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 zgrywasz faceta z zasadami, a kim jesteś? facetem bez zasad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nie zgrywam faceta z zasadmi, tylko jestem facetem z zasadami. Nie wiesz za co sie mnie uczepic, to uczepilas sie wspolnego mieszkania z dziewczyna, co jest rzecza oczywista i powszechna wsrod normalnych ludzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 mieszkanie z dizewcyzna jest powszechne wsród facetów bez zasad, facet z honorem zameiszka tylko z kobieta którą kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "mieszkanie z dizewcyzna jest powszechne wsród facetów bez zasad" Sama chyba nie wierzysz w to co napisalas:D "facet z honorem zameiszka tylko z kobieta którą kocha" Zgadzam sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 mylisz zakochanei z zauroczeniem chłopcze, zauroczenei = mija gdy kobita sie do ciebei wprowadza i poznajesz ja jaka jest an codizen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach